165

Анонимен

преди 4 години

Този фъфелко взе да ми омръзва! От F-16 има нужда само той и няколко други продажници. И за лая срещу Белене му е платено! Гнъс!

164

Анонимен

преди 4 години

EI EDIOT S F 16 NE MOJE DA SE TOPLIM KYPEM PREM GOTVIM I T.N. I T.N. A TI .....M......A

163

Анонимен

преди 4 години

Makq ti tok ni trqbvaevtin ne F16 bo k luk

162

1234

преди 4 години

Като демократ би трябвало да знаеш, че нуждите ги определят хората, а хората за ф16 на референдум не са гласували, но за Белене са. Но тъй като си соросогад, задължително първото благо е антибългарщината!

161

Анонимен

преди 4 години

Энергетическа независимост на България ,това и задача номер едно.има излишек ел энергия продавай га по ефтено привличай с това инвестори в сектора на производството..-Колко по-евтино?Под себестойност?Или с 0,01% печалба?А тебе кой те пусна да се изявяваш в България, що не си береш нгъби в Подмосковието?

160

странна работа

преди 4 години

Тоя като го видя,и се сещам за ***!И обратното!Хм!

159

Сата Н.

преди 4 години

.България има нужда от нови ядрени енергийни мощности.Ако не греша към 2022 година трябва да спрат работа централите на въглища.Ти какъв експерт си, та разбираш от енергетика на стратегическо ниво? Какво е това ако не се лъжа? А ако се лъжеш? Имаш ли нещо по повод ФАКТА, че БГ натоварва само 50% от генериращите мощности?

158

F35

преди 4 години

Ама каква нужда "имате" от F16, малка или голяма?

157

Николай

преди 4 години

еПоредните психодесни брътвежи. И се питат, защо от подкрепа на избори от 85 процента за десетина години останаха един файтон хора (вярно, кресливи, кресливи, но ***). Та, може ли да сравняваш разход(Ф-16) с инвестиция-Белене. Защо господина не споменава за въглеродните емисии, цената на които ще расте и факта, че гръбнака на нашата енергетика е въглеродна.Да, там има едни 2 млрд задокеански инвестиции, които психодесните бранят като матросовци-с гърди на амбразурата.

156

Fallschirmspringer

преди 4 години

Изказването на "специалиста" по енергетика Димитров е де-марж,за да бъде забелязан.След като Борисов вкара сред евродепутатите недоразумението Йорданов,апетитите сред остатъците от СДС или така наречени десни се обостриха,може да са малки и политически микроскопични,но апетита им е огромен.Сега покрай изтребителите,решиха,че може яростно да лобират за американска газ.Но никой не казва на каква цена ще са редовните доставки,а колко ще са редовни е въпрос,защото сме краен потребител

155

Fallschirmspringer

преди 4 години

Много ми е интересно,този смешен *** в какъв род войски е служил.Като му гледам тастообразното телосложение имам обосновано предположение,че изобщо не е служил.България има нужда от нови ядрени енергийни мощности.Ако не греша към 2022 година трябва да спрат работа централите на въглища.Ел.ток от газовите централи е значително по.скъп от ядрените,като с времето цената му плавно расте,докато от ядрените намалява.Изтребителите носят огромни разходи,а не генерират приход

154

Анонимен

преди 4 години

Энергетическа независимост на България ,това и задача номер едно.има излишек ел энергия продавай га по ефтено привличай с това инвестори в сектора на производството..

153

Анонимен

преди 4 години

Като затворят въглищните централи и после атомната и какво правим? На газ? И тя не е евтина. След 20 г кво праим?

152

по-далече от Русия

преди 4 години

Не трябва да се вярва на Русия и Китай. Азиатските държави са тоталитарни и несъвместими с европейското мислене!

151

Не на БЕЛЕНЕ

преди 4 години

Народът каза окончателно НЕ на Белене като в преобладаващото си мнозинство умишлено не гласува на референдума ни преди около 4 години и го направи невалиден. Народът каза окончателно НЕ и на Южен поток. Тази теми завинаги са приключила за България. Руските под.логи в България обаче продължават да точат лиги за да крадат и се облизват с надежда... Жалко само за изядените милиарди за Белене и Южен поток от комунистическите правителства. С част от тези пари агент Гоце подари хотел за 8 милиона на 20 годишния си син.

150

Анонимен

преди 4 години

Мартине,вземи да са обесиш и да отървеш България от още една Хамериканска ***

149

Аз знам

преди 4 години

МИТЕ, ТРАЙ СИ - НЕ РАЗБИРАШ НИТО ОТ АРМИЯ, НИТО ОТ ЕНЕРГЕТИКА !!! ТРАЙ СИ !?!?

148

Анонимен

преди 4 години

2025 година трябва да премахнем ТЕЦ овете, този наистина ли мисли АЕЦ Козлодуй ще задоволи нуждите на България.Не знам кои е но явно добре са го излъгали.

147

ЦРУ

преди 4 години

БРАВО на Мартин ! Ето затова ВСИЧКИ се страхуват от ДБ -истинското дясно ..заради младите ...ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ .знаещите политици ! ..а на парламент. избори тръгват с ЛЕТЯЩ СТАРТ - 300 000 + гласа ! РАЗБИРА се. че не ни трябва Белене ..Германия се отказва от атом. енергия - ние се натискаме ...СЛЕД КАТО ПОТРЕБЛЕНИЕТО ПАДА !!!

146

Анонимен

преди 4 години

Мартин Димитров - тоя нено р малник пак взе да говори глупости, каквито му ги дават там, от американското посолство... Все пак, говореща глава, макар и празна, специалист по нищо и дъркорко е.Явно ще вземе поредни хонорар за слугинажа си, но защо трябва да су занимаваме с него и да му слушаме глупостите???