14

Анонимен

преди 4 години

Не знам ердо дава ли си сметка, че и един турски изтребител американско производство няма да излети ако американците решат? Чисто софтуерно. Превръщат се в летящи ковчези. Знаете ли кога русия може да им достави необходимото количество самолети? Никога. Същото важи и за саудитците. Нима мислите, че някой е толкова *** да раздава оръжия от подобенхарактер без да може да ги контролира????

13

Чарлз Дарвин

преди 4 години

Кой керван немция е 80 милиона от които 60 пенсионери 20 са поляци руснаци и турци.Скоро ще им видим немската социална система где е и как издържа на 60 милиона пенционере.Половината немски самолети не летят.

12

До 19

преди 4 години

Голяма злоба има в теб и не мислиш трезво. Искаш втората по сила армия в НАТО и наш съсед да я изключат от НАТО. И какво ще стане след това? Ти да не мислиш, че краварите ще обявят война или ще я нападнат. Никой не е толкова глупав.

11

Чарлз Дарвин

преди 4 години

Те ако американците бутнат Турция нато е свършило.а ако нато свърши....

10

Анонимен

преди 4 години

Май скоро ще имаме нова държава членка на НАТО - Република Курдистан !

9

V

преди 4 години

Всеки сключва най изгодната сделка ,а ние ф16. Азиатците по принцип са много практични хора .И индийците правят так .Купуват от този който предложи най доброто на най добра цена .Никви политически мотиви не им влияят .Май и ние трябваше да направим така .

8

Анонимен

преди 4 години

Много санкции, сърдене, заплашване и накрая Ердоган не клекна и показа, че САЩ не на всякъде могат да оказват влияние !

7

Анонимен

преди 4 години

Ердо е в разкрачено положение - хем иска да купи кютуците на Путин, хем не иска Кюрдска държава !

6

До коментар 2

преди 4 години

Ракетите вече са платени в рубли. Скоро няма да има долари в Турция, Русия, Китай и още няколко държави. Ограничават максимално долара.

5

котарака Леополд

преди 4 години

Хайде да станем приятели !Еър Доган(небесния сокол) ще купи Пейтриът, а Русия ще се разгневи пред ефир.По-късно Сокола и Пътя ще се чуят по телефона и ще отбележат най-добрата сделка...Защо:Системата Пейтриът е недосегаема-не може да свали нищо.Така фланга на НАТО е гол.Ердо чака F-35-100 броя, с неясна цена-за успешно летящи, за пазарували и приятели=много милиони Х 100 броя.Турците имат чудесни пилоти изпитатели, а там сглобяват Ф-16,които често падат.Откажи С-400-бъди миротворец!!!

4

Ха-ха

преди 4 години

За Дойче веле както винаги нещата са много прости,а самите те-винаги прави.Нищо че времето ги опровергава непрекъснато.Всъщност проблемът не е толкова в С-400,а в желанието на Турция да води самостоятелна политика,което няма как да се хареса на САЩ-те реагират остро на всяко желание за независимост от тях и дори само при отхвърляне на долара като разплащателно средство!

3

Анонимен

преди 4 години

Столчето на Турция е много крехко

2

Папеса Йоанна

преди 4 години

На Тръмп проблема му е огромен.Ф-35 се оказа с проблеми както и Бойнг със 787 737 и тн.Америка е държава от мигранти те печелеха от войните в европа защото много учени избягаха там.Сега проблема е че в Европа няма население и все по-малко ходят там вече и от изтока след желязната завеса спадна потока.Решиха да ги заместват с китайци ама китайците всичко снасят на братята си в Китай.Специалистите им намаляват а черни и латиноси само с наркотрафик се занимават.

1

Гостенин

преди 4 години

Турция открай време води една никаква такава дипломация - има си даже специален тармен: Салами дипломация.На днес Тръмп е президент на САЩ и на суртана Ердо ще му се стъжни живота. Постите свършиха и идва реалноста - рипата за 6 месеца загуби 70% от стойноста си!Ердо да купув рашки ракети и да бъде рахат - ще го ефат от две страни!