31

до 30

преди 4 години

да дори да го купиш онлайн го заверяваш в на гишето в БДЖ + имаше шанс на момента на заверката да е дублиран и дефакто да нямаш билет :D

30

bzzzzz

преди 4 години

Само електронно правителство ще ги излекува тези хрантутни.ци

29

най-накрая

преди 4 години

браво бе, за пръв път нещо хубаво да прочета дявол да го вземе, айде уволнявайте щото 60% от тея тъпири трябва да мият тоалетни

28

Анонимен

преди 4 години

25,ахахаххаха, така май беше в един момент с билетите на БДЖ - можеш да си ги вземеш онлайн, ама след това задълже пак минаваш през гише.

27

Стамат

преди 4 години

До Анонимен 20Не лъжи! Пращат ви я по пощата, не чакате въобще!

26

бай Герги

преди 4 години

За кво са ви тия книжки? Нали немате пари за коли, а и горивата са ви скъпи?!?!

25

Чиновник

преди 4 години

Преди 14-15 години, когато още работех в частния сектор, фирмаджията беше решил, че няма нужда да плаща заплати, а само аванс. И така, след 2 месеца напуснах, а след още 2 месеца, освен, че ми плати дължимите заплати и парите за неизползван отпуск, вече го бях "уредил" и с актове за 50 (петдесет) пъти по- голяма сума, от тази, която се стискаше да ми плати, въпреки, че съм си изработил парите. Затова чакането в КАТ не може да се сравнява с чакането за заплати в частния сектор.

24

Анонимен

преди 4 години

До Gosho ot DrujbaПрез юли 2018-та са ми искали бележка

23

до 23

преди 4 години

ей така едно време питам- мога ли да си платя данъка по банков път?женицата любезно- разбира се, ето нашият IBAN, основание - обяснява всичко подробно- само трябва след като платите с разпечатката да дойдете за печат.- е каква е разликата тогава дали ще платя в банка и ще дойда, или ще платя при вас?- ами като време няма разлика...

22

ЛЛ

преди 4 години

За кво им е таен клиент, като всички излизащи от подобни места, псуват на глас!!!

21

Анонимен

преди 4 години

Ако си платите данъците онлайн в Пловдив, после не можете да минете ГТП без документ със зелен печат от данъчното. Много удобна услуга, няма що

20

Анонимен

преди 4 години

и без таен агент можех да им кажа как седят нещата.... отивам в КАТ Добрич, 3-ти съм се наредил , рано рано и се оказах че съм 12-ти... чакам чинно от 8 и в чак в 12:00 нареден за канал и хоп обедна, затварят, ключ и си тръгват... няма тоалетна, няма чакалня, няма... нищо няма.

19

Анонимен

преди 4 години

До 10:ИТ революцията подминава БГ. Факт! Но всички си мислят че сама ниво защото не са излизали от БГ.Поздрави от Маями, паспорт 30 мин, снимки на място, дигитални, получаваш го след седмица две.Шофирска е $40 за 7г, отнема точно 15 мин, дават ти е на място ... тоест 15 мин.БГ е още е 80-те, с адски много канцеларски мишки които нищо не правят.Затова и БГ е последна във всичко ... Факт, боли но е факт.

18

Анонимен

преди 4 години

Привет от Маями, нова книжка 15 мин.Приятен ден.

17

До Томи

преди 4 години

Проверете Агенцията по храните за корупция. При отваряне на нова кръчма не пропускат нокого. Приятна работа.

16

Няма тайна

преди 4 години

За какво им е таен клиент, като всички излизащи от подобни места, псуват на глас?

15

Анонимен

преди 4 години

Къф таен клиент бе. Я вървете в паспортна служба към първо районно. От 44 година е едно и също, от явно, по-явно.. Мърлящина, опашки и мотане. Една седмица не можеш да си оправиш документите.

14

Чиновник

преди 4 години

До Анонимен 13Явно за нищо не ставаш, щом се оправдваш, че са те скъсали на изпит, само защото си бил облечен с ризка. Дори в ДАИ не са чак толкова загубени, но ти явно си по-зле от тях, щом си мислиш, че някой ще ти повярва на нелепите оправдания.

13

Анонимен

преди 4 години

Е да,ама герб са жезени!Най много се дава тЪртейте в администрацията щото гласуват чинно за вожда.

12

Анонимен

преди 4 години

А у КАТ-Враца същата услуга е един/два дена.Да не говорим пък за нова регистрация на МПС.Най-малко три дена загуба на време!