11

Анонимен

преди 4 години

Аз книжка не можах да взема - човека преди мен му дадоха да кара само направо, а мен като ме видяха, че нося ризка и панталон какво са си казали - дай още малко пари да му вземем за повторно явяване. Има го и това за жалост !

10

Хихи

преди 4 години

До РусенецЪТочно кат русе ги набутах с поне 2000 лева актове и фишове. Натрупани за глупости. Без колан докато се влачиш в задръстване с 5 км в час, за непуснати светлини в ярък слънчев ден, за говорене по телефон - пак в задръстване и т.н. Решението е, караш като мишка три години, толкова карах аз с изтекла книжка, отиваш в НАП, даже да "грейнеш", правиш в свободен текст искане за изтекла давност /нещо 183 беше като член/ и след седмица си чист!

9

Анонимен

преди 4 години

Преди време разговарях с един чужденец, вече две години живеещ в България.Човекът недоумяваше как е възможно, при такава развиваща се ИТ индустрия, да е такава бюрокрация. За всичко - на гише, с малки изключения. Мотаене, опашки, безумни документи. И вездесъщият син мокър печат на всичко.

8

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да не ги харесвам кат Софияпреди няма и месец регистрирах колапреди години ти заминаваше целият ден ако не и двасега доста по културнотеглиш билетчегонят те навън като мръсно кучевикате една нацупена лелка и ти се кара 20 минутиизлизаш прекарваш на каналапогледжат дали колата има двигател щот знае ли човекразбира се никакви проверки за нищо и излизаме от каналаоще 30 минути чакаш за номер и си тръгваш за под 2 часапак е зле де да не си помислите нещо друго

7

Ивайло

преди 4 години

Аз бях в КАТ София точно за подмяна на книжка. Чаках около 4-5 часа и накрая в 16:45 дойде моя ред на гише 27, където изключително любезна жена ме изчака да си до оформя документите. Благодарих, че не ме изгони, въпреки че беше вече 17:10.

6

пепе

преди 4 години

Че той бързо е минал!

5

Тарикат

преди 4 години

До РусенецЪНяма проблем,*** до НАП..Техните системи не са свързани и за това те пращат към НАП,съответно ако имаш АКТ то от НАП няма как да го постнат и излизаш с ЧИСТ документ за това че не дължиш нищо.Аз преди време така си взех книжката която ми е бяха взели с АКТ за 700 лв и от НАП ми дадоха документ че не дължа нищо,предоставих документа в КАТ и си взех книжката като първия пич без да дам и 1 стотинка...Освен за таксито до нап и обратно де :)....

4

РусенецЪ

преди 4 години

6 часа ли ?!?! Щастливец гаден! Я ела в Русе да видиш какво е!!! Отивам на датата за новата книжка.Опашка, часове. Руса, дебела тотя ми заявява, че няма да ми даде книжката докато не и представя документ от НАП, че нямам неплатени актове и фишове към КАТ. "Ама чакайте", дудна аз. Нали сте пред компютъра? Вижте там. За 20 години шофиране нямам дори фиш за неправилно паркиране! Тотята обаче е неумолима. Аре НАП, опашки, документ след няколко дни. Пак в КАТ, опашки .... ужас някакъв е това!

3

Край

преди 4 години

Томислав Дончев какво точно симулира, че работи???Някой да знае за 2г. да е оптимизирал някаква процедура.Само питам, не че нещо.

2

SS

преди 4 години

КАТ-София от край време си е така и никога няма да се оправи.Първо минават тези които са платили на хора, да им УЖ помогнат с документите, после минават Автокъщите, после фирмите и за тези които са отишли да си прехвърлят колицата по редовния път не остава време, хващат ги на каналите за глупости щото не са си платили на правилният човек.Всички са навързани като сви..ки че...ва.Кога и там ще влезе някой със скрита камера.Пълен цирк е.

1

Чикън

преди 4 години

По-нелюбезни служителки от тия в КАТ няма никъде! Репчат се и държат тон на всеки, който им се мерне пред очите! От 10, 9 са такива!