29

Анонимен

преди 4 години

Санк Петербург .... ааа, знам го ве. Там живее Рамбо Силек.

28

:))

преди 4 години

До АнонименKак бре?!? Българите начело с Баце са силни, значими, влиятелни проспериращи! :)) Подем във всека една сфера !

27

избирател

преди 4 години

***,***,***.........Моля те,поне когато ходиш по срещи с непознати,не се представяй,като журналист!Обидно би било,към гилдията Ви.Сигурен съм,че из между Вас все още има и можещи такива!

26

Анонимен

преди 4 години

До 29Кой има независима политика сега ?

25

Анонимен

преди 4 години

В създаване на чужди агенти хаха т.е. Нищо ново

24

Анонимен

преди 4 години

Писна ми от експерти, които говорят каквото им наредят.1. Не Путин, а Радев е този който трябва да смени позицията с конструктивна. Русия е в позиция да приема всяка разумна позиция.2. Радев е подаден на БСП от САЩ, а не от разни митични КГБ и прочие. Кремъл много добре знае, за това няма как да стопли каквито и да е отношения.3. Ние нямаме независима външна политика, и на Русия това е известно, следователно да договаря с нас каквото и да било е безпредметно. Отделят ни протоколно време.

23

Анонимен

преди 4 години

До 26В какво са силни руснаците сега ?

22

:))

преди 4 години

Радев ...направи втора грешка, като сам отиде на икономически форум-----------------Абреq rконом форум трeбeше да дойде при Баце/какъв бе на Балканите там/ , ама уви недойде! :))

21

Анонимен

преди 4 години

Бантускотовете сте много *** народ! Само да ви кажа че не съм нито русофил, нито русофоб, да не ме вмествате в схемите си, по-скоро съм гръкофил, защото повечето време живея там!Когато руснаците бяха силни - вие бяхте с Германия! Когато Запада беше силен - вие бяхте с Русия! Когато руснаците отново са силни - вие сте със Запада!Народ от неудачници, това сте вие

20

Анонимен

преди 4 години

Радев един път допусна кремълския КГБ поп Гудяев да нахлуе в Президентството с Макаров и да ВИЛНЕЕ НАД БАЩИНО НИ ОГНИЩЕ, КАКТО ТУРЧИН НЕ Е ВИЛНЯЛ, а сега направи втора грешка, като сам отиде на икономически форум - там където не му е мястото - и Путин да го гази с руския ботуш, обвинявайки го, че е загубил руската си зависимост от ЕС !

19

Роби на запада

преди 4 години

България НИКОГА! няма да бъде истинска просперираща държава без братската помощ на Русия!!!

18

гост

преди 4 години

"Путин и Радев се срещнаха в Санк Петербург"!!! САНК Петеребург? Кой е този град? Какъвто министър председателя така и джурналистиката, тъпоумна.

17

М, да ...

преди 4 години

До АнонименРадев е изразил несъгласие с Путин, че България е зависима от ЕС за руските газови доставки.--------------Е и? Инфантилното поведение на ББ до тези изводи водат, че БГ е зависима, т.с несамостоятелна и незряла! Тактичен ход на Путин и предизвикателство пред БГ държава/ да докаже на практика, че е самостоятелна/ ! пп. Сложни преговори: - дете - родител - зрял

16

избирател

преди 4 години

Чакайте бе хора,предполага се,че тоя ограничен военен,ние го издигнахме до висота"Президент"!!!Също така ние издигнахме бодигарда на Тодор Живков,до министър председател......Та не намерим ли сили да покажем характер и да им потърсим реална отговорност,така ще е!!!

15

Анонимен

преди 4 години

До 9Няма закрият да закрият газопровода през Украйна, докато не осигурят газ за България, Сърбия, Македония,.. защото ще им лъснат пред цял Свят рекетьорските практики, които Кремъл упорито отрича !

14

Радев васал на Путин

преди 4 години

Цитат от Огнян Минчев: "Как изразяваш собственото си достойнство когато непрекъснато уверяваш нечия друга държава, че си доброволен неин васал? Унизително е да виждаш, че те представлява човек, който не разбира приоритета на собствения си национален интерес и непрекъснато говори в подкрепа на чужди интереси. Още по-унизително е да виждаш, че той не осъзнава това, не се срамува от това, че смята това за нещо в реда на нещата."

13

Анонимен

преди 4 години

Какъв е този западен свят, който не спира да продава оръжие, което подхранва десетките малки и големи смъртоносни конфликти в държавите, чийто граници бяха начертани от същите тези европейски сили преди по-малко от сто години? Русия е най-великата държава на света, запaдниге търбуси са ненаситни кръволоци с еврохомосексуална ориентация. Браво г-н Радев най-после имама достоен Президент.

12

!

преди 4 години

За какво ни е руска газ и южен поток като можем да купим от Турция газ. Защо трябва да правим АЕЦ като е по изгодно да купуваме от Румъния и Унгария. Стига с глупостите! Американският втечнен газ е в пъти по изгоден от Руската тръба.

11

Анонимен

преди 4 години

Не Захариев, Путин е споменал за военни конфликти. Не ви ли настръхва кожата?Имате ли малки дечица?

10

Анонимен

преди 4 години

Путин е повторил мантрата, че видиш ли, България загубила 3 млрд. инвестиции и 400 млн годишно такси защото си "загубила" независимостта от ЕС !!!Значи, когато русофилите-продажници са погребали България под съветските паметници е била "по-независима" !