12

ТИР

преди 4 години

Говорил съм с много колеги сърби. Така, по човешки без политика и предубеждения. По-зле са от нас.

11

Анонимен

преди 4 години

Ne e laja tova e istinata sa bg ne lajite na drugarite ot gerb milionetite na vlast mutri

10

Анонимен

преди 4 години

Първо сърбите да спрат да промиват мозъците на младите с тази "шльокавица", а да пишат както са ни учили светите братя и чак после да ми разправят на кой колко му плащат.

9

КГБ

преди 4 години

Това е истина.

8

Малоценен в БГ

преди 4 години

Лъжат ли ?! Не знам как се движат цените, защото живея на място, където ми заплащат достойно, но доходите в България са мизерни, с главно М. Месечната ми заплата в България да е по-ниска от това, което ми плащат за седмица, това е гавра с българина! Всички чужденци, които познавам и са били в нашата родина на почивка, първото нещо, което споделят "Много е евтино". Та замислете се, какво ни куца ?! Не е само да бачкаме яко, трябва и да си уважаваме труда! Дерзайте, пък сърбите .. тайно ни обичат.

7

Анонимен

преди 4 години

"Сърбия иска средната заплата в страната да догони българската. Но това може да е проблем"Това е от сръбски вестник преди 1 година. Айде Моля ви се на всеки е ясно,че България е крачки напред поради огромните финанси влезли в страната от Европа, както и огромните летни курорти направени в тъмните години и носещи сега милиарди от туризъм.

6

бг

преди 4 години

Който играе с Русия бял ден не е видял. Справка - България. Друг е въпроса, че Сърбия не просто играе с Русия. Те на практика са техен васал, което ще че, че са връло по зле от нас !

5

nikonik

преди 4 години

Сърбия е МНОГО ПО-ЗЛЕ ОТ БЪЛГАРИЯ.

4

Анонимен

преди 4 години

Хахаха супер смешно. 300 000 българи всяка седмица са по света на почивки. Сърбе няма пари да отиде до Варна или Кавала. Седнали да ни одумватт. Къде сте ве хаха Беше тя Кото беше вашата. Отдавна свърши.Повече Македонци срещам отколкото сърби . Даже сърби не съм срещал отдавна.

3

Анонимен

преди 4 години

Това е, което Тиквено-Прасешките медии в България услужливо крият.Но отвън се вижда.Сега чакам дирижирания хор от герберастки *** да гракне срещу Сърбия.Така както оплюха и РСЕ, когето изнесе фактите за терасите и асансьорите им.

2

съсед

преди 4 години

Сърби и вие сте в балканската помия.

1

Анонимен

преди 4 години

Сърбите ли трябваше да ви кажат ОЧЕВАДНОТО та да прогледнИтИ бе амуджи?!О тГаня попрост НЕМА.И Боко forever.