106

Анонимен

преди 4 години

До болшевишките отпадъци серящи под новината: дори и колкозхните при мати са признали кацането на Луната. Папкайте *** до насита, пролетариатски ***.

105

До Мухаха

преди 4 години

Това не е русия ,че да отлагат.САЩ кажат ли ,правят го.Все пак са най-развитата и могъща космическа нация.

104

Анонимен

преди 4 години

Гроздето е кисело, а? Но - такава е реалността. Как да се борят за 5Г пазара, като китайците вече са на пазара със собствени устройства и мрежи, а американците нямат даже и телефонче с 5Г, пък било то и за 1к долара. Стареца знае, че не може зе надбягва на 100м, ако друг е вече на финала. Затова обяснява, че той ще бяга маратон, за където 100м преднина на старта е нищо. Затова минавали направо на 6Г. И с луната така. Китайците вече правят оранжерия за там, затова - целта е вече Марс. Смях!

103

Анонимен

преди 4 години

Превъзходна гледка от павилиона "Луна" на Холивуд,за заснемане на СЕРИяла "Човек на луната" - как само се вее краварския флаг на безатмосферната Луна!!!Направо с това "кацане" краварите сътвориха и непознат аъа Вселената физичен закон!Наглост,предназначена ЗА т***паци и ***!

102

Мухаха

преди 4 години

Спокойно след 5 години могат да дадат още 5 години срок за ходене до Марс. После още 5.... и още 5.... Щот' то електората повече от 2 минути не може да помни . И винаги ще ги поздравява за смелите действия и винаги ще им пожелава успех . Хайде, успех и от мен и напред.... / след 5 години пак .

101

Скептик

преди 4 години

Гантазии, просто готвят НАСА за продажба. Милиарди се наливат при Мъск. Неслучайно.

100

КосмУнафт

преди 4 години

Ами те още пътуват като туристи в такси с руските ракети и пращат кукли Барби за да тестват собствените си ракети до Марс щели да ходят . хах. До 5 години .... Това срока да направят от картон макети на днешните рисунки на марсианските си станции ли е ? Преди години когато използваха Шатъл за многократна употреба скриха огромна част от разходите за подготовка при повторно изстрелване на совалката .Интересно сега Мъск колко крие от разходите си ?

99

Щерю

преди 4 години

Мдааа, ултра-националистите на евреите искат на Марс - ами да се спасяват там, то тука и без това само зло вършат...

98

Гледна точка

преди 4 години

То всъщност не е съвсем точно сътворение, а преход....Може да се нарече "Импулсен преход на дуализъма.".

97

Анонимен

преди 4 години

В цялата човешка история няма по големи измамници от американците! Цялата им държава е една голяма измама. Лошото е че въвлякоха и другите големи държави във тази игра и сега всички се надпреварват кой ще измами повече хора и кой се скрои по голяма лъжа.

96

ХАХАХА

преди 4 години

Това че са "ходили" на Луната преди 50 години....това е ясно че е пълна пародия и измама.Обаче това че щели да идат на Марс до 10 години - е това вече си е чиста шизофрения.

95

Гледна точка

преди 4 години

Да ви кажа съвсем сериозно, че изнамерих логично обяснение на "сътворението" на света, свързано с квантовата физика на Хокинг!То всъщност не е съвсем точно сътворение, а преход....

94

Анонимен

преди 4 години

Българина хал хабер си няма от наука и космос обаче много ги разбира нещата :) никой няма право да му каже нещо той е компетентен по всички въпроси и всички други са глупави :) за това и България 30 години копае дъното :)

93

Анонимен

преди 4 години

Ей добре, че са родните капацитети по коментарите, че и ние на селУ да разберем истината. Учени мучени аре...

92

Присмехулник

преди 4 години

пратете кучетата си на цру да ме разкъсат, няма да са виновни кучетата на дс!

91

Присмехулник

преди 4 години

декорите на "демокрацията" на латентните ***, като костов, сорос, радан, ротшилд, дойче педовеле лъснаха с цензурата на гугъл капча, като биг брадъра на фермата, която се опитаха да достигнат, чрез асоциалните си медии и с парите на покровителите си от офшорките.

90

Анонимен

преди 4 години

до 114 С теб тоже!

89

Анонимен

преди 4 години

До 113Дискусия с теб е просто безмислена активност...

88

Анонимен

преди 4 години

до 112 Да де, да де..вярвай и на американците че Осама Бен Ладен е съборил кулите близнаци в Ню Йорк, а не самите американци. Той Чарли Шийн като им каза истина за това и веднага го изхвърлиха. Вярвай..вярвай...

87

Анонимен

преди 4 години

До 107Аз не го взимам за нищо понеже не съм компетентен. Има си хора, които се занимват с това и това им е работата. Знам, че ти си по компетентен от тях нали ама някак си съм по-склонен да вярвам на тях вместо на теб.