49

Анонимен

преди 4 години

Китай и Русия се обединяват, срещу кого? По-бедните завиждат на по- богатите. откакто свят светува е така.

48

Анонимен

преди 4 години

Азиатци и полуазиатци се обединяват срещу европейци и американци т.е. западен свят. Нещата се изчистват и проясняват.Някой беше казал че азиатците ще владеят света.Можеби. Не се тревожете!Животът е колело. След двеста или триста години някой ще предскаже, че провинция на Китай наречена Балкани, ще владее света.Тогава някой на север, около бивша Москва ще се подсмихне и каже:"Поживьом, увидем".

47

Щирлиц

преди 4 години

Неизбежно е.Иначе България я очаква затриване.

46

По-далече от Азия

преди 4 години

Не трябва да се вярва на Русия и Китай. Азиатските държави са тоталитарни и несъвместими с европейското мислене!

45

Руми е много ядосан

преди 4 години

Руми Радев е много ядосан, защото загуби комисионните, които му бяха обещали за Грипен.

44

:))

преди 4 години

До 48 АнонименРуският окупатор мъмри Радев, че Задунаская е загубила независимостта/свободата си/самостоятелността си !!!----------------Аха, Русия е окупатор пък негодува/ роптае срещу това икономическите и партньорите са зависими ?! Няма логика! То се едно необвързан мъж /Русия/да има връзка с обвързана жена/България/ и да роптае, че тя живее с бащата на децата и! Сега некой да не искара Путин влюбен в БГ?

43

До 40 ти

преди 4 години

Много точен коментар.Представи си канцелариите на тези, с експертите им, как са го прочели от главата до петите, нашия.Пълна излагация.

42

Радев-балалайка

преди 4 години

Балалайка - руски музикален инструмент.

41

Анонимен

преди 4 години

Руският окупатор мъмри Радев, че Задунаская е загубила независимостта си !!!

40

Анонимен

преди 4 години

Борисов: "България и Русия са на път да възстановят добрия тон"...ама друг път !

39

:))

преди 4 години

До ВалериЗащо ли изброяваш само тези от БСП? :))

38

Анонимен

преди 4 години

Борисов на такъв форум няма да го поканят , а и той няма да иска .. Защото Боко говори глупости , какво ще каже Боко за Винету..

37

Панталей Партизанина

преди 4 години

Мъдростта на Г-н Радев достигна чак до Москва! Вече всички знаят какъв харизматичен и умен но скромен и мъдър човек населява президентството на Република България. Путин не скрива възхищението си от човешката добродетел и себеотрицание на Г-н Радев! Защото Г-н Радев трябва да бъде провъзгласен за върховен законодателен орган в БГ. Да бъде като Цар на всички българи. Защото всички любят и обичат Г-н Радев. И БСП също!

36

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 40А викаш твоя Боко, дето беше планирал 3 - дневно посещение в Москва, а го наритаха като мръсно коте още на първия ден, барабар с антуража му, не е манекенка за гаргара на Путин, така ли?Хахахахах

35

Е.б.а.м.ъ

преди 4 години

Мазнат се сега като разбраха , че ще купим самолети от америка..и им треперят гащите да не ги поломим.Та за тва П.***.я иска да е приятел с нас .страх го е от наща военна мощ

34

Анонимен

преди 4 години

Г.з. изпълняващ синекурната длъжност Президент на България - на икономически форум !Нито му разбира чутурата, нито има правомощията, нито има подкрепата от собствената си държава.А до него седят Путин - цялата власт в него, Китаеца - цялата власт в него и Премиерите на Словакия, Грузия....които държат цялата изпълнителна власт в ръцете си.И се вижда, че само наш *** е само една манекенка за гаргара на Путин пред всички.Пълна излагация !

33

Анонимен

преди 4 години

До ВалериАми да ти кажа забравил съм Луканов и Виденов защото са толкова отдавна че съм бил съвсем малък, Станишев до колкото си спомням ни вкара в ЕС, а Орешарски (който е от ДПС) беше план на ГЕРБ и Местан за компрометиране на единствената опозиция на режима на ГЕРБ!А вие крадливите и некадърни гербери, до кога ще се оправдавате със събития от бронзовата епоха и ерата на динозварите???

32

До 31

преди 4 години

На пръв поглед никой, но да преговаряш, за каквото и да било с субект, от който не зависи да изпълни своята част от договорката, е безсмислено. Кой си губи времето с безсмислени неща?Дори Германия е зависима, но да видим дали ще и се случи СП-2. Турция също е зависима, но газовия проект май ще се реализира в пълния си вариант. Путин и Радев, няма какво да си кажат. На Боко му се пускат разни варианти, предварително сондирани от руснаците. Но те чакат одобрение в ЦК на ЕС, а там е страшно.

31

СЕМ

преди 4 години

До гост. И ти не си остър, след като не знаеш кога се използва пълен член. Какво държиш сметка на другите, ***?

30

Валери

преди 4 години

До 33. А не е ли така? Или си забравил Луканов, Виденов, Станишев и Орешарски?