232

Хигиенист

преди 4 години

Това да имаш "македонско" самосъзнание е сертификат за невежество и/или невменяемост... жал ми е за такива загубени душици...

231

Анонимен

преди 4 години

И най интересното е че всички не-албанци в Албания са българи,а Сев.Мак. нямало българи...Ето това най-много учудва българите в Албания,чудят се от къде са дошли тези ,,макдоналдци'' по Битоля и Охрид,старите български градове,градовете на българските царе.

230

Анонимен

преди 4 години

Русия ни открадна земята,макетата историята,след 50 години сигурно никой няма да си спомня че е имало българи на тая земля........''.македонска''.

229

Анонимен

преди 4 години

Луно Луно земьо македонска ке се тепаме за тебе. Горките нищо не им остана.

228

Иро Дякона

преди 4 години

Малее Тито когато владееше Велика Сърбия българите си продадоха религията и манастирите в Света Гора сега северна Гърция.Манастира Хилендар е бил български до комунистическа ***.Сега е официално Сръбски и най големият от всички манастири наБалканите.Какво искате от комунисти вяра или господ?Те не вярват в нищо и затова българската история не е точна а промита иИзмислена от комунисти сега гррберунгели и плужаци крадливи.Македония ни го заби веднъж остана и исторически да на изклатят

227

Анонимен

преди 4 години

Чи туий макетата са си българи от едно време.Ко искат история като са български дезертьори до един там?Историята е точна наука и има доказателства за всички притенции на макдонското племеКато част от България.

226

Анонимен

преди 4 години

Просветна му истината на господина. Малко трудно.

225

Отговор

преди 4 години

Да- Македония е Българска покрайнина!

224

Македонец

преди 4 години

Това е Русия в контраатака- опитва се да прати Вардарска България при сърбите,за да я откъсне от нас и да спре разширяването на ЕС и НАТО.

223

Петърчо

преди 4 години

До AlexanderНе знам за Тръмп и Джаксън но за Исус мога да ти кажа че е българин. Потърси статията на бгднес.бг от 24.12.2015 "Исус е прабългарин!" ... И то видиш ли от хуно-български произход ако трябва да сме точни. Кой да предполага че когато 1994 крещяха "Господ е българин" са били напълно прави. Но май резила срещу Косово доказва че и той се е отказал от българското гражданство. По логиката че щом Бог е създал всичко и е българин май ще се окаже че и Тръмп и Джаксън са българи.

222

PS

преди 4 години

България не трябва да отсъпва и сантиметър от позицията че Гоце,ДАме,Гьорче и Яне са българи.Дори и С.МАкедония да остане извън ЕС. Другото би било национално предателство и подигравка с паметта на героите.

221

Alexander

преди 4 години

За сметка на това Исус Христос, Доналд Трамп и Майкъл Жексон са Македонци

220

Тез

преди 4 години

като видяха че гърците категорично ги отрязаха за Егейска Македония и Александър Велики, те буквално им заявиха още преди 25 години че никой няма да им краде самосъзнанието! Сега почнаха нашите меки китки, що не крадат история от Сърбия или Албания? СамОил ли е царя?

219

Илинденско

преди 4 години

преображенското въстание и кресненско -разложкото въстание са организирани от България! Целта е присъединяването на Македония към България! Те не са правени за да се създаде държава Македония, или Северна македония!

218

Тоз

преди 4 години

сега разбрал! Егати умното маке!

217

Jv

преди 4 години

Така е, истината боли.51

216

Анонимен

преди 4 години

Българите са си дошле в България! Там са останали истински македонци!

215

Факт

преди 4 години

Яко са ни прецаквали на времето - България са я имали за махала на Гърция ! Днес нямаме никакво основание за някакви претенции ! А и никакво значение няма дали Даме, Грую, Гоце или некакъв друг ахмак са българи или македонци !!! За мен те са поредната дъвка на некви пишман политици ! Предлагам да пишем македонци Корнелия Нинова, Стойнев-Пелтека , Кире-Контрабандиста , Крумчо Зарков - Лагера , Славчо Велков- Предателя , Румен Гечев-Економов , Ташко Ерменков - Истерията..,а бе всичката пас.мина !

214

Сталин ни обра

преди 4 години

Македония е България и това е факт.Запомнете го русофили , които се навеждате пред шиптери

213

Анонимен

преди 4 години

Който както си го направи братя македонци. Оплачете се на Тито.