12

Айде бе

преди 4 години

Айде бе-65 %-доста смъкнахте летвата.С тия измислени стъкмистики лъжете ли,лъжете-повече и от ромейското племе. Дълго време лъгахте,че 80 % от българките били малтретирани-така и не е ясно как са направени тези проучвания,кога,от кого, в какви групи етнически и възрастови.Просто сложихте цифрата 80 % и тва е.Сега на зула-от 80% -на 65% Е,според моята статистика-над 95 % от българите не харесват гейовете.Това е мнението ми на 100% от познатите ми и приятелите ми.Предпочитам да вярвам на тях!

11

въпрос

преди 4 години

Ами ако един кандидат кмет има реално за какво да говори, то деклариране на сексуална или етносна принадлежност остават на заден план. И обратното - ако някой кандидат кмет се занимава да изтъква сексуална или етносна принадлежност, с цел набавяне на гласове, то явно няма други свои качества за които да говори и следователно такъв некадърник не може да разчита на гласа ми

10

Чарлз Дарвин

преди 4 години

Българин ром не съществува та те се турчеят може ли да са българи.Съжалявам не сме Франция и други афро ко.ини който не му изнася натам.Между другото там дават гражданство на ромеи ако са крали жица и са ги хванали и те се оплакват на Франс как били етнически преследвани.Има автобуси на Ивкони тръгват от автогарата Франция Испания Германия заминавайте братя натам много ше ви замолим там е убаво.

9

Анонимен

преди 4 години

.....Най-много работа до сега е свършил точно един младеж с меки китки...А каква точно работа, хм?

8

Анонимен

преди 4 години

Да ,но изпратиха Радан Кънев в Европарламента.

7

Анонимен

преди 4 години

homofibi

6

Анонимен

преди 4 години

Ако се е с тигнало до там, че знаем, че е гей, значи става въпрос за друг проблем, а именно, че се рекламира неговата сексуалност, а не качествата му, т.е. е станал кмет, защото е гей. В този ред на мисли, процентът на неодобряващите е резонен, дори е завишен.

5

Анонимен

преди 4 години

В нашия отдел всяко лято взимаме 2-3 стажанти.Най-много работа до сега е свършил точно един младеж с меки китки.Не очаквах, ама факт!

4

Кметохом?

преди 4 години

Какво пък толкова, така или иначе от години избираме ***...си!

3

ами

преди 4 години

Не 60%,а 100% от хората не вярват на депутатите,че ще ги защитят!И защо ли,а?

2

Анонимен

преди 4 години

Защо се правятпроучванияза неща,които всички знаем? Дори процента е повече от 65.

1

Анонимен

преди 4 години

А ТАКА! ПСУВАЙТЕ ГЕЙОВЕТЕ! ВЪЪЪН! ТВА Е ВАЖНО! ВИЖ, ЧЕ ВДИГАТ ТОКА , ВОДА И ПАРНО - НЕ Е ВАЖНО...