286

Da

преди 4 години

Вместо Аец купете нови влакове и постройте една жп линия между северна и южна България по черноморието да влизат пари в държавата а не в частниците които ни разбиват бъбриците със счупените си маршрутки и автубуси !

285

сминдух енд чесън

преди 4 години

У нас и градушките вече са неизбежни,а иначе парите не са вложени ,а откраднати в по голямата си част.

284

Тинтири Минтири

преди 4 години

До 278"България може без АЕЦ."Хайде да не говориш от името на България, а? То се вижда колко може. Ако паднат 5 и 6 блок на Козлодуй - ще видиш ток ама по 50 ст./кВч. Дай им на *** евроатлантици да свалят гащите на България, че нямала нужда от нищо...

283

Тинтири Минтири

преди 4 години

До БългаринТи пък какъв "Българин" си? Точно Марица 2 ли ти бърка отзад? С 1 и 3 всичко е наред, а? Щото пълнят чужди хазни? АЕЦ ни осигурява енергийна независимост.Дори и сега останките на Козлодуй ни спасяват от полудяване на цените.

282

до Di

преди 4 години

Как си представяш че изхвърча във въздуха покрив от 2500 тона. Това се прави с ядрена мина с мощност от 100 тона тротилов еквивалент. Такива ядрени заряди се използват за събаряне на сложни сгради като небостъргачи ( кулите близнаци ) и други. Има дори патенти за това нещо. За приложение на ядрените заряди за мирни цели.

281

до Di

преди 4 години

Момче, вземи малко се поинтересувай каква е "истината за Чернобил" и не си пълни главата с глупостите в тоя гнусен филм. Това че има висок рейтинг изобщо не означава че е истина. Ядрените реактори не гърмят. Това ти го казват дори в първа серия на филма. Реално е било терористична диверсия на западни служби за дискредитиране на ядрената енергетика и СССР с ядрена мина поствена под четвърти блок на централата. Цялото ядрено гориво се е изпарило от взрива и единственото радиоактивно е бил графита.

280

Българин

преди 4 години

Нали всички гарантираме и плащаме за ТЕЦ-Марица-2Сега и за АЕЦ-Белене ли да гарантираме и плащаме????!!!!Айде у ЛЕВО, бе.....!!!

279

Анонимен

преди 4 години

До 278 През последните години БГ изнася около 6 милиарда киловатчаса електроенергия годишно, а АЕЦ Козлодуй произвежда около 16 милиарда киловатчаса на година, т.е. две трети от производството й се употребява у нас. Според мен този износ трябва да се прави от държавата, а не от частни структури - това е въпрос на решение на правителството. Впрочем ток се изнася, защото държавата се е вързала с договори да изкупува скъпия ток от амер. централи и ВЕИтата, които иначе ще фалират. На нас всичко ние с дъто наопаки - държава на добре разтворените бузи

278

Анонимен

преди 4 години

Засега България е изкупена изцяло от Европейския съюз, на когото принадлежат около 75 процента от инвестициите у нас. Това е положението. Другото са дрън-дрън ярина

277

Анонимен

преди 4 години

До Бах маамуРусия директно ти го каза:БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я ИЗКУПИМ ЦЯЛАТАА такива загубеняци като тебе още вярват в светлия комунизъм.Не ти на тях, а те ти продават белене за 10 милиарда, които не можеш да върнеш.Това е целта - България вечен длъжник.Като Венецуела.А ПАРите за народа са 2$ на месец.

276

Анонимен

преди 4 години

До Бах маамуМного искаш да им продадеш България, нали комисионерче?

275

Бах мааму

преди 4 години

До Анонимен 284Кой те кара да чакаш за руски трошки, идеята е да се използва което имат и което можем да им ПРОДАДЕМ,за да има ПАРИ и за народа.Какво получи от натрапената Америка, Кадилак ли караш, или кълвеш из форумите, белким изкараш за малко "бело".

274

Di

преди 4 години

Видяхме всички какво се случва с Атомните Централи. Преди бях за , но след като гледах филма - мерси. За едната глупост, да унищожим България за десетки хиляди години напред.

273

Бах мааму

преди 4 години

Баси тъпия народ, баси тъпата държава...Едва ли има друга държава в която да има толкова ***, които да рият срещу интересите на народа .Визирам всички политици, начело с Вожда и хунтата МУ,а продажниците(***) които за 5 лв драскат каквото им дойде и наредят, из форумите, са утайката на калта..Колко трябва да е сляп и заблуден човек,да не разбере, че нашия шанс са пазарите на Русия и ресурсите които предлагат..Защо всичко се политизира,голямо плюене, без да се даде реална алтернатива.

272

до майор майор

преди 4 години

абе дърт ***, аз в тази централа работя ти ще ми кажеш кое работи и кое не, аде бъркай у опиканите генералски кюлоти и търси играчката

271

русофилите долу!

преди 4 години

За русoфилиcтиците като гръмне АЕЦ - украинска била, жените им като ходят да проституират из Европа, не те не били рускини, украинки били.

270

Di

преди 4 години

Видяхме всички какво се случва с Атомните Централи. Преди бях за , но след като гледах филма - мерси. За едната глупост, да унищожим България за десетки хиляди години напред.

269

За 276

преди 4 години

Майоре, Козлодуй работи единствено за да може червената мафия да изнася евтин ток в чужбина България може без АЕЦ , череената мафия не можеТова е истината!

268

гого

преди 4 години

абе ся нали много обичате суверенния украински народ, ми че той тоз народ си самовзриви централата.....сега ще ревнете...нее тя била руска, да ама такива има още 10 но само урките се самовзривиха....или както ни изнася

267

майор майор

преди 4 години

Естествено, че не съм майор.генерал-майор съм.И не лъжа.Отвори интернет сайта на електроенергийния системен оператор.Там има данни по типове централи в реално време.АЕЦ - 1064МВтДемек работи само 1 блок.И така е от един месец.На мало умни БеСеПеде раси като тебе не се обаждам.Не бил разбрал.Ти винаги си недоразбрал бе овчар.