30

Св

преди 4 години

Тоя път статията ме обърка. Друг път са по - концентрирани и екстракта обикновено е насоченост към определен бизнес в една статия. Сега не разбрах, на строителен предприемач, на брокерска агенция, на застрахователния ли бизнес, на банковия картел ли е вдъхновението?? Или пък някаква полит. пропаганда, как всичко цъфти и връзва у нас ...

29

анонимен

преди 4 години

Една голяма лъжа,че не достигат апартаментите,живея в Младост и в нашия блок 20% от апартаментите никой не живее и се търсят куповачи старите военни жилищА 39% СЕ ПРОДАВАТ това е статия на брокерите в София има много жилища които търсят куповачи.

28

спецсъдия Хинов

преди 4 години

За това във всяка градинка-блок минимум 15 етажа. Питайте Ваклин как се прави.

27

до 22

преди 4 години

Западния изговор, който основно се употребява в София има повече отклонения от езиковата норма, отколкото източния изговор.Напр: " Бех у молу да си купим некви неща."В случая столичния езиков шовинизъм е крайно неуместен.

26

Анонимен

преди 4 години

за същите години са закрити от картата на България към 400 селаНе, че нещо, но това специално е световен феномен. Унгария - 33% от хората са в Будапеща. Наскоро и за Испания писаха - и там провинцията се обезлюдява. Китай- всичко живее в мравуняци из големите градове. Русия - Москва е 10% от населението.Но е нормално - преди век-два за обработването на една нива са били нужни много хора; сега всичко е заменено с машини.

25

Анонимен

преди 4 години

1. Заселени 320 хиляди по НЕОФИЦИАЛНИ ДАННИ!2. Не се казва колко столичани са емигрирали навън за тези години- много са!3. Една част от хората от точка едно, също са емигрирали - или извън България или на друго място в България! С тези изсмукани статии хващайте други балами, няма панел и ЕПК в които да няма поне 30% свободни жилища, с някои изключения, като Младост и Стрелбище.

24

ИЗВОД:

преди 4 години

СТРОИТЕЛНАТА МАФИЯ ПЛАЩА НАПОИТЕЛНО НА ДНЕС БГ ПОСТОЯННО ДА ПИШЕ СТАТИИ КАК ЩЕ СЕ ВДИГНАТ ЦЕНИТЕ НА ЖИЛИЩАТА ПРИ ТРАГИЧНАТА СИТУАЦИЯ В СЕКТОРА...

23

ХХАХА

преди 4 години

ПУСНИ ИМ НА СОФИЯНЦИ КОМУНАЛНА ТЕМА И ИМ ГЛЕЙ СЕИРА! ЩЕ ВИДИТЕ КОЙ ОТ КОГО Е ПО - ГОЛЯМ И ПО ГОЛЯМ ГРАЖДАНИН! СМЕШНИЦИ@!

22

помня

преди 4 години

Шопов. ....настоява и за вписване на предварителните договори, така че да се предотврати възможността за сключване на няколко предварителни договора за един имот. Това беше въведено със закон преди няколко години и го отмениха само след няколко месеца. Основната причина бе,че така лъсваха имената на наш,те хора които получават апартаменти---- без да плащат. т.е. г-н Шопов ---не бъркайте причините със следствието --причината е: Корупция, неспазване на законите, слаба съдебна система.

21

Анонимен

преди 4 години

Абе за София не знам,обаче като цяло за същите години са закрити от картата на България към 400 села!

20

Анонимен

преди 4 години

много миекащи прикари се натресоха в София,да се връщат по родните си села. и колиби!

19

Сф, апартаментчик

преди 4 години

Недостиг - друг път. Аз например имам апартамент, който стои празен, живея с приятелката ми в друг. Не ми се занимава с ***, които да ми го изпотрошат

18

Risk point

преди 4 години

За 10г населението на България се е стопило с близо 600 хиляди, но това на София се е увеличило с 320 хиляди. Вярно урбанизация, но да не преувеличаваме. Над 20% от жилищата в София са празни, като са взети с инвестиционна цел. Има сценарии при които ще продължат да нарастват цените, но шансовете за това не са високи. Успех за сектора ще е ако съвместните им действия задържат цените.

17

aa

преди 4 години

AAA зора бил за застраховкитеееее, аааааааааааааааааа. А като удари едно земетресение и изпопада половина софия, като ще едни плащания по застраховки направо чудо ще стане

16

Анонимен

преди 4 години

А като вдигне човек поглед - във всеки блок има поне 1-2 пустеещи жилища.За комуникациите от/към града нека не говорим. Наскоро бях в Италия. Влак като слънце, с всичките удобства, взима 260 км за 2 часа. Тук Бойко вече десета година се напиня как ще строи високоскоростна железница, смех.

15

Роб на влаЗта

преди 4 години

Стройте повече...Има още много за застрояване ..Селяните с пари от..крави ,овце,градини ще ги закупят защото искат да са и те Софиянци ....ще си плащат данъка и като видят че няма място за тях ще се приберат при кравите но......ще са си оставили парите в София и ще му плащат данъка ..

14

MR Buch

преди 4 години

до 11 ТиЛУД БИ СИ, да им отваряш очите бе.

13

Анонимен

преди 4 години

страшно няма - място има ! не върху всички покриви има джакузита и барбекюта - шляпайте нови етажи върху покривите ! междублоковите градинки ги оставете за МОЛ-ове.

12

Ужас бг

преди 4 години

В София живота става все по непоносим, освен това града се напълни с всякакви сноби и ***, все по рядко можеш да срещнеш нормален човек на улицата... Добре живеят само малцина незаконно забогатели в годините на прехода и някои елитни компаньонки.

11

Анонимен

преди 4 години

Това някаква подсъзнателна подкана, да купуваме жилища ли е? Не казвам че е платена разбира се :D Трябва да съм луд да купувам в софия.Мисля да си взема в гърция, да в скапаната и пропаднала гърция, с изглед към морето и то на половин цена в сравнение със софия.Успех брокерчета, тази година ще ви е нужен.П.С. в страна с умиращо и застаряващо население да се купува имот с инвестиция, е меко казано глупаво.