69

Пешо

преди 4 години

Чудя се дали някога Радев ще проумее, че Кремъл няма приятели, а само васали и врагове. Като му знам възможностите - едва ли!

68

СЛАВА НА РУСКО-БЪЛГА

преди 4 години

Русия е най голямата Българска държава.

67

баба мара

преди 4 години

ние българите никога не сме си разваляли отношенията ние живеем тук от векове завекове и никои няма да ни развали дружбата колкото и да се старае

66

Я па я..!

преди 4 години

Добрия тон да , но добрите отношения едва ли. Каквото кажат от ЕС.

65

Анонимен

преди 4 години

Не е по скъп защото няма посредници със схеми.

64

Викинга

преди 4 години

Някой слуша ли речтта на държавн я ни глава в Петербург???? Не!!!, тук а и в БГ нищо не се отразява вярно!!!, защо, ами не парцали, а предатели са окупирали власта!!! Докато не ги изхвърлим на ***, където им е мястото, така ще вървим само надолу!!!! Тези купени сайтове, медики-заедно с тях!!!

63

Зозо

преди 4 години

Мръсни ***

62

Анонимен

преди 4 години

България била зависима, а руския Гулаг "независим" !А защо непрекъснато плаче срещу санкциите ?...нали е самодостатъчен !!!Защо непрекъснато плаче за ЮП, като е независима от България ?Защо плачеше като ученичка, когато петрола беше станал 30 долара за барел ?

61

Анонимен

преди 4 години

Втечненият газ от САЩ е много по-скъп от газ от тръбата. Първата партида може да е рекламирана като по-изгодна, но това е популярна търговска практика за зарибяване.Втечненият газ е твърде. твърде скъп и затова западноевропейските страни не желаят да го купуват, но американците чрез всякакви санкции се опитват да го наложат.Ситуацията е много, много тежка. В нашите медии се отразява слабо. Не се споменава даже за тръба от Швеция през Полша,нито за добива на газ в Дания и последвалите катаклизми

60

До67

преди 4 години

Все пак ти не отговори,защо цената на братския ,пазарен и справедлив газ, според Путин, е по скъп от далечния, втечнен газ от империалистическа Америка. Аз ще ти кажа....Вече 30г. Русия продава на България най скъпо в Европа. Това се дължи на руската агентура, корупция , некомпетентност и липса на морал у нашите политици и наглостта и безмерната алчност на руснаците. Благодарение на ЕС ще се диференцират източниците на газ и веднага лъснаха руските измами.

59

Анонимен

преди 4 години

Жалък пилот само в страни от 3тия свят го приемат

58

Тангра

преди 4 години

Евтиния втечнен газ в ушите на платените медии е евтин. Те немците затова строят втори северен поток, щото американския р по евтин. Много сте наивни. Нека да има възможност за девррсификация, но американците не са по пазарните принципи. Ето ти теца ето ви самолетите. Следва газа, гмо то и т.н.Американците са по зле и от британската империя. С дебел врат и собствените интереси на първо място и гази

57

Тангра

преди 4 години

Трябва да целуват ръката на президента. Човека е дипломатичен. Бойко е хитрец, но хората мразят хитреците.То един външен министър да те направи за смях в собствената си страна!Но кервана си върви както казват. Особено българския керван или по скоро катун

56

Крим наш

преди 4 години

Путин каза,че цената на руския газ за България е справедлива и пазарна.....значи ли това,че по евтиният втечнен газ от САЩ е с несправедлива и непазарна цена. Вместо да изтъквате несъществуващи ползи от навеждането към Путин....кажете защо все пак втечнен газ от другият край на света се оказа по евтин от справедливият,пазарен,братски газ?Защо,бе джанъм? Защо?

55

Анонимен

преди 4 години

Какво ви е наплашил Бойко Борисов? Не смеете да отразите посещение на държавния глава? Свили сте се като преди бой с тояги.Мизерници! Каква четвърта власт сте? Парцали.

54

новограмотност

преди 4 години

Няма дума "напът". Не тръгваме "напът", за да отидем "наморе", нито се качваме "надърво". Научете български, преди да пишете "насайта".

53

none

преди 4 години

Само помнете никога срещу Русия и винаги със Германия ..

52

Анонимен

преди 4 години

Китай произвежда качествени стоки благодарение на западен Know How(ЕС, САЩ, Япония) и технологи за сметка на жълтите стотинки възнаграждение и пещерни условия на труд на собсвения си народ! Да живее комунизма! :)

51

Анонимен

преди 4 години

В Санк Петербург са се срещнали. Ако успеят и в Санкт Петербург да се срещнат, ще е още по-добре.

50

Анонимен

преди 4 години

Стоките, произведени в Китай днес, са по-евтини, и в повечето случаи по-добри от американските.