346

justice

преди 4 години

В електронното правителство са вложени повече от 3 милиарда....

345

Руска подлога

преди 4 години

Импийчмънта е неизбежен!

344

Анонимен

преди 4 години

Ей стига сте пускали снимки на това гадно руско човече.

343

Нищо ново

преди 4 години

До крадци: Толкова ли остаря? Реакторите ги получихме миналата година. Стоят завити с найлон на площадката. Да видим докога. Музей на открито - това ще направим, това могат гербаджиите.

342

крадци

преди 4 години

като я отворим и след 5 години ще трябва да я затваряме. Толкова остаря това оборудване вече.

341

Нищо ново

преди 4 години

До Каракачамаков: И ти ли взе да разбираш от енергетика бе, Качамак. Да те успокоя: докато управляват ГЕРБ и Бойко, АЕЦ "Белене" няма да се строи, и то поради една проста причина: не може п'родажници да изпълнят национален проект. Те са по дребните далавери. Малко асфалт, малко саниране, малко еврофондове. Все капе по нещо.

340

Митев

преди 4 години

До Анонимен Нашичкият кара на принципа : Като няма риба.........

339

до гроб

преди 4 години

Явно пак ще пълним гушите на руснаците Шпионите им в България работят денонощно за това

338

Фатмак популист

преди 4 години

Най-евтината енергия е неизползваната. Да не се чеши по глава как да похарчи народни пари в Русия, а как да се инвестират в енергийна ефективност в България

337

Анонимен

преди 4 години

Руската агентура направи всичко възможно проектът Белене да стане неизбежен и ако имахме истинска прокуратура ,доста хора трябваше да са в затвора .

336

Анонимен

преди 4 години

Митев, рубли вече даже Мадуро и Асад не приемат. Само твърда валута.

335

Анонимен

преди 4 години

Русия е естествен пазар за нашата селскостопанска продукцияКолко да е естествен пазар, на тях всичко българско вече им идва скъпо. Какво да им продаваме, като западняците плащат повече за нашето производство и си им харесва?

334

Митев

преди 4 години

До До 340 Ще казва я. Нали не стана делаверата с Грипен ?! Трябва да се връщат паричките. Та затова. Рубли, рубли ама все е нещо. Все пак и количеството има значение. Този господин не е гледал филма Чернобил !!!

333

Анонимен

преди 4 години

и то с какви истерий.. На младите ни изглеждате изкукалиИ понеже сме изкукали, младите все на Запад ходите. *** в Русия, нямам против. Даже остани там.

332

Анонимен

преди 4 години

ВИЕ САМИТЕ НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ИСКАТЕ....

331

дякон

преди 4 години

Че кой мрази руснаците? Ние им съчустваме. Още дякона е казвал че като освободи България ще отиде да се бори за свободата на други страни и народи. Спомнете си какво казва за Русия!

330

До 340

преди 4 години

Не бе! Тъй като комунистите много лъжат, ние обясняваме на младите какво е било за да знаят. Щото не дай боже успеят да ги подлъжат както направи Радан Кънев уж демократ и т.н. през 2013 ни докараха онзи Орешарски дето загроби 2 млрд лева за онзи допотопен реактор дето се наложи после Бойко на им го плаща.Той реактора може да работи и да произвежда ток, но е скъп и опасен.Тези пари можеха да бъдат похарчени за друг реактор, ама сега както казва президента: "пениш се не пениш - ке те ям!

329

Радев кгб

преди 4 години

Там е работата че не са влож ени 3 милиарда а откраднати и закупено допотопно оборудване от миналия век за кеф на Руснаците Виновните са за разстрел

328

До 340

преди 4 години

А 1997г. когато половин България излезе да протестира и спаси нацията от мизерия и глад.Сега щяхме да сме , като Молдова ако не беше Костов тогава.Три долара беше пенсията момче , а БСП изнесе житото и тока.

327

Анонимен

преди 4 години

От толкова анти-Руски хейт, започнах да харесвам Русия.Интересно със всяка година отдалечаване от соц. времето, борците против комунизма нарастват.Аз съм бил малък по него време, но определено с всяка година все повече хора се бият в гърдите как били яростни борци срещу БКП и лично бай тошо.Абе рамбовци, защо не ревахте така преди 89та или дори 10 години след това?Чак 30 години след падането на бай тошо на умряла мечка нож вадите и то с какви истерий.. На младите ни изглеждате изкукали