32

Анонимен

преди 4 години

Малко като случая Скрипал, да си сътворят сценарийче да имат извинение за действията си

31

Боби

преди 4 години

До VictimizedВоенни камери с такова качество? "Та дори онези които Уикилийкс публикува в които краварите разстреляха тумба цивилни с двама журналисти на Ройтерс, беше в пъти по добро качество."На част от дроновете се монтират камери с вариобективи с наистина безумно "далечен поглед/зуум" - виждаме запис от такава камера на почти максимална далечина на "поглед"Даже бих казал качеството е прекрасно камерата на такава далечина едвам едвам са "Люлее" и държи стабилно кадъра.

30

погр.ебален агент

преди 4 години

Фотошопа на ЦРУ тържествено обещава, че следващия път снимките ще изглеждат съвсем като истински, цветни в колор и шарени.

29

Анонимен

преди 4 години

Това видео е по-комично от кацването на Армстронг на луната с американското знаме, което се вее с вятъра. Лошото е, че на луната няма кислород, вятър, атмосфера. Иначе всичко е точно.

28

руснаци са

преди 4 години

Едва ли са иранци, руснаци са, личи си че са доста глупави. Иранците са значително по-умни.

27

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Eми нападайте ги! Какво чакате? Вече трябваше да сте ги ударили с ядрено оръжие."Анонимни Ти си НЕНОРМАЛЕНЕдвам РФ и ЕС спряха атомната програма на Техеран и ти(С МАЛКА БУКВА НАРОЧНО ГО ПИША) "умнико" искаш така да ги радикализираш че си нямаш на представа.Още нещо за размисъл КОГА ЯПОНИЯ СЕ ПРЕДАДЕ ВСВ?След Хирошима и Нагасаки или след като СССР смели Манджурската Армия?Слабо известен факт Преди Хирошима САЩ са унищожили 68 японски градове точ точ Дрезден вкл част от Токио

26

Victimized

преди 4 години

Военни камери с такова качество? Та дори онези които Уикилийкс публикува в които краварите разстреляха тумба цивилни с двама журналисти на Ройтерс, беше в пъти по добро качество. Никъде на това видео не може да се види дали това са иранци, и ако са, защо са толкова спокойни на лодката, като рутинно упражнение, нищо че смъкват дефектна мина, никакво напрежение....След всичките доказани "фалс-флаг" операции на ЦРУ/Мосад/Ми-5, все по малко хора се връзват на "такива доказателства"

25

промо

преди 4 години

хахахах, ГЛЕДАЛ СЪМ ПО-ДОБРИ видео-доказателства за НЛО от това скалъп;ено видео

24

Анонимен

преди 4 години

На янките не им стиска да нападат точно този противник. Иран няма нищо общо с арабските пустиняци с двата танка и трите камила.

23

Анонимен

преди 4 години

otnovo amerikanski lazhi

22

Анонимен

преди 4 години

До Факт!!!Защото въпросният кораб плува в иранските води и хората имат нещо което се нарича брегова охрана и наблюдение. Други умни въпроси?

21

Анонимен

преди 4 години

Мадуро лично е плувал от Венецуела до Персийския залив да постави мините. След това се е върнал.

20

Факт!!!

преди 4 години

Ако не са виновни иранците, откъде иранските военни ще знаят че точно там има мина за да в свалят?!?!? Иранците дълго време плащат че ще спират минаването на корабите и вече са започнали да го правят!!!

19

Анонимен

преди 4 години

Намериха ли поне атомните бомби на Садам на борда, че 15 години след американската инвазия на Ирак още ги дирят? Или атомните бомби са преместени с камили в Иран?

18

България в NATO и ЕС

преди 4 години

Доказателството е неоспоримо. *** ***, защото е ясно че иранците са действали с помощта на Русия и санкциите ще бъдат удвоени.

17

Анонимен

преди 4 години

Важното е, че американски самолет-шпионин е летял точно на същата секунда на точното място над кораба когато световните злодеи (18-годишните ирански моряци) ръчкат мината.

16

само че се

преди 4 години

Бъркат нещо,това не е Ирак...ИРАН

15

Анонимен

преди 4 години

"Газетата" реагира по-бързо и от иранците с няколко версии !...всичките се отнасят за САЩ, СА и Израел, а нито една за Иран !!!

14

кк

преди 4 години

Това видео е от тип "НЛО доказателства" в Ютуб. Същото качество, само че по-зле. Това разбира се няма да попречи на САЩ да запалят поредна петролна война в Близкия изток. Единствения друг виновник за мините в кораба евентуално ще е Мадуро от Венецуела. Той ръчно ги е поставил.

13

Тези са ги проследи-

преди 4 години

ли и от къде са дошли и по обратния път--иначе може и българската армия да е била....