72

Анонимен

преди 4 години

Няма такива понятия като българин от ромски произход и българин от турски произход.Това са само български граждани.Спрете да лъжете нахално.Етнос и гражданство са две различни неща.

71

Анонимен

преди 4 години

Пак *** статия! ББ започна като кмет на София. Така че не пишете празни приказки. Хомосексуалистите управляват България

70

Описах това днешно

преди 4 години

безобразие около Централните Софийски гробища, за да подкрепя мнението си, че в общинската ни управа постоянно влизат хора, които не са за там.Затова мислете за кого ще гласувате наесен. За да управляваш един голям град или което и да е друго селище, трябва да го познаваш и да го обичаш!

69

Продължение - 2

преди 4 години

Наближите ли на 50-60 м от църквата, по която и да е алея, пак има тапа и колите отново пълзят по 1-2 м през няколко минути. Излизах оттам около 12.00 ч. и изминахме това разстояние за около половин час (спирайки по неволя на 50 м от църквата, "пълзяхме" до арката около 30 минути(. после, ако завиеш към ТЕЦ-а, пътуваш нормално, но ако тръгнеш към ул."Козлодуй", задръстването е невъобразимо!ОБЩИНАТА ТРЯБВАШЕ ДА ПРЕДВИДИ и да съобщи по новините за този проблем.Утре колко ли старци ще колабират!

68

Jj

преди 4 години

ииии.. ето най-явното доказателство, че онези, които казват 'нямам нищо против обратните', са тотални лъжци... ха

67

Продължение-1

преди 4 години

В Центр.гробища сега не само се влиза, но се и излиза през главния вход (арката откъм бул. "История славянобългарска"). Затова,ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ПЪРВО - ако все пак ще ходите на Задушница, минете с автомобила си по "История славянобълг.", така ще чакате по-малко, за да влезете в гробището.После пак има тапа - по алеята от арката до църквата колите пълзят едва-едва, чак след като отминат църквата могат да се движат нормално.ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ВТОРО - на излизане от гробището, щом наближите на 50-60 м

66

Много повече от 65%

преди 4 години

не биха подкрепили такъв.Но не знам с кой акъл е избрана днешната общинска управа на София?Защо го казвам? за да ви предупредя днес и утре (на Задушница) да не ходите на Централните гробища. Сега се връщам оттам.Задръстването започва още от края на ул."Козлодуй", поради ремонт на пътя. При Локомотивното депо колоната от автомобили, влизаща в гробищния парк започва да пълзи и спира за по няколко минути през 1-2 метра!Тъй като и "Каменоделска" е в ремонт, там не вървят коли и трамваи -Продълж.

65

Анонимен

преди 4 години

тук е пълно със добри ,порядъчни,свестни,праведни и безгрешни хора

64

Анонимен

преди 4 години

Как ще се грижиш за града, ако не можеш да се грижиш за г*за си?

63

Даа,

преди 4 години

някои били жертва на езика на омразата каквото и да означава това. Нормалните българи са жертва на престъпления от омраза, ама на кой му пука? Не си ли ром или гей,нямаш право да се жалваш. Веднага ще бъдеш обявен за расист или хомофоб!

62

Анонимен

преди 4 години

До Айде бе 13Пропуснали сте да забележите, че "проучването" е на соросовото "Отровено общество" - да сте чули нещо вярно от въпросните гнусоиди?

61

1

преди 4 години

аз съм от 65%-те процента, твърдо!

60

Анонимен

преди 4 години

До 62Тоест аз която харесвам хора от моя пол, въпреки че не съм "продажник, крадец, комунист, пияница, лъжец, луд, убиец, наркоман, екстремист", а образован и работещ човек, които създава блага, плаща данъци, помага на родителите и приятелите си. Също така човек, който уважава чужите избори и не парадира със своя не съм порядъчен човек според теб?!

59

Анонимен

преди 4 години

Аз подкрепям кандидата за кмет.

58

Анальчик-гей

преди 4 години

Ми нормално - средностатистическия българин е силно ограничен и за него толерантност е *** дума. А иначе по-чиста и искрена от мъжката любов едва ли има.Модераторе, защо триеш!? Това ако не е дискриминация...

57

Анонимен

преди 4 години

Мисля, че музикалните канали трябва да въртят по често хита на Logic-1-800 за да подейства върху масовия българин

56

Мл.

преди 4 години

Да си порядъчен човек означава да не си продажник, крадец, комунист, пияница, лъжец, луд, убиец, наркоман, екстремист или обратен! Както сме чули от стари хора,порядъчните гейове се крият и никой не ги закача. Порядъчните роми никой не ги мрази- напротив,хората се сприятеляват с тях! Българинът обича реда,а гейпарадите са признак на безпорядък!

55

Анонимен

преди 4 години

До Бож.Аз съм за световна замяна на всички езици с Английския.

54

Неескенс

преди 4 години

Речта на омразата и досадата е насочена към всеки истински нормален и пълноценен човекПОЛИТИКА

53

Анонимен

преди 4 години

Поправка 97%