86

Присмехулник

преди 4 години

а цензурата на "толерантните" масманипулаторски медии все ни праща погрешно на сатурн! думата сатурн защо не е отбелязана със звездички от цензурата на радан-костов - люински велето?

85

Анонимен

преди 4 години

до 106Нека ти кажа защо пишем тук. ще го свържа с един виц на Весо Парцала:Един отива на лекар и вика на лекаря- Докторе, дясното ми мъдo го няма.- Дай да проверим...Опипвал той и му казал- Там си е бе, спокойно.След една седмица тоя пак отива.- Докторе, не ви вярвам. Дясното ми мъдo го няма.Доктора се изнервил и повикал сестрата..и тя му ги опипала и заключила че са и двете там. Оня излиза от кабинета и негов приятл:- К'во прайш тука?- А в отпуска съм, че идвам да ми мачкат тaшaците.

84

asdfiq

преди 4 години

На всички е ясно че Марс няма да им оправи поразиите, просто печелят време, за да са на власт...уж вършат нещо...не го ли разбирате

83

Анонимен

преди 4 години

do 102 Значи LRO като заснеме нещо на даден обект, ти го взимаш за чиста монета??? Ти си бил един от най наивните индивиди които съм срещал в нета. Баси...няма смисъл с теб.Вярва каквото му покажат че е достоверно. Ти в кой век живееш, бе австралопитек?

82

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам защо държите да се правите на oлигoфрени :) мислите се за готини ли ко? :)

81

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААНе виждам нищо лошо да изпратят роботи. Поне няма да се притесняват за здравето на хората там. Изпращането на роботи направи много открития възможни до сега. Няма нищо смешно.

80

Анонимен

преди 4 години

До 101Защо да съм на марихуана и защо да съм хамерикански *** не ми стана ясно? :) Защото съм запознат с нещата ли? И не въртя едни и същи простотии като вас? Толкова сте глупави, че дори не можете да го разберете.

79

Анонимен

преди 4 години

До 101Виждам, че ви е трудно да упражните правото си на рационална мисъл... балканска трагедия.

78

Анонимен

преди 4 години

до 96 На колко марихуана си, бе хамерикански ***?Много отрано си се напушил!

77

Анонимен

преди 4 години

До 97Хайде вземи отвори един гугъл или уикипедия и се запознай с мисята LRO. И моля те стига се излага като нямаш какво да кажеш поне недей псува.

76

Анонимен

преди 4 години

До 95То и аз искам да си използвате главния мозък вместо гръбначния за мислене ама на...

75

Анонимен

преди 4 години

Абсолютната истина е, че аз, като мъж, имам мъжки полов орган. Абсолютната истина е, че този мъжки полов орган е предназначен да запложда женски индивиди, оставяйки пот и други течности в женския полов орган. Тоест, *** алтерираните мъже са нещо като ходенето на американците на Луната - хем го има, ама не е истинско. Тоест са идиои, на които някой е внушил една лъжа и ги е убедил, че е истина. Понеже не са умни е станало възможно. Иначе нямаше да е.

74

Анонимен

преди 4 години

до 94 Говориш от на майка си....п...ката измислици. Какво са снимали там, бе ***? Стъпките на Армстронг или изхвърлената му хартийка от сандвича докато забивал знамето? Или самото знаме? Аре разкарай се бе ,***.

73

Анонимен

преди 4 години

Капацитети ни по космически науки явно не са запознати с лунните програми на НАСА, ЕС и Китай. От няколко години има орбитиращи апарати които картографират повърхността на Луната в висока резолюция и всичката техника на Аполо се вижда. Ама явно понеже вие сте по-големи капацитети от хората които явно се занимават с това знаете повче и отричате всички факти и доказателства :) пълна пародия сте.

72

Анонимен

преди 4 години

Тръмп иска от НАСА, НАСА иска от Холивуд...

71

Анонимен

преди 4 години

До 91Говоря за апарати орбитиращи Луната и картографиращи повърхноста. При това са няколко държави ... хайде преди да се правите на интересно вземете много моля поне се запознайте с нещата :)

70

asdfiq

преди 4 години

Бръщолевят глупости, колкото да отчетат някаква дейност и да задържат някакво внимание...Като пътуваш 5 часа до местоработота си на ден в Лондон, разбираш че сме само за Марс.Това са пълни простотии...

69

Анонимен

преди 4 години

До 88Не им обръщай внимание в момента е модрено да мразиш и осмиваш всичко, прави те готин явно.

68

Анонимен

преди 4 години

до 88 То и аз мога да ти направя течния метал от терминатор 2 от 1991-ва. Какъв ефект, а? Както прави тоя Джеймс Камерън, бре? Че едни останки от модул в пустинята Невада ли не може да заснемат в днешно време с подходящия декор? Ти си бил много изостанал, бе пич.))))

67

Анонимен

преди 4 години

Те на МКС да започнат да качват астронафти, пък после да стъпят за първи път на Луната, та чак тогава могат да мислят за каквото и да е друго...