93

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 93В клиповете в тубата ли??

92

Анонимен

преди 4 години

Te падат ли още тези F-35, оправихал ли ги, или?

91

ади де

преди 4 години

Соломон Паси призова: Да мислим кога да купим СУ 35 за армията!

90

СЪВЕТ КЪМ ПАСИТО

преди 4 години

Ако замениш със САЩ 8 стари ТРБАНТА за 8 Ф16, ще кажа че си полезен за БЪЛГАРИЯ. Засега виждам само американски търговец на стари самолети

89

Анонимен

преди 4 години

Прочетете Румъния какво е накараха да си купи...Купи си 12 броя ф16 стара модификация прозиведени 1980 година от Португалия с разрешението на щатите.Тез 40 годиншни изтребители в комплект с въоръжение и оборудвания им струва 1.2 милиарда евро.България купува 8 броя чисто нови ф16 последен модел с въоръжение и оборудване за същите пари.

88

Анонимен

преди 4 години

На Соломон да му премериме покрива казвам и да го питаме откъде!

87

Анонимен

преди 4 години

СУ-35 превъзхождат F-35.

86

Анонимен

преди 4 години

Tozi Evrein ot koga stana spetsialist i po samoleti,osven po vanshna politika!? Toi e dobre zaplaten i razbira ot bsichko.Vinata ne e negova!!!

85

Анонимен

преди 4 години

Тъй и тъй храним чужди армии, по-добре да плащаме на турци или гърци да ни охраняват въздушното и морското пространство - по-евтино излиза, няма да се занимаваме със самолети, ракети, техники и поддръжка.

84

Анонимен

преди 4 години

До 77Откакто някой си Джаред Къшнър е търговси партньор на някой си Сoрос.

83

ДА

преди 4 години

До КОЛКОТО ПОБЪРЗОПрав си,благодарение на този елемент,една фирма Дънди Прешънс добива и краде златото на България,тази фирма оперира само в страни от третия свят и у нас!!!защо ли?

82

ПРОДАЖНИК

преди 4 години

Пътя и към СИНАЙ. Там продавай като амбулатен търговец стари самолети. Евреите ако беше добра оферта нямаше да си ги продават старите Ф16, а щяха пак да си купят. Нали имат инфрастуктура, обучени пилоти, всичко необходимо...

81

Анонимен

преди 4 години

Демек да се обвържем още по-сериозно със САЩ и стотинките ни от данъци да ходят в гушката на чичо Сам.

80

не става

преди 4 години

Не мога да разбера защо са правите на улави с въпроса защо са ни само 8 бр !?!?!България няма да воюва сама. България е член на НАТО. България е в европейската общност. Аре преживейте го вече.

79

Анонимен

преди 4 години

С400 ни трябват,не остарели самолетчета!

78

Днешно време

преди 4 години

В настоящата обстановка, няма значение танкове, изтребители или числеността на армията. В наши дни стига да имаш ракети, можеш да унищожиш цяла държава с ракети от 5-6 ядерни мегатона. Руските Сармат даже имат ударна мощ от 7 мегатона. Не сме в старите времена, където битки се печелят от големината на армията. Най добрата защита е да имаш ракети. Изтребителите стават само за патрул.

77

В САЩ

преди 4 години

разследват президента за руско влияние, тук дават трибуна на явни американски агенти на влияние. Това тук не е държава , а колония на САЩ

76

В нормалния свят--

преди 4 години

Където границите са отворени и жизнения стандарт е най-важното условие за да не бъде закрита държавата на първо място е вдигане на стандарта и чак след това всичко останало... ясно е ,че не само ние, а и всички съюзници на САЩ бяха навикани и позаплашени ,че трябва да се купува и на всеки бе подсказана желана сума--на САЩ не им пука какво ще купим важното е тези 2-4млиарда да идат там--и ще идат това е от ясно по -ясно я нашата закъсала държава ще става още по-непривлекателна..

75

Анонимен

преди 4 години

Ф35 не може да си позволим, защото е много скъп за страните които не са вложили пари в изработването му, а и поддръжката му е много скъпа.Един летателен част е 3 пъти по-скъп , отколкото на ф16

74

Шефа

преди 4 години

Този човек Пасито не спира да плещи глупости!От къде ли идва тая негова любов към калпавите, но скъпи американски оръжия?Като един от основателите на "Атлантическия клуб" явно тази личност се занимава само с лобизъм и то за чужди интереси!Плащат ли Паси , плащат ли?А колко?