92

Анонимен

преди 4 години

Това значи, че 35% биха гласували... Смятай колко народ са готови да гласуват за хора с психични отклонения...

91

Анонимен

преди 4 години

няма да го подкрепя не защото му разбиват задния вход периодично а защото е още едно малцинство което се бори за повече права от обикновените граждани.

90

Анонимен

преди 4 години

Отворените охлюви изпълзяха в жегата.Преди 20дена биби им преведе 20 те млн.Няма никакво проучване,а масирано промиване.

89

човек

преди 4 години

До: номер 96Извинявам се че започвам с малко критични забележки, ама Васил Найденов е име и се пише с главни букви, а това се учи в началните класове.Не искам да се заяждам, просто го напомням защото е дразнещо като четем такива текстове.Освен това, Васил Найденов не е Иван Петров. Или Джон Доу на английски.Всички, цяла България го знае кой е.Както и Азис не е просто Васил Боянов.Не че съм му фен.А за да избера някой за кмет той/тя трябва има качества за такъв пост - това е най-важното.

88

Анонимен

преди 4 години

О, времена о, нрави!Еми... съседна православна Сърбия ни надцака. Имат си лeзбийкa за министър-председател!А сърбите знаем, са много по-серт от българите. Там имаше бити и пребити на местните гей-паради. И не само това. Сръбската православна църква е като руската. Коледа я празнуват на 7-ми януари.А какво беше учудването ми само като видях как Ана Брнябич, премиерката, се срещна един път със сръбския патриарх. Ръкуваха се, смееха се, и си говореха весело.Явно ние не сме наред май?

87

до 88

преди 4 години

Първо, как реши кой човек е "нормален", и второ - я си представи че детето ти има подобни "отклонения" - как би реагирал като родител (ако си такъв въобще). Изводите оствям на теб...

86

Анонимен

преди 4 години

Хомосексуален - Ок, ама дали ще краде по-малко, щото дори и трисексуален марсианец - все тая...

85

Бай Иван

преди 4 години

Че те повечето са такива ,осбено ако са от водещите партии ;) !!!

84

Анонимен

преди 4 години

Никой нормален човек не харесва хомосексуалистите. Но това не ни пречи да живеем в мир с тях, стига да не парадират със сексуалността си !!!!!

83

Анонимен

преди 4 години

Бих подкрепила гей( не ме интересува кой с кого си ляга),но не бих подкрепила ***.н.

82

really?!

преди 4 години

А трябва ли кандидатите за кметове да обявяват сексуалната си ориентация ?? Или при кандидатстване за работа вече има графи със сексуалната принадлежност, които трябва да. бъдат попълнени??? А не може ли да ни избират въз основа на любимите ни изпълнители, аз съм сигурна, че ще спечеля!

81

Анонимен

преди 4 години

бих подкрепил всеки честен отговорен и добросъвестен кандидат, без значение пол , религия , етност и сексуална ориентацияИсторията показва най-големите мъжкари се оказват накрая най-големите *******сти!справка -Волен Сидеров, Красимир Каракачанов, Николай Бареков и т.н.

80

Бау

преди 4 години

Радвам се, че все пак има хора, на които не им пука каква му е сексуалността, макар и доста малък % :( Народа се е фокусирал върху най-маловажното нещо ...

79

неописуем ад беше

преди 4 години

До Продължение - 2Потвърждавам, наистина е изпитание да се отиде до Центр. гробища! Тръгнахме днес преди 10, уж за да избегнем тълпите днес следобед и утре, но явно половин София беше решила като нас. При покойниците си бяхме 10-тина минути, в задръствания и отровни газове кретахме над половин час на влизане и пак толкова на излизане. Трагедия! При бариерата турили някакви нефелни, бавни пенсии. Казвам им, правите задръстване, те отговарят "Ми кво да праим ся?" По-добре свещичка в църква...

78

а от останалите 35%

преди 4 години

30% са се пошегували, а 5% са розови или на хранилка към розовите.

77

asdf

преди 4 години

Процентите са малко занижени по вероятно е да са към 99.

76

Анонимен

преди 4 години

Много добре, нормални кандидати трябват!

75

Анонимен

преди 4 години

Все ми е тая ориентацията и цвета на кмета, стига да работи за гражданите. Това е проблема

74

Анонимен

преди 4 години

НПО служителите доста са занижили процентите, мисля че над 90% от Българите няма да подкрепят кмет с извратени наклонности.

73

Хохо

преди 4 години

Не знаем кой какъв е, но през тия 30 години мнозина до властта си оправиха живота. За около съученик на х в Симеоново, в община, а преди 3 апартамента, вили, пари, баща му, много са, но кво от това, законно ли са придобиете, законно, не че и аз искам, всичко е до възпитание и добре, че някои от деца на някои не залитат по чуждото. Тази чаша, да знаеш, че е твоя, а не краде на, но днес ужас, краде и жена му той честен, виж още над 70 работи и пенсия, и деца.. Смеем се на първобитността им.