193

Hihoho

преди 4 години

Доказани в бой?? То ако стане проблем, каквото и да купим, няма да има голяма полза. 5-6 изтребителя ще спасят положението ли? България е въшка на картата на Европа във военно отношение. Така че купувайте най-евтиното, колкото да се отбие номера, че имаме ВВС, и дайте останалите пари за нещо полезно.

192

Додо

преди 4 години

Сюлейман Паша, известен в пресата още като Соломон Паси, е ясно какво ще каже, както и чии интереси ще защитава в случай на конфликт - със сигурност не и Българските! Да ходи да дава акъл в Израел, и да остави Българите сами да взимат решения за националната си сигурност!

191

Glupost

преди 4 години

този всеки ден се чуди каква глупост да изръси, общо взето нищоне разбира от това което казва

190

Един от Дивия Запад

преди 4 години

И накрая .... що САЩ?Щото работят като луди и ефективно произвеждат високотехнологични неща.Сащ за света е туй, което е Израел за близкия изток.Еврейците работят много и за 2-30 години направиха от пустинята градина и ся като се ядосат на околните народи си затварят границата и ония няма къде да работят.Ако околните народи се сберът и се изплюят и изпикаят всички заедно ще стане цунами, което ще отнесе Израел в морето, *** не се получава.А българите мрънкат и не бачкат.

189

Един от Дивия Запад

преди 4 години

България определено не е военна сила, но е важно, кои смята за приятели т.е. на кого се доверява и от кого си купува оръжията или на кой дава пари. Щото е смешно да имаш две американски бази на територията и да си помислиш даже за МИГ или СУ.Ако българите бяха умни и хитри щяха веднага да заемат мястото на Турция. Както Турция взе тръбите с газ от България.*** българите искат повече пенсии и хляба без ДДС!Тук всичката храна е без ДДС! А пенсията е соц. Помощ и нагоре - кой колкото си има.

188

Един от Дивия Запад

преди 4 години

Ся не зная как ви изглежда, но вие сте на акъла на Ердоган.Хората, като почнат да контактуват с някой, го гледат как реагира и кви ги върши.ПримерСащ разработва съвместно с инвеститори и подизпълнители Ф35 United Kingdom, Italy, Australia, Canada, Norway, Denmark, the Netherlands, and Turkey.Що го не разработва с НАТО?ЩОТО има юрофайтър.Европа от Нато тръгна по собствен път, а ся ревът, че трябва да си дигнат отбраната до 2% БВП.Та Ердоган рискува постигнатото с години за няколко С400.

187

Само питам

преди 4 години

А Соломон Пасе казвали как ще ги плати тия Ф35 дето си ги поръчва ? От банковата си сметка на Бахамите или ще тегли потребителски кредит ? Аааа, нямало да е с негови пари. С пари от данъците на целия български народ дето са толкова богати че 3 дена след заплата броят стотинките и почват да смятат дали ще успеят да оцелеят до следващата заплата ако ядат само сух хляб . Лесно е да се харчат чужди пари. Особенно ако си хитър евреин .

186

Анонимен

преди 4 години

Ф-35......хубава идея.

185

Я па я..!

преди 4 години

До Анонимен 186 Ф-35 не ни трябват. Ние сме малка държава. Докато излети и току виж навлязъл я в Турция , я в Гърция .Казват че спирачките му не са добри.

184

е техния род Предате

преди 4 години

на пазара старите евреи казват, чудно нашите роднини отвън затвора са ги убивали, а на този баща му си поживя в затвора преди 9Септември, може , и казват те, да предавал на фашистите комунисти и евреи- ама никой неможе да го докаже зщото предадените били разстрелваниПреди да каже кой ми сRа в гащите, поне да беше пRъDнал.

183

Анонимен

преди 4 години

Совалка не щеш ли бе *** ! Или ядрени ракети . Нее самолетоносач ни трябва

182

Беден

преди 4 години

Аз ни не разбирам, на *** ли ме правят?! Има ли търговец, който да си сложи таван на продажната цена? Че те американците много ни обичали,бе! Значи могат да вземат 3-и милиярда, но 4-ри, в никакъв случай!:)))

181

Велизарий Енчев

преди 4 години

Абе този не знае ли че президента радев ще ни извади от нато и ще ни вкара в евразия? И че вместо да купуваме дърти ефове Владимир Путин ще ни подари ескадрила мигове последно поколение!

180

Анонимен

преди 4 години

освен F-35 и Трабант за министъра на отбраната

179

въпрос

преди 4 години

КОГА ЗАПОЧВА ВОЙНАТА ?С КОГО ?КОЙ Е ВРАГА НИ ?

178

Анонимен

преди 4 години

fake news na korumpiran bg politik.

177

1

преди 4 години

НАРОДА МИЗЕРСТВА ,НО 3 000 000 000 ЛЕВА ЩЕ ДАДЕМ ЗА 8 САМОЛЕТА ?БЪЛГАРИЯ = Индия

176

Анонимен

преди 4 години

Поне F35 има СТЕЛТ технология и е съвременен изтребител.F16 е машина от 70те години на миналият век, няма никакви СТЕЛТ технологии и съответно ще бъде свален при излитане от всяка ПВО ракетна установка от 400-500 километра.Като ще целуваме седалищните части на САЩ, поне да вземен машина която е актуална и има смисъл от нея.

175

D:

преди 4 години

Този .................... , след като е унищожи се сети да мисли за армията !!................. всичко каквото се сетите за него и рода му !

174

Анонимен

преди 4 години

Че те летят ли някъде тия Ф35? Или ние ще ги купим, за да не се чудят къде да ги съхраняват. Ех Паси, Паси! Има една прослойка, която е лишена от какъвто и да е здрав мозък. Фенува там нещо и толкова. В следващата итерация, може да си купим и рециклирани Фалкони, да си ги гледаме.За по милиард парчето.