125

Анонимен

преди 4 години

Магтинчо имал нужда. Чишкай бе пиле, но по на скришно.

124

ами

преди 4 години

Значи според "антикомуниста",по добре да симулираме въоръжение(всеки трезво мислещ българин е наясно че с 8 самолета само може да отложим евентуална атака срещу с 1-2 дена) ,което ще ни коства няколко млрд.,само да покажем, че сме били част от нато и ес и че сме лоялни към тях,но нямаме нужда от АЕЦ,което ще генерира приходи,съответно печалба,защото видиш ли няма да сме лоялни към нашите "партньори"от ЕС,защото проекта е свързан с "фашизираната"Русия.Кой сега мисли за националните интереси?

123

Анонимен

преди 4 години

Моето мнение за Белене като на НЕ професионалист е следното:Отиваме на сайта на енергийния оператор eso.bg и виждаме че потреблението на БГ към днешния ден е около 4mw като 2mw са от Аец Козлодуй който работи на 100%. Зимно време потреблението се качва грубо с около 40%. Въпросът е: 1. имаме ли стабилни мощности които да покрият тези 40% през зимата и пак да останат резервни такива.2. имаме ли от къде да набавим до 2mw без да се налага внос ако Аец Козлодуй спре в най лошия възможен вариант

122

Анонимен

преди 4 години

Продажник си Мартине, и друго не си !

121

анонимен

преди 4 години

На това му се казва доброзорен Данък НАТО. Ако не плащаш ще има цветна революцийка или гражданска война. Само колониите хранят чужди армии. Имаме богат опит от близкото минало в отношения със Съветите. поредното заробване до последен дъх.

120

Анонимен

преди 4 години

И ние нямаме нужда от Марти ама ето на все се вре в политиката и все ни казва какво искаме, нищо че тези демократи на г-н Костов приватизираха и обраха Българската индустрия

119

Да допълня...

преди 4 години

Че няма да има Белене е ясно. Какво ще правим с двата стари реактора дето ръждясват..?Имаме си копче , а нямаме балтон.

118

Анонимен

преди 4 години

Най-вече имаме нужда от водачи,от лидери!На сервитьори,които се занимават с политика се нагледахме вече цели 30 години!

117

Анонимен

преди 4 години

Още.един скелет от гардероба ! Латерна ! Счупена !

116

Коко

преди 4 години

Военните кораби и подводниците 5също са там.Морето ври и кипи от войска и военна техникаи на двете страни. Очаква се горещ сблъсък.Ало,български журналисти,кога ли сте били вчас? Има гореща точка в близост до нас и никъде нищо не е отразено. Как ли си получавате заплатите? Странно!

115

Гошо

преди 4 години

Атлантико-американците ще запитам - защо за Бахрейн 16 такива самолета струват 1.12 милиарда долара, а за България 8 бройки са 1.6 милиарда?

114

Коко

преди 4 години

Днес най-горещата тема е изказването на Ердоган по отношение на Макрон,че е неопитен аджамия и не знае какво прави. Пита го с какво право Франция търси нефт в гръцката част на Кипър,а Турция да не може. Може да има горещ кофликт в Егейско море,след получаването на С 400 от Турция. В момента турските войски са на бреговете на Анталия срещу Додеканезите. Гръцките войски и те са там. И двете страни облитат района с F 35. F 16 е тренировъчени за двете страни. Воените кораби и подводниците с

113

Гошо

преди 4 години

Естествено. От АЕЦ никой от Вас няма да взима комисионни поне 10 години, докато бъде построен. Важна и бързата офертичка. Взимаме 2% от 2 милиарда и половина за годинка и после - беж по островите.

112

мааши на Русия

преди 4 години

И на децата стана ясно , че руския ген. Решетников е сложил Нинова и Радев за да се обърнат срещу САЩ и ЕС . Другари много сте елементарни.

111

Loko

преди 4 години

Я, колко много московко-филски коментари. Значи Мартин е на прав път. Щом путинофилиите са бесни значи Браво!

110

Анонимен

преди 4 години

Кой па е тоя? Нямаме нужда от него

109

Петърчо

преди 4 години

Ми да за какво ни са по-евтин ток и възможност да го продаваме на други страни? Това е все едно някой да проси пари за да си купи айфон. И как така това да искам по-добър живот за себе си и за всички останали изведнъж се оказа че е защото съм бил скрит русофил без да го осъзнавам? И се чудите защо всички се изселват от тук. Кой в своя здрав разум иска да живее с подобни индивиди като този тук? Но на следващите избори пак гласувайте че Раданчо да си намери другарче за ЕП защото самичък е горкия.

108

Анонимен

преди 4 години

Бившите СеДеСари, надминаха комунистите по простотия. Още като дойдоха на власт се видя колко некадърни са и единственото им занимание освен приватизирането на какво що видят, беше репресии срещу комунистите. И какво постигнаха? Едно нищо. Закопаха държавата без право на съживяване. Самоубиването на България явно ще "съсипе" Русия.

107

Анонимен

преди 4 години

пак изкараха отчаяните продажнициза да крепят както винаги банкянското ме.керетоя ако овисне пред НС народа ще е щастлив

106

баба мара

преди 4 години

аз воина и самолети не искам искам конкуренция и евтин ток и парно