112

Ivan

преди 4 години

Srbige vinagi sa imali po golijamo samochuvstvie ot bulgarite koito vse sa edni izgurbeni, edni sduhani.. palni muhliovci

111

Анонимен

преди 4 години

А кое от написаното не е вярно?

110

CECKO

преди 4 години

А бе *** народ слаба държава.Всеки сам да се оправя.

109

1

преди 4 години

А ***, те западните ни съседи много са се загрижили за нас! То северно македонци, то сърби от десетина дни само за нас мислят, все едно те са цъфнали и вързали!

108

Waffen SS

преди 4 години

Много приличаме на самуиловите войници,само ,че в инвертиран вариант.Едни слепци водят зрящи вече 29 години и зрящите послушно ги следват

107

Waffen SS

преди 4 години

""Чудят ни се Сърбите как може да сме такива мишоци...""Ами то си е за чудене,но ние се гордеем,че сме мишоци и робско племе,та по тази причина Борисов ни яха толкова години.Както се казва всяка държава си има мафия,а в България мафията си има държава.

106

мдаа

преди 4 години

Има си индекси на развитие, следете ги.България - 51ваСърбия - 67маДаже Турция е пред тях с 3 позиции. То само с плескавици не става.

105

Waffen SS

преди 4 години

Сочи народът, и пот от челокървав се лее над камък гробен;кръстът е забит във живо тело,ръжда разяда глозгани кости,смок е засмукал живот народен,смучат го наши и чужди гости! А бедният роб търпи и ниебез срам, без укор, броиме време,откак е в хомот нашата шия,откак окови влачи народа,броим и с вяра в туй скотско племечакаме и ний ред за свобода!

104

Българин

преди 4 години

Бойко казва, че ставаме все по-добре.

103

Анонимен

преди 4 години

Герб ще ни дооправи със сигурност, както Парашенка орави окраинците.

102

БГ

преди 4 години

Сърбите имат над 60% външен дълг като нашия вече е около 21-22% Безработица над 10% в Сърбия под 5% в България

101

Waffen SS

преди 4 години

Кажи ми, кажи, бедний народе,кой те в таз рабска люлка люлее?Тоз ли, що спасителят прободена кръстът нявга зверски в ребрата,или тоз, що толкоз годин ти пее:"Търпи, и ще си спасиш душата?!" Той ли, ил някой негов наместник,син на Лойола и брат на Юда,предател верен и жив предвестникна нови тегла за сиромаси,нов кърджалия в нова полуда,кой продал брата, убил баща си?!

100

Анонимен

преди 4 години

Православието е подложено на масово изтребление. Факт.

99

Waffen SS

преди 4 години

""Има ли в България криза?"" Ами у нас има криза през последните 29 години-Както се казва ние сме в кризата и кризата е в нас.Така,че ако някога излезнем от криза,което невъзможно то ние няма да се чувствуваме комфортно По тази причината, правителството, които и да е, се е загрижило за нашият комфорт и само ни върти в кризата като някакъв чаршаф в перална.

98

Анонимен

преди 4 години

Много прости коментатори мислят си ,че в София всеки е на 3000 4000 лв заплата ако е депутат сигурно ама ако е обикновен образован млад или стар човек без връзки не може да си намери и за 600 700 не било София не всеки в тоя град е депутат или програмист на 6000 20000 заплата повечето не може и за 600 700 лв да си намерят работа

97

Анонимен

преди 4 години

То се вижда че България е умрела работа, но и сърбите не са добре. Присмял се *** на Пульо. И двата народа са подложени на варварски геноцид от господарите на света. Да видим какво ще остане след още 10 г. Герб.

96

Анонимен

преди 4 години

Всички млади и стари като приключат с училищата са безработни никой не иска ги наеме и за нормална заплата от 2000 5000 лв нето и за 600 700 лв нето подаяние и трябва да емигрират а пенсионерите са с 125 200 лв пенсия

95

БГ

преди 4 години

Тея къде са тръгнали се сравняват с нас,че ние не сме кой знак колко добре ама те и толкова не са

94

привет от Германия

преди 4 години

Хубавото е ,че България е член на ЕС и като видите ,че рубладжиите във властта провалят живота ви винаги можете да си изберете някоя друга страна от ЕС ! Сърбите я нямат тази възможност !

93

Анонимен

преди 4 години

Има ли в България криза?Има разбира се, където и както да го погледнем!