80

FRED LARRY LOAN FIRM

преди 4 години

Имате ли нужда от заем? ние сме регистрирана, гарантирана и сертифицирана заемна компания, даваме заеми на физически лица, компании, учреждения, бизнес организации и хора от всякакъв вид по целия свят. Имате ли нужда от заем за каквато и да е цел? Имате ли финансов проблем, имате ли нужда от финансови сътрудници, заемната компания Фред Лари е решението на всички ваши финансови проблеми, нашите заеми са лесни, евтини и бързи. Свържете се с нас днес за този заем, който се нуждаете, ние можем да организираме всеки заем, който да отговаря на вашия бюджет при само 2% лихва. заинтересованите кандида

79

Истина

преди 4 години

Бързите кредити трябва да се обяват за незаконни и да се забранят веднага.Там само добре облечени бизнесмени се занимават за да си узаконят парите...

78

реална сделка

преди 4 години

До MARIELA GONZALEZМариела, трябват ми 100 милиарда евро в брой за една голяма сделка, ще ви дам 4%, вместо 3%. Кога може да ми осигурите парите?все пак за такава сума ще ми трябва няколко институции да я одобрят да стане, но ако може да ми дадете парите..... Досега всички банки ми отказват, както и няколко инвестиционни фонда, нямали толкова налични :(

77

1

преди 4 години

Онлайн кредит не е за българите, ето на веднага някой ще бъде прецакан да изплаща чужди разходи!

76

MARIELA GONZALEZ

преди 4 години

ОФЕРТА ЗА ЗАЕМТърсите истински заем? Вие сте на точното място за вашите кредитни решения точно тук! дава всички видове заеми от всякакви суми на фирми и физически лица на ниска и достъпна 3% лихва. Интересувате се да се свържете с мен по електронната поща сега; (marielagonzalezloan***gmail).

75

Анонимен

преди 4 години

После защо си смених гражданството, въпреки, че още живея в България - АМИ ЕЙ ЗА ТВА!

74

Охобохо

преди 4 години

Крайно време е да се направят невъзможни такива измами,както и измами с имоти.Законите допускат измамите и измамниците се възползват.Трябва ли да пострадат депутати от измами, за да им светне лампата и да поправят законите?!!!!Докога?!!!Ето има статия,че пак бабичка е хвърлила пари на измамници.МВР защо дреме?За какво плащаме данъци ние?!

73

Шоп

преди 4 години

До А така:Бедни незнам, но rлynaви.

72

Анонимен

преди 4 години

доста трудно е да се мине през всички проверки за толкова много пари! най-вероятно има намесен вътрешен човек и фирмата крие факта публично за да си предпази репутацията и да не изпусне бъдеща клиентела.

71

Мъка

преди 4 години

Познавам хора, които теглят кредит, за да погасят друг !!!

70

А така

преди 4 години

Българите са бедни и за това прибягват до бързи кредити.Познавам доста хора които се прекараха с кредити.С две думи....българите са обречени.

69

гяура

преди 4 години

До ЛЮБОВ И ОМРАЗАЩе плачите за турски парцали!!

68

Анонимен

преди 4 години

Тези бързи кредити съществуват повече заради *** и !

67

всичко е възможно

преди 4 години

Нищо не пречи на БКП-предателите да върнат турското ако интересите ги заставят1

66

банка Антинари

преди 4 години

Дело,на банкер мафията.Забрана на бързи-те кредити

65

ЛЮБОВ И ОМРАЗА

преди 4 години

До историографияОМРАЗАТА НИ КЪМ ТУРЦИЯ ЩЕ ПОРОДИ ЛЮБОВ КЪМ МАЙКА ТУРЦИЯ РАНО ИЛИ КЪСНО!и обратното - любовта ни към Русия поражда омраза към рашките! Хубаво го запомнете!

64

раята

преди 4 години

До аркадашКогато Османската империя е воювала и се е разпадала - раята не е загивала!!!

63

еничарите

преди 4 години

До аркадашВземани са за хаир от бедни и многодетни семейства и са им плащали да не гладуват.- образовали са ги на четмо и писмо,хранели,обличали! какво повече?- -заплати са им давали да подпомагат семействата си, не са ги откъсвали от тях!- След разпускането на еничарите същите са ставали богати собственици и чорбаджииМолим не прехвърляйте всичко лошо от Османската държава на майка Турция!!!

62

кърджалии- башибозук

преди 4 години

До Анонименте са били преследвани също от Високата порта с българо-турски потери!Самите ние българите сме били скитническо племе и плячкосвали села и паланки!

61

всичко е за пари!

преди 4 години

До анонименГерманеца е кавалер - убива и изнасилва само на бойното поле а не като окупатор.Стрелял е само срещу униформени и когато е изнасилвал си е плащал щедроДобруджанци помнят руските солдати с автомат в ръце ДАЙ КВАРТИРА С ДЕВУШКА!Нашите войници в Гърция са си плащали срещу един *** и парче хляб!ПИТО-ПЛАТЕНО! еб.н човек нещастен няма!През соца ВУЗ-овските комитети и РК БКП си препращаха хубавици уж на семинар.За да си бъдат верни БКП се съвокопляваха помежду си за да бъдат верни!