20

Анонимен

преди 4 години

до 20 - би ли спрял глупостите моля те. Когато се появява османсак държава през 14 век, СССР не е съществувал, а той има толкова малко общо с Царска Русия че е смешно-После - какво сме спечелили "под крилото" на Османска турция, като ИМперията е в непрестанен застой, губи война след война след Лепанто, тежката администрация се качва на гърба на раята, кърджалии и башибузоук шетат, насилват и крадат невести, а е имало и данък е девширме.

19

Анонимен

преди 4 години

Проблема на бързите кредити са високите лихви. Затова нетрябва да се прибягва до тях. По-добре е хората да използват кредитна карта ако им се наложи нещо и им трябват пари.

18

Анонимен

преди 4 години

Това е безобразие. ИЗвършителят може да не бъде намерен никога, щом е доказано, че подписът не е негов, не би следвало той да носи отговорността и да има лошо досие. Нека го освободят от отговорност, пък да преследват когото поискат-.

17

избирател

преди 4 години

Другарю Борисов или Вие и партията Ви сте или мафията в тая държава,или сте най слабия мъж на света,стигащ до жалък такъв!!!Не е възможно с лостовете на властта,които имате да я докарате до това положение,ако не е едно от двете......

16

историография

преди 4 години

Защо всичко лошо на българина се приписва на гърба на турченина а не на БСП?500 години сме съществували под крилото и са ни бранели от окупатора Русия-.СССР...БКП ни вкара в калта и майка Турция ще ни изкара! По-силна вяра имат! Няма кой друг!Да си върнеш обратно окупираното от Русия какъв робовладелец и окупатор си?Да обичаме официална Русия на инат и насила - що за глупост? 5 века верноподаници!

15

Анонимен

преди 4 години

Статията е написана неграмотно,а това че на българите им се рекламират предимно бързи кредити и лекарства е трагично

14

Анонимен

преди 4 години

Кога ще вземете мерки срещу тези ограбващи бързи кредите.Напълно незаконни лихвари.Къде е държавата???Защо във другите държави ги няма.Пак мутри ги държат.Егати беззаконието.Писна ми вече.

13

анонимен

преди 4 години

ти не четеш ли бе човек не е теглил той а някой хора с неговите лични данни без да знае а личните данни ги има всеки телефонен оператор и всички имат достъп до тях

12

гяур

преди 4 години

Хубаво си имахме само един султан - любимеца на раята.Нямало е икономическо иго!

11

Анонимен

преди 4 години

тези "приятели" определено няма лев зад гърба си за себе си какво остава да му дадът на него такъв къде се хвалят с многото имане в един момент нямат. не че той е калпавия "приятелите" му са или безработни или неудачни

10

Анонимен

преди 4 години

Аз не мога да разбера колко трябва да си зле под шапката, че да отидеш в фирма за "бързи кредити" !?!!?

9

българия

преди 4 години

До АЛовНа бойко бащинията - слуга на царя и тато! - един дол дренки

8

тотален крабеж

преди 4 години

До фактТака е Кеш кредит,Изи Финанс,Минизаем и тн.

7

избирател

преди 4 години

Бързите кредити в България достигнаха тия висоти,защото според една вчерашна статия "УМНИ И ОБРАЗОВАНИ МЛАДИ ХОРА НА ТЪЛПИ СЕ ВРЪЩАТ В СТРАНАТА ЗАРАДИ ДОБРИТЕ ЗАПЛАТИ....."

6

факт

преди 4 години

Обществена тайна е че чрез фирмите за бързи кредити се перат пари на бандити и политици,всички който работят в финансовия сектор го знаят и другото е че в ЕС ни я сме с най много такива фирми който грабят народа.

5

Анонимен

преди 4 години

По принцип до бързи кредити опират само най-големите неудачници, които до толкова никой им няма доверие, че дори и приятелите им, не биха им дали пари (противно на това което се върти в една реклама на подобна разбойническа компания за бързи кредити).Давачите на бързи кредити знаят че това са рискова група, за това използват всякакви методи да си събират парите обратно

4

чак и асоциация имат

преди 4 години

Лихварите начречени за благозвучно кредитори, се гаврят с достойнството на българина като му прибутват хитроумни хватки от рода на играта "тука има, тука нема"

3

Анонимен

преди 4 години

И какво като е звъняно от предплатени карти, нали от 15 години всички карти подлежат на регистрация при пускане .А фирмите трябва да си сменят нормите , за да няма такива случки.

2

Анонимен

преди 4 години

Тва с бързите кредити е като с бързите пари от билетчета... извънредно само за най-глупавите.

1

АЛов

преди 4 години

Държавата на Бойко !!!!