54

До диплодок

преди 4 години

Ти като динозавър и много компетентен по въпроса би трабвало да знаеш, че когато през 80-те купуваме от руснаците Миг 23 той има вече 20 годишна история на разработване. И не винаги много успешна. Историята на разработване на Ф16 не е по-различта. Преди да критикунаш, погледни в огледалото.

53

Fenasi Kerim

преди 4 години

До СуЧети варварино, защо е построена Великата Китайска Стена. Четете книги, имате нет, не пишете глупости.

52

До 97

преди 4 години

Никакъв пазарен принцип няма в избирането на оръжия. Всичко е политика. Особено когато си член на военен съюз. Ердоган по ценностна система се е сближил с историческия си враг временно и се прави на много велик. Сега ще му покажат, че не е толкоз велик и, че на два стола трудно се седи.

51

Fenasi Kerim

преди 4 години

Жалко за САЩ. Някога бяха велика сила която се управляваше от разумни държавници. След Бил Клинтън и аферата със спepмата по дрехите на еврейката Моника Люински, днес САЩ е един огромен тумор който се управлява от една малка разсейка в Близкия Изток пуснала пипала и в Европа.

50

СУ 34

преди 4 години

Само дето когато е имало китайци за турци никой не е бил чувал!

49

Наблюдател

преди 4 години

Много е забавно да гледаш как българската пета колона, ръководена от Москва е впрегната във възхвала на Турция. Българският патрЕот-русофил обича на първо място Русия и на второ доларите и мрази на първо място САЩ и на второ турците. Това ако не е шизофрения, здраве му кажи.

48

Анонимен

преди 4 години

Не е изненада, че турците предпочитат по-евтината, но модерна руска техника, избират на пазарен принцип.

47

Анонимен_777

преди 4 години

''Германският ''експерт'' по въпросите на сигурността Улрих Кюн..'' явно не е разбрал за какво въоръжение става въпрос ! С-400 е ПВО/ПРО - НЕ може да бъде ползвано срещу наземни цели !!! Не съм чул Кюрдските милиции да имат авиация ?!!Уникални ''експерти'' се цитират - артилерия срещу подводници, противо-пехотни мини срещу авиация...?!Домакинята от столовата ще е по-компетентен експерт по сигурността !

46

До 79

преди 4 години

Турция ако излезе от НАТО кой ще пази България? Представи си вече, че и Русия ни е съсед откакто взеха Крим. Ако Турция излезе от НАТО после да не вземат нещо да се разберат за нас...

45

Анонимен

преди 4 години

Тая велика сила (Сащ)тепърва ще бере ядове,прекалено много ръце взеха да извиват и това няма да ги доведе до нищо добро в бъдеще!

44

Диплодок

преди 4 години

Чичо Сам опита и с комшиитекоронния си номер- да им продаде морално остарял бoклукот оръжейните си складове./Ние добре знаем за какво иде реч/Само че турцитене се огънаха, като наш'теслиBи- знаят си интереса!Няма по-продажно същество отбългарския "политик"!

43

Анонимен

преди 4 години

Като съвсем се осе*е и вкара Турция в рецесия, пак ще обвини запада и щатите.

42

маркиз дьо Бурбон

преди 4 години

германия умре германя не е фактор в нищо меркел мълчи като пръднала.Не и се чува гласчето партии се разпадат тия свършиха германия е плюнка.скоро ще се разпадне на васални княжества армия нема слаба и немощна нация от пенции.Къде са тръгнали недели бюргери.

41

Оруел

преди 4 години

Краварите вече никой не ги счита за фактор!

40

Анонимен

преди 4 години

До 87Не бе, 40 000 бяха май...ха ха

39

До 69

преди 4 години

Видя се кой е приятел и кой е враг, когато откриха 4000 тира американско оръжие при терористите от ПКК. Оттогава Турция е символично в НАТО и води своя политика, а не американска.

38

Анонимен

преди 4 години

Толкова велик политик е Ердоган, че скоро турците ще страдат, освен ако не го изритат навреме.

37

лорд Шекълтон

преди 4 години

Та немските пенционере кво ше напраат министър на отбраната жена самолети не летят войници нема ракети нема ома само пенционере.Е кво че напрай нация от пенционере да чуйм ....

36

Анонимен

преди 4 години

Русия отдавна загуби статута си на велика сила.

35

Анонимен

преди 4 години

Турците вън от НАТО и да бягат при вечния враг русия. Няма диктатор на този свят, който да не е приятел на ***.