105

Илия

преди 4 години

Аман от ***, продажни политици !

104

Анонимен

преди 4 години

Май и от такива като теб няма нужда. Какво направи за България и българите досега? Освен че се боричкате за власт с жалките отломки на сдс, което отдавна не съществува, но меракът за власт и място на софрата е останал у неколцината му членове.

103

Су-35

преди 4 години

И в Русия също мислят така и подкрепят членката на ЕС и НАТО България в закупуването на модерните страховити F-16, не 8, ами 80 нека да закупи България, даже Русия е готова да отпусне заем за целта.

102

Българин

преди 4 години

Да та и в на-***-ния пазвантин и национален предател... ходи копай и вади пари с ф16 ***-рун антибългарски и нафаталинови джуджета

101

аз-ът

преди 4 години

*** за тебе само една дума !ЛОГОПЕД!

100

аз-ът

преди 4 години

суз бе Прокопиевиц

99

Еврохомосексуалист

преди 4 години

И от гей паради, и от гей паради има нужда България. Брюксел да взме мерки да се провеждат редовно гей паради в България, и не само в София, но и в малките градове и посланиците на страните от ЕС да обикалят по градовете и да присъстват на гей парадите.

98

Ха ха

преди 4 години

Очевидно и Мартин Димитров не ни трябва, но той не спира да досажда.

97

Един

преди 4 години

"Ако тази централа не беше спирана през всичките тези години, щеше да бъде готова. Какво точно щяхме да правим с нея?" - щяхме да продаваме ток на свободния пазар. На вашия аргумент, че нямаме нужда от нова АЕЦ, щото можем да купуваме ток от свободния пазар, слaгам контрааргумент - както можем да купуваме, така можем и да продаваме. Кое е по-добро, другарю Димитров, да купуваме нещо, което ни трябва или да продаваме нещо, което ни е в излишък?

96

Анонимен

преди 4 години

До 1989 г. българските ВВС са получили и експлоатирали общо: 224 МиГ-21, 90 МиГ-23, 4 МиГ-25, 22 МиГ-29, 23 Су-22, 31 Су-25, 44 Ми-24, 18 Ми-8s всичко 460 машини. Доставени от Русия на заводски цени срещу износ на лютеница, домати и компоти.

95

ivailo

преди 4 години

Тоз с това деби.лско излъчване ме съмнява много, че може да каже нещо вярно.

94

Анонимен

преди 4 години

Германия построи Северен поток 1, сега строи Северен поток 2. А България която провали Южен поток по нареждане на господарите от Вашингтон и Брюксел сега ще купува пак руска газ но с транзитни такси за Германия и за Турция.

93

до 94

преди 4 години

вече 25 г съм в армията и 25 години слушам как ще я модернизират, тоз дръвник като бяха на власт що не я модернизираха а само съкращаваха подаряваха и продаваха на юруш съкратеното оръжие. Ба никой управник не му стискале да оревъоръжи войската и да разкара всичко руско. Пари няма , а го сметнаха, 100% подмяха гълта точно един годишен бюджет на Бя. не военен общия....

92

Анонимен

преди 4 години

15% спад на оборотите в туризма в сравнение с миналата година.

91

Анонимен

преди 4 години

Турция очаква 9 милиарда евро оборот от руски туристи за 2019

90

привет от Германия

преди 4 години

Българският народ знае от кого има полза ! Всички на запад ходят да работят , никой не отива в руската *** ! Всяка търговия с русия води до катастрофа , за 45 г. търговия с русия разплакахте майката на българския народ и разрушихте държавата !Дори рубладжиите си ценят живота и не отиват в руската *** !

89

Анонимен

преди 4 години

Руските ракети C-400 ще бъдат доставени на членката на НАТО Турция през август.

88

дрън-дрън

преди 4 години

И така впрегнаха се всички да защитават сделката за прословутите Ф-16. Били ни трябвали. Глупости. Трябват ни производствени мощности, индустрия и инфраструктура. За да може хората да работят, а не да се концентрират в пет големи града и останалото да пустее, но върви го обясни на г-н ЕкспертаНаХранилка.

87

Анонимен

преди 4 години

Ако не бяха бедните изядени от кучетата руските туристи, много българи щяха да мият улиците или да просят в Гермабия.

86

Анонимен

преди 4 години

тия смрадливи седесари кво почнаха да изпълзяват кат дъждовни червеи. Смешен си Мартине, 8 фърчила са нищо пред една АЕЦ за нац сигурност, Държава с АЕЦ и комшийте имат интерес да я пазят, а с 8 фърчила при положение че комшийте общо на юг имат 188 такива си е въздух под налягане.....скрий се и мълчи, нали беше борец за евтини горива сега кскво смениха ти плочата и друго пропя.