132

Анонимен

преди 4 години

До Анонименабе ти вярваш ли си на простотиите които си написал? ако е отговора е да се запъти директно към лудницата без мн шум.

131

Ю кортес

преди 4 години

Новото им име,Северна Македония е за времена употреба.следващото е Илирида.

130

Анонимен

преди 4 години

Макетата бесни: Гоце, Яне, Даме, Гьорче, Климент и Наум са българи?---------По-добре българи, отколкото "Шип...ри", че както е тръгнало, скоро 20-25г) и името Северна Македония, и тъй наречения "македонски" етнос просто ще изчезнат!!!

129

Анонимен

преди 4 години

До 118 то затова е така тачен НБУ.А и съм сигурен че покойният ти професор е доказал, как руснаците са се телепортирали 6 века назад, за да изпишат камък с думите "Цар на българите"

128

Анонимен

преди 4 години

До Наблюдател1945 г. Георги Димитров се опитва да ги измъкне от Югославия като македонци по начина по който се опитва и Гоце Делчев от турците, за да не скочат всички срещу България че става много голя както в 1913 и 1919 г.. И двамата не успяват, защото всички от НАТО са срещу България. Все пак благодарение на Сталин и Хрушчов БКП спасява пиринска Македония, София и Южна добруджа за България. София е срината от английските бомби както Югославия в 90-те.

127

Анонимен

преди 4 години

до 122е, как да са македонци като такава народност не съществува !!!!!Искам дасамо попитам Съществува ли народност Украинците?

126

Анонимен

преди 4 години

Не съм запознат с трактовката на историята на македонците,предполагам,че е в раздел фантастика. Интересно ми е как обясняват при тях възникването на Охридската школа. Нали за да се реализира такъв проект са нужни финансови средства, владетел ,който да разреши и благослови подобен проект. Или те тръгнали Климент и Наум без цел,средства и посока,но всичко им се получило щом стигнали случайно в Охрид....

125

Анонимен

преди 4 години

Българи са, естествено. Както и всички "северни македонци".

124

Анонимен

преди 4 години

Да ми смуче карантията тази "северномакедонска" ompenka!

123

Наблюдател

преди 4 години

Нормално е да са българи , македонската нация е създадена през 1945-та година. Всичко преди тази година е българско в Северна Македония мразят България. Тоя беснеещия е с баби и дядовци българи.

122

да

преди 4 години

всичко в Македония е българско без албанците !!!!

121

Знайко

преди 4 години

Зевс е български пълководец от армията на българският цар Дионисий, когато вече цивилизованите от цар Дионисий елини се разбунтуват срещу него. Той праща Зевс. Започнала е безмилостна борба със елините българският пълководец Зевс е хвърлял запалени дървета към небето. В крайна сметка елините са се върнали отново към традиционите си занимания да ядат *** на дървета и да крадат коне, но никога не забравят как българският гръмовержец цар на божественият огън ги е тричал с гръмовен трясък.

120

да

преди 4 години

е, как да са македонци като такава народност не съществува !!!!!

119

Анонимен

преди 4 години

За грантове днес се пишат всякакви измислици.А Българи има записано по каменни надписи, така че не могат да ги измислят Руснаците.Това че само мизийските траки са се наименовали Българи, е само предположениена база писмено сведение локализирано в Мизия. Има и твърдения за Българи, при знатни граждани от ок. 3 ти век в Сердика. (писмен).

118

!

преди 4 години

До БогомилНе си запознат с тракиската вяра, тя е почти идентична с индийската. Това го пише древногръцкият историк Старбон. Близостта на старите траките и старите ромите е огромна. След като Джунгрите и балхарите идват в Европа балхарите се настаняват на балканите а джунгрите отиват в Италия основно в гр. Рим откъдето в последствие идва и името им РОМИ=Римляни. Ромите са нацията която е дала победоносният тласък на Римсата империя. Затова траки=балхари=джунгри=роми=римляни.

117

Умен над допустимото

преди 4 години

До Анонимен Имаш само две извинения да си толко ***-заплата или жълта книжка. Или двете. Отде ги берете тея гъби у Пловдивско бе?

116

!

преди 4 години

До АнонименАз нищо не доказвам. Доказали са го най големите сегашни историци на България. Четете трудовете на Я. Гочев, Пл. Цветков, Г. Георгиев и техните съмишленици. Почти всеки които е учил в НБУ при покойния проф. Цветков знае че руснаците са измислили българите като етнос за да откъснат балканската част от Османската империя.

115

Анонимен

преди 4 години

До и обратното ставаКоминтерна няма нищо общо с ПСВ и с Ньойския и с Берлинския договор

114

Кривондел

преди 4 години

Добре де, самият автор на тая хумореска си го е казал, без да се усеща. Оставят ли костите на тия именити българи -и село гологъзица здравей...Братя македонци, ако щете и китайци се пишете - и Мао Дзе Дун за баща на нацията приемете... Сигурно и за него ще намерите как се е писал македонец.

113

Анонимен

преди 4 години

оставете я Македониja гледайте си България и без това хората в Македониja живеят по-добре и са по-щастливи българите чупят всяка негативна класация. Българи били, нека те да кажат какви са вие утре може да кажете че всички са българи.