152

Анонимен

преди 4 години

Сърбите като личности и талант са по-големи от нас....... ///// Да, бе. Те, защото са по-големи от нас гледай откъде тръгнаха и докъде се докараха за 30години.

151

Анонимен

преди 4 години

на футбол винаги са ни били и на волейбол, за баскетбол там няма да коментирам.......... Абе, ти луд ли си? Спортна нация са, но чак пък така казано. Преди три дни нашите волейболистки победиха сръбкините, които са световни шампиони. Какво повече искаш?

150

факт

преди 4 години

Сърби,Макета,Хървати и Латвийци масово ни наричат мизе.рници,а в западна Европа направо се гаврят с нас с думите:дръжте се ще забогатеете все някога последвано от смях!

149

Анонимен

преди 4 години

Ние сме най-бедни и най-зле, но от ЕС. Извън ЕС има много след нас, които са по-зле. Сърбия и Македония са сред тях. Сърбите имат същите проблеми като нашите, плюс още други, които ние нямаме, а за тях са нерешими и ги дърпат назад. Те са по-зле и няма да станат по-добре поне докато не влязат в ЕС, а това не се очертава следващите 20години.

148

Джоко

преди 4 години

Сърбите те са още по-зле обаче си вдигат ниското самочуствие с лъжи. България след 1990 г. има много по-добро развитие и външна политика от Сърбия. Сърбия разби Югославия от некадърност.

147

Анонимен

преди 4 години

До ВладоТуризмът е в колапс, Сериозно ли?Ами строй хотели тогава, ще забогатееш.

146

Анонимен

преди 4 години

До Waffen SSзащо все ***,алчни и глупави хора с минимални когнитивни избираме да ни управляват - Румен Радев ли имаш предвид или Корнелия Нинова? Защото за друг тьп и ограничен не се сещам. Нивото на доктор Борисов е такова, че му стигате само до връзките на обувките.

145

Waffen SS

преди 4 години

До Цено***"Бедни сме, а си хвърляме парите от балкона."Това ,че бедни не значи,че не сме глупави.Като сме толкова умни защо все ***,алчни и глупави хора с минимални когнитивни избираме да ни управляват по време на необратимия ,безкраен и демократичен преход

144

Анонимен

преди 4 години

Защо ли нашите управници твърдят точно обратното,че сме богати и ходим на почивка в Чужбина.А всеки ден някой си троши калата или главата от дупките по пътищата.

143

Владо

преди 4 години

Вярно е. България се обезлюди. Няма млади хора. Изключвам малцинствата. Тепърва ще почувстваме кризата. Туризмът е в колапс, а това ще повлече по ефекта на доминото фалити и криза във всички свързани с него отрасли. За съжаление това е действителността

142

Натрак, брача!

преди 4 години

Сръбчетата още не могат да преглътнат позора от Сливница! Уж техният грандоман крал Милан щеше да пие бяло кафе в София, пък ядоха такъв пердах, че и до днес ги болят д3aдницитe! Много ни мразят, но стискат зъби и се прикриват, понеже се надат да ги вземат по милост в ЕС. Ако има как в капка вода ще ни удавят. Дoлнa пacминa са и преиграват като провинциални актьори с това православие. А пцуват като последни каруцари!

141

Анонимен

преди 4 години

Не знам ама мен сърбите ме кефят.И като ни казват истината,не трябва да им се правим на велики,защото не сме.Поне, те са смел народ.35 години се нагледах на кражби.И за какво трябва да се състезаваме,като и те като нас са изстрадали

140

АЗ съм българин,..

преди 4 години

..НО ТОВА НЕ е ГОРДОСТ А "ПРИНУДА" т.е. ДАДЕНОСТ,доста съм пътувал и без ДА СИ "КРИВЯ ДУШАТА" си КАЗВАМ,че ТУК НИЕ НЕ СМЕ ДОБРЕ,ВСИЧКИ ОКОЛО НАС СА ПО ДОБРЕ,ДОРИ РУМЪНИЯ,за СЪРБИЯ ДА НЕ ГОВОРИМ - НИЕ НЯМАМЕ "ЛИДЕРИ" - РОБСКА РАБОТА!!!!

139

Анонимен

преди 4 години

Така ще е докато емигрират всички

138

Анонимен

преди 4 години

Eдин казва,че средната заплата била над 1200 лв друг ,че е 423 евро кое е истината според мен истината е някъде около 800 850 лв повечето българи които са си намерили работа работят за 300-850 лв тия с 1000-2000 са малко а тия с 3000 5000 са връзкари

137

Srbin

преди 4 години

Luka Jovic - 100 miliona evra su platili Real Madrid ! Vie nemate nisto bre bugari !

136

Анонимен

преди 4 години

За Върби нямаме криза ...пък като гледам колко сръбкини заработват по гръб в БГ май кризата е в олгинско гнездо

135

Waffen SS

преди 4 години

В огромният процент от коментарите се използват ирелевантни теми,за да се отклони вниманието от трагичното при това задълбочаващо се положение на България.Това се прави или съзнателно или поради наличието на тежък и всеобхватен когнитивен дефицит

134

Поручик Балканец

преди 4 години

До SrbinНаша просечна плата е 638 евра, а ваше новине лажу. Да ли се Вучи осеао несигурно, па е платио да га рекламира?

133

Srbin

преди 4 години

Ne znam zasto se palite, ove je sama istina. Mi imamo teniseri, kosakari i fudbaleri na svetsko nivo, a vie nemate nisto i ste jedna kolonizirana robska drzava