10

Свещен Гущер

преди 4 години

Нормално,шопскu ценностu. Шопа е териториално животно и брани територията си от натрапници

9

[p

преди 4 години

то това "новото" строителство ли бе да го опишеш - насред грозните панелки нацвъкани паметниците на мутробарока. В соца поне мислиха за пространства и инфраструктура, а новите варвари само за бтрзи пари

8

Анонимен

преди 4 години

ами като не достигат жилища - има още няколко м/у блокови пространства. застройте и тях ! само новите жители да не си купуват коли - вече няма място по тротоарите и градинките за нито една кола. а за децата си - да си вземат баби под наем, че детските градини и сега не достигат. и ако може - новите сгради да са "златен век", "златно хилядолетие" или още по- високи, за може да се събере цяла България тук !

7

Грую

преди 4 години

Идвайте! Имам още 2 панелки за продан. Само 1500 евро/кв.

6

Анонимен

преди 4 години

Целта е отново да се избере Кметка-марионетка, която да пълни гушата на Дебелия от Банкя.Все пак бюджета на София е 1.850 млрд, колкото на цялата останала България.Това е пладнешки обир на милиарди чрез подставени лица и фирми.

5

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости.За миналата година населението на София е нараснало с 2500 човека.За 2017г също с толкова.То ако имаше толкова много заселили се в София щеше да има повишена раждаемост,защото в София мигрират млади хора.А вече години наред смъртността е по-висока от раждаемостта в София.Поредните брокерски лъжи.

4

Анонимен

преди 4 години

Докарайте още селяни в София, че да има кой да избира за кмет селската дакаличка.Напоследък губи позиции.

3

Мен

преди 4 години

Нз в Европа има ли по голяма дупка от София

2

Бате Гойко

преди 4 години

Идвайте селяни. Аз скоро се махам, че не мога да ви понасям. За 30 години съсипахте града ни

1

Анонимен

преди 4 години

Шъ ми сравняват София с Париж. Имате ли си малка представа колко им е уреден градския транспорт?В Испания 70км с влак се взимат за 32 мин, в България 2 часа и 40 мин.