51

Царят дава, пъдарят

преди 4 години

Мен ме върнаха, защото исках да си подновя по-рано шофьорската книжка, а не да чакам на голямата навалица след като всички трябва да си ги сменят през 10 години. Законът ми позволява, но лелката на гишето не!

50

проблем

преди 4 години

В КАТ-СДВР проблемът е обема работа и работещите там. Там от край време има недостиг на кадри, защото работата по обем е много, заплащането е малко. Новопостъпил без един ден трудов стаж сигурно взима 500-600лв, там ги хулят и граждани, и началници. Даже и от провинцията не са съгласни да работят там. Това е основният проблем в КАТ!

49

нали

преди 4 години

така беше и с нотариусите, че и много по- зле... и как се оправиха нещата? Без таен клиент във всеки случай.

48

xph

преди 4 години

"таен клиент..." Ало, да не си мислите че това е новина?!!!!!

47

Гешо

преди 4 години

В Холандия няма КАТ !

46

Реалист

преди 4 години

Не е лошо да се предложат нови услуги. Например човек да сканира и изпраща документите си сам, да получи уникален номер, с който в кат да го чакат поне частично обработени документи.Чудя се дали за откраднат, загубен или повреден при ПТП преден номер трябва колата да се пререгистрира и да се плащат нови номера и талони. В Германия може да си купиш дубликат на табела, поставяш я и караш без да сменяш талони.

45

House M.D.

преди 4 години

13 администрации предлагат 15 услуги. Горе-долу по една услуга на администрация.

44

Анонимен

преди 4 години

Свидетелство за ПРАВОуправлениеЕййй какви журналисти корифеи!?!?!,Ако има за КРИВОуправление свидетелство ,моля кажете на хората .

43

шофьор

преди 4 години

Трябва да направят няколко пункта на кат в различни части на София - имаше такова предложение. Колите с номера С,СА и СВ са 2 милиона. Ако има поне 3 точки колите/хората ще се разпределят равномерно. В сегашната ситуация няма как да избягаме от опашките, нервите и корупцията.

42

xx

преди 4 години

Та само в КАТ-София се чака.В КАТ-София Област, ако се доредиш до гишето в някакъв момент идва "наш човек", хвърля на жената вътре един куп документи (документи на такива, които бутат подкупи за да им регистрират колите вместо тях), тя затваря гишето и казва "системата се сринА" и започва да ги оправя тях.....пък ти *** си тегли номерче от предния ден, киснИ от 6ч сутринта там и чакай да си губиш времето.

41

Анонимен

преди 4 години

До НакраткоЕ, какво да се промени? Те и хората са същите или в най-добрия случай роднини на предишните.

40

Boto

преди 4 години

До АнонименНап и КАТ София отдавна са свързани.

39

АБВ

преди 4 години

До Анонимен 13Не пиши глупости! Заради ризката ти решили да те скъсат, айдесега! Всички сме се нагледали и срещали с шофьори, които не знаят къде са и какво правят по улиците, но пък смело си карат колите и се надяват другите да ги пазят. Затова трябва още по-строги и тежки изпити, че да има по-малко некадърници по пътя!

38

Накратко

преди 4 години

Калпава администрация е равно на бедна държава.Нищо не се променило от 40 години,в администрацията си работят като по тошово време.Да им мине времето.

37

Анонимен

преди 4 години

Суперкомпютър щели да купуват за една ***, в която не "могат" да вържат НАП с КАТ, например.....

36

Анонимен

преди 4 години

До в бургасОооо представям си каква смраде

35

КАТ Бургас

преди 4 години

А в КАТ Бургас регистрация на ново МПС ми струва 9 часа заради недоглеждане от страна на служителите, че всъщност имам валидна гражданска, но те не са я видели, въпреки че я изискват. После ми казаха, че било хубаво да оставя нещо за услугата и ме дръпнаха извън халето, където няма камери.

34

в бургас

преди 4 години

в бургас е още по-зле като се наредят 10 *** рома а 2 дебели лелки не знаят как да се съберат на стола

33

Анонимен

преди 4 години

ИТ революцията подминава БГТо само ИТ революцията да беше... Но да, там е най-фрапантно, защото уж имаме претенции да сме дигитална Мека, а всъщност още подмятаме документи с печати и се редим по опашки.

32

Алфа мъж

преди 4 години

Чакането не е проблем,знаете ли как добре се виждат задните части на колежките от близо? Направо не са за изпускане,облизвам се.