150

Пешо

преди 4 години

Разбира се, имайки предвид интересите на собствениците на тази медия, е нормално да се пише в този дух.Колкото и да се мъчите, няма да покачите цените, сблъсъкът с дъното ще е шумен и болезнен.

149

до 150

преди 4 години

Хе-хе, Морски, я по-добре разкажи как ви бръсне ледения морски вятър през 9 месеца от годината. 3 месеца лято + курортисти, а през останалото време - дърво.

148

Морски

преди 4 години

Климата в София е отвратително студен, като прибавим и смога през зимата, направо ви се чудя как живеете там.

147

Анонимен

преди 4 години

до 147Най-хувавото на Сф е Терминал-2, е и Терминал-1 става...

146

До 64 сф

преди 4 години

...и не се пише "пенсиЙте", а " пенсиИте". Понеже си млад/а, образован/а, красив/а (само ти) и проспериращ/а, и не пиеш бира от пластмасова бутилка като пропаднал син на онези там, да ти обясня правописа. А въображението е голямо, и от типа "щė ти се" или "гладно врабче просо сънува". Впрочем и то не е твое: прочел/а си най-новите концепции за бъдещото развитие на столицата и си си представил точно тази картина. Ха-ха!!! ;))) Колко мило ;)))

145

Спеца

преди 4 години

Имам апартамент в Софето. Нищо особено, но имам. За огромно мое съжаление, налага ми се често да ходя по работа там :( . Откровено казано, мразя я тази клоака! Знаете ли какво е най-хубавото в София? Табелата за Варна /респективно Пловдив, Бургас и въобще далеч от въпросната клоака/.

144

888

преди 4 години

Мдаааа.... след около 20-25 години населението на Бг ще бъде концентрирано в 5 или 6 града!псМежду другото, това е тенденция в глобален мащаб, а не само в Бг!

143

Анонимен

преди 4 години

Надявам се че тези които се заселват в големия град,имат работа и професия! Защото е пълно с хора от провинцията,които вегетират,а не живеят пълноценно! Баничари,келнери,таксиметрови,миячи,пазачи, продавачи, боклукчии,откровени просяци и тям подобни е пълно! А с такова занятие не се преживява лесно!

142

Анонимен

преди 4 години

Модела е сбъркан,а не виждам някой нещо да предлага от партиите! Поминъка на населението е най важен! А то още от времето на бай Тошо беше София и морето! По средата пустиня! И сега е така!

141

аз

преди 4 години

Спрете се бе, аман. Все апартаменти не ви достигат. И последното кътче зелена площ бетонирайте! Във всеки голям град в страната има свръхзастрояване. Искаме да дишаме!!!

140

Анонимен

преди 4 години

А ще има ли вода за толкова народ? Някой чел ли е по темата!

139

Анонимен

преди 4 години

"София и софиянци са ти виновни,че не ставаш."Ама вярно сте изперкали!Нито съм в София, нито се каня да ходя там. При толкоз изперкал народ това е последното място, където ще ида. Обяснявам логичната причина тук, в тая мизерна държавица, да има толкова пустеещи населени места и територии. Това си е факт, необорим.Ако реша да ходя някъде, няма да е в София, точно. Че от толкоз груб, арогантен, п.ост и нахален народ човек там трудно диша.

138

Анонимен

преди 4 години

"Какво значи няма работа по родните места?Ами създайте си я.Бъдете креативни,рискувайте дори,създайте собствен бизнес и печелете.Обработвайте земята,не я оставяйте да пустее."Пълна глупост! Дори не си струва труда да се оборва. Тя сама крещи и се натрапва.Бягай ти да обработваш земята, че да не пустее. Като не можеш - не давай акъл, че и без друго го нямаш. Дървени философи!

137

Анонимен

преди 4 години

"хората, които казват, че няма работа по работните им места, са същите, които бягат в чужбина, защото в България няма работа. Т.е. тези, които ги мързи..."Защо да ги мързи? Хората отиват да работят, не да лежат. И работят. Тяхно право е да изберат къде. Като не им харесва в България, то си има причина за това. Не случайно толкова народ се изнесе от страната. Който иска - седи тук, който желае - напуска. Но не е до мързел ни най-малко. Глупости, никой не се прибира за фризьор и козметик.

136

Анонимен

преди 4 години

айде повервах ви

135

Анонимен

преди 4 години

"неофициални данни ......на строителните предприемачи". Бързайте, че не останаха! Тези са смятали само новородените и влизащите в града, но не умиращите и напускащите града. Манипулация, като да отчиташ оборота, като чиста печалба, а то не е. официалните данни лесно се проверяват на сайта на НСИ. Но да знаете, че тези лъжат, ако искате купувайте, но лъжат в квадратура, цени и най-вече, че ако не купиш сега няма кога.

134

Анонимен

преди 4 години

Селяните си продадоха нивите, унищожиха си стопанствата и изклаха живо тните, сега видите ли пак софиянци сме им били виновни, че нямали препитание.

133

Анонимен

преди 4 години

До 130 - хората, които казват, че няма работа по работните им места, са същите, които бягат в чужбина, защото в България няма работа. Т.е. тези, които ги мързи да създават и после се оплакват, че мизерстват, там където са. Не, те се хвалят, че са супер, но всъчщност се прибирахт за зъболекар, фризьор и козметик по родните си места :)))

132

Анонимен

преди 4 години

32000 жилища на година?! А кой ще ги строи? Строителите масово избягаха от България, а тук "строят" едни дето са неграмотни и даже не си дават труда да се научат на занаят, а карат всичко през пръсти.

131

Анонимен

преди 4 години

Предлагам да се върнат строителни войски,така хем ще научат занаят войничетатапредлагам радетелите на тази идея да изкупуват жилищата, строени от подобни войски. Да видят какво е да купиш нещо, върху което някой се е учил на занаят :)