134

Някой

преди 4 години

Единственото което мога да направя в случая, е да помълча 1 минута в памет на Българският Език, и в памет на поколението, което не можа да се възползва от плюсовете, които ни дава интернет като се абстрахира от минусите му. В такива моменти си казвам "Добре, че отдавна живея и работя на около 2600 км. от България, че иначе сърцето ми нямаше да издържи сигурно ако трябваше и да гледам подобен упадък." Много тъжно и много жалко за младите хора.

133

Анонимен

преди 4 години

До РеалностаЛе-ле, колко си неграмотен!"Реалноста" пише се РеалносТТа"опадак" пише се УпадЪк"комший" пише се комшиИ"Но за всеки сличей барута да е сух" - пише се слУчАй и барутЪТНаучи се да пишеш, пък тогава плюй! :) Егати илитерата! :)Пък се и изказва "компетентно" (хи-хи!)

132

Анонимен

преди 4 години

До РеалностаФакта, че американците ги засяга толкова много доказва качеството на С400. Не случайно се опитват да ги спрат.

131

чичо Гошо

преди 4 години

Турция си гледа интереса,за разлика от нас.Де и Боко да беше такъв куражлия с топки!

130

Анонимен

преди 4 години

Истинската стойност на едно Оръжие си личи само на бойното поле а не от тролска реклама ФАКТ 1Пейтрият до сега има успехи както и провали Но си личи че работи докато С 400 до сега освен един собствен руски А 50 ( с 28 чувала груз 200) друго не е свалял ФАКТ 2

129

Анонимен

преди 4 години

До някой.... Личиси че цял живот ще си останеш драскач на минимална заплата .Не е триумфатор ами вибрaтoр за джудже гледашто анимации

128

Реалноста

преди 4 години

С400 е силно надценявана руска простотия Тя цялата им работа е такава но от *** толкова дялана работа...Колкото до турция нека ги вземат няма по вярна индикация че една армия е в oпадак от въоръжаването и с руски пушкала .Един ниско технологичен аскер е за предпочитане Ако на на султана нещо му стегне чaлмaта и ептен исперка ...По принцип не им желая лошото все пак са третия ни икономически партньор а и комший .Но за всеки сличей барута да е сух

127

---

преди 4 години

До ИнженерКажи един процесор на Моторола в продажба поне последните 10 години.Като гледам какъв си инжинер ме е страх да ходя на доктор ха ха ха

126

Някой

преди 4 години

Г-жа Пейчева тук бърка системите С-400 Триумф с системите С-400 ТриумфАТОР. Последните са на въоръжение ЕДИНСТВЕНО в руската армия. Но дори и експортният вариант няма как да бъде сравняван с патриота. 4 пъти по- ефтин, с 3 пъти по- голям обсег на действие... А по ефективност незнам. Недай боже да се наложи използването му. На патриота му трябва поне половин час за да бъде приведен от транспортен в боен режим срещу 5 мин. за Триумфа. Турците просто си гледат интереса. Същото е и с нашите Ф-16.

125

ХАНС-ЙОРГ БУТТ

преди 4 години

Руските ''''ИЗТРЕБИТЕЛ''' - АХ АХХ ПЛЕМЕ , --- беше свален РУСКИ БОМБЕР БОМАБАРДИР СУ-23, ТОВА Е ТЕЖЪК БОМБАИР, А НЕ ДЖЕТ-ИЗТРЕБИТЕЛ !!И БЕШЕ УДАРЕН ОТ СТРАХЛИВИТЕ МИШККИ ТУРЧИТЕ НАД СИРИЙСКАТА ЗЕМЯ И НЕБЕ, А НЕ НЕ НАД ТУРСКО-МОНГОЛСКАТА !

124

Инженер

преди 4 години

Откъде на къде ще твърдите ,че "Пейтриът" са по-долен клас от С-400 ! Приведете технически доводи ! Имате съмнения в ефективността на микропроцесорите на"Интел" и "Моторола" ? Или в техните контролери ? Всичко ,което пишете е само литература ! Истинските изпитания са само на бойното поле !

123

Анонимен

преди 4 години

Най явния опадък на една армия си личи като почне да се въоръжава с руски ***

122

Журналист от Днес бг

преди 4 години

Истината е че Цял живот ще си остана на минимална заплата в мизерен анадолски сайт ...

121

Реалноста

преди 4 години

Най добре да взимат с400 една армия въоръжена с нискокачествена руска техника + крива турска зглобка Е гаранция че анадолците ще са опасно колкото безопасна игла

120

джо

преди 4 години

така става ,когато правиш опит за преврат. Сега комшиите имат едно на ум и просто си гледат интереса.

119

Аз

преди 4 години

Българско ПВО от 56та година сваля F35. Питат майора как го свали той е невидим?Майора отговаря - че от къде да знам че е невидим :)

118

Дедо поп

преди 4 години

Не разбирам защо пиндосите толкова се палят!? Те поставиха на турците неизпълними условия за закупуването на Пейтриът, а сега недоволни!?Това е свободният пазар - когато някой ти откаже доставката на дадена стока, отиваш при друг доставчик, който не се прави на интересен!Макар че причините за недоволство на САЩ са (според мен) основно двеПърво - Пейтриът не може да свали самолет на САЩ(кодова блокировка), а С-400 може.Второ - според NI успеваемостта на С-400 е над 95%, а на Пейтриът - 50%.

117

Анонимен

преди 4 години

1. "Анкара е длъжна да се откаже от сделката с Путин и вместо това да вземе американската противоракетна система "Пейтриът".";2. Ердоган не е съгласен;3. Пиндостан активира джихадистите в Идлиб и Северна Хама. Те обстрелват Хмеймим;4. Оперативната обстановка в Северозападна Сирия се напича до краен предел;5. Русия е длъжна да неутрализира бандите и предприема удари от въздуха (Сирия-2);6. Ердодан не е съгласен, защото страдат любимите му туркомани;Ще видим ли скоро Тайип отново в Москва?

116

Анонимен

преди 4 години

"БВП-то на русия е колкото на Белгия"Оценяван във виртуални "активи", "пасиви", зелени нищонезначещи хартийки и счетоводни хватки. Сигурно капитализацията на Апъл е колкото цялата държава Нова Зеландия, но ако трябва да избирам бих взел двата острова.Та и същото нещо е и измисленията "БВП".

115

Анонимен

преди 4 години

Да живее дружбата между братски народи на Русия и Турция! Ура!