32

Анонимен

преди 4 години

Българска покрайнина ще стане ,имаш предвид не македония,а северна македония, ха ха ,ква е тази северна македония бе?Вие ако се присъедините към нас ще сте много по-добре,все пак във вените ви тече българска кръв.О неразумни юроде защо се срамиш да се наречеш българин, а се гърчееш и сръбчееш?

31

Демократ

преди 4 години

Щом нашите по старши партньори са решили така, значи така е най-добре за България, Македония ще стане член на НАТО и Яне, Даме, Климент и другите ще станат македонци, нашите по-старши парнтьори знаят най-добре кое е правилно за РБ.

30

Маке

преди 4 години

Сорoс и Мадуро са македонци.

29

за сведение на Сашо

преди 4 години

Театърът в Скопие е учреден през 1941 от цар Борис III. прочетете сами за Скопския народен театър. За сведение- и скопския университет е уреден от Цар Борис III- "Скопският държавен университет Цар Борис III Обединител е тържествено открит на 19 декември 1943 г". Когато ги Освобождавеме през 1941 сме им направили Библиотеки, Музеи, Театри, Университети, жп линии, пътища.

28

Анонимен

преди 4 години

Американският конгрес взе решение РБ да закупи осем 50-годишни изтребителя F-16.

27

Демократ

преди 4 години

Макетата. Нормално е при демокрацията нацията да се опростачва, и на медиите добре им се плаща за това.

26

Гоце Делчев-БГофицер

преди 4 години

Прочетете книгата "Войводи с пагони"--за македонските войводи, които в мнозинството си се оказват български офицери. Това е-българската държава е имала пълен контрол над освободителното движение, за освобождение на Македония.

25

Архангел Псувнаил

преди 4 години

"Много долно в сайт който се има за Голямата работа,да наричате македонците "Макетата"!Все едно сте в селската кръчма!"И това им е много, да ти кажа. Те всъщност заслужават доста по-обидни епитети, но все пак трябва да се спазва някакво приличие.

24

Анонимен

преди 4 години

Тия са цъфнали и вързали и все го чоплят тоя език. Все едно друго си нямат да чоплят. Сега ако ида в Банско на макдоналдски ли да хортувам или на български? Ей тия не са се сетили още да се съдят с макдоналдс? Защото им е откраднал патенованата античка рецепта со скопска плескавица у леб, дето Филип Македонски лично я е измислил, докато са го клатили отзад. Да - бил е обратен. И хот-дога също го е измислил той по същата причина.

23

Сашо Ташаковски

преди 4 години

В България само за един етнос дошъл от Индия е характерно да кръщава децата си с умалителното обръщение вместо с пълното име. Тоест Сашо и Сашко вместо Александър, Митко вместо Димитър, Ицо вместо Христо и т.н.Ясно е какъв точно "египтянин" е въпросният господин от Северен Бюрмистан.

22

фактите

преди 4 години

Гоце Делчев е бил български офицер от българската армия. Проверете! Завършил е българско военно училище, и се е клел пред българското знаме като бългапски офицер. Апропо-повечето македонски войводи са били... офицери от българката армия. Това е проверимо и доказуемо. Македонската освободителна организация е била изцяло под контрола на българските военни-войводите в мнозинството си са били дипломирани в български военни училища български офицери.

21

Анонимен

преди 4 години

Олеле! Кк може, тов заглавие! НА съд! НА СЪД ВЕДНАГА!

20

Анонимен

преди 4 години

Шантава работа.Ние помагаме на едни българи да си направят собствена държава с името Северна Македония, и при това, да не стъпят на фалшива основа, пък елита им упорито иска да вкара народа си в илюзии.И медии и чужда агентура, им пълни главата с шовинистични глупости.Отново разделяй и владей, така познатия имперски принцип. Каква съдба ли им готвят ?

19

Отговор

преди 4 години

Пита сърбомана-"Македония българска покрайнина ли е"? ДА! Македония е област, с размерите на 2 български бивши окръга-днес админисктратимвни области. След Съединението Скопие ще бъде областен център на административната Скопска област. Въпрос на преценка е дали другата административна област ще е с център Струмица, Битоля или Охрид.

18

Проф.БожидарДимитров

преди 4 години

Я този антички мозък се пробуди и осъзна реалността че Македония е Българска покрайнина и няма история. Колко е прав човека само..... Дано и на останалите им светнат подобни лампички.

17

преди 4 години

Великия Ванче Михайлов каза пророческите думи "Македония без българи огън ще я гори". А да- и Ванче Михайлов лекуваше родоотстъпниците по специфичен начин...

16

ЧУДНО

преди 4 години

Щом Гоци Делчев е македонец,защо не е учил в македонско училище?

15

Българин

преди 4 години

Ние не сме гърци, османци, ни сърби,чеда сме на Аспаруха, гордост най-българска! /Една вера имаме, еден живот живееме,България цела да е секой да я знае /

14

Анонимен

преди 4 години

Лоши отношения с Македония искат ***,ДОНОСНИЦИТЕ НА ДС ,псвдопатриотите, рублофилите майцепродавници. Българският народ иска македонците сами да се самоопределят, ако искат да се считат И за извънземни, НИЕ НЯМАМЕ ПРЕТЕНЦИИ ЗА НИЩО ОТ ТЯХНАТА ИСТОРИЯ. АНТИМАКЕДОНСКАТА ИСТЕРИЯ СЕ ПОДКЛАЖДА ОТ УПРАВЛЯВАЩИЯ НЕОКОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ВЪТРЕШНА КОНСУМЦИЯ ОТ МАТРЯЛА...БЪЛГАРИНО-МИСЛИ С ГЛАВАТА СИ, НО НЕ ДОЛНАТА....

13

truth hurts

преди 4 години

Гоце Делчев в писмото си до Никола Малешевски сам се определя за българин. Напискал го е собственоръчно. А Даме Груев никога не е имало и йота съмнение ,че се е смятал за българин.