149

Анонимен

преди 4 години

Пропуснал е да каже нещо за западните балкани и за магистралите

148

Анонимен

преди 4 години

Доколкото разбрах Мафията и Олигархията са имали някакво празненство.

147

Анонимен

преди 4 години

В държава в която няма правила, ниските данъци означават, много голяма власт за олигархията.

146

Анонимен

преди 4 години

Нищо не пипайте, така ще е сигурно че ще си останеме на последно място по всичко в ЕС. Няма смисъл от подоходно данъчно облагане, то урежда отлично тия с доход от 6-7000 на ден, а мнозинството да мрем.

145

Анонимен

преди 4 години

Парното вече поскъпна, въпреки че газа на пазарите поевтиня.ГО също пак ще поскъпва.От там ще скочат всички цени.Иначе данъците няма да ги пипат....

144

Анонимен

преди 4 години

При Виденов има инфлация за около 3 седмици иведнъж идва Костов и всичко тръгва по мед и масло и потичат реки от злато Откъде нали сме фалирани Кажат ли янките, че някой е пътник го съсипват икономически, ако не успеят правят кървав хибриден преврат.

143

JIRA

преди 4 години

Ще започна да вярвам на политици, когато започнат да използват Jira или друга алтернатива на SCRUM. Сега са само дърти преяли палячовци, които само се чудят как да правят далавери, от едни избори до другите... PYLNA SKRYB

142

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 164Нормални бяха напълно Стандарт и Поорс нарочно занижиха кредитния рейтинг за да свалят Виденов и да докарат Костов и да купят всичко на безценица Същото правят сега и с Турция гледай колко стана лирата и рублата и Венуцелските пари на Венецуела парите са подкрепени със петрол - много петрол що се сриват ? Колко е дълга на Венецуела. При Виденов дълга е 1 млрд долара, колко е сега ?

141

IT

преди 4 години

Аз бачкам IT и взимам 3000 лева на месец. Когато седна и започна да си клатя краката, идва един човек, който ме пита какво съм свършил през последните няколко дни по задачите, които са ми дадени.Въпроса ми е - Бойко, ГЕРБ, Националистите, БСП и всички останали кой ги следи какво са направили по задачите си? Те изобщо имат ли задачи? Какви са резултатите? ИСКАМ КОНКРЕТНИ, РЕАЛНИ ДАННИ САМО СЛАВИ ТРИФОНОВ

140

Данъкоплатец

преди 4 години

Искам един "журналист" да направи репортаж "Месец с Бойко" - да е като реалити. Трябва да го видим какво яде, кога ходи до ВЦ, и какво друго прави във времето, когато НЕ РАБОТИ за държавата ни.ПЪЛНА ОТЧЕТНОСТ ЗА БОЙКО - ИСКАМЕ ДА ВИДИМ И ДОЛНИТЕ МУ ***!

139

Преял Гербер

преди 4 години

Който е глупав да плаща данъци - да си ги плаща.

138

Преял Бойко

преди 4 години

Качил съм малко килца ама то като бях млад какво беше... цял Аполон бях. Ама така е - като преядеш - пълнееш. Лакомията няма засищане. Диетоложката ми казва ко да ям ама аз да не съм глупав да я слушам - аз само я шибaм.

137

Преял Гербер

преди 4 години

А пипна данъците - преялите гербири трябва да кихаме на държавата... Няма смисъл.Щом има балъци да си плащат данъците... аз да не съм глупав да бачкам и да плащам данъци

136

Анонимен

преди 4 години

Горкия вика днеска на Рамбо "а живо здраво" ..... и ония го гледа учудено ;D

135

Павел

преди 4 години

от 2 месеца уча турски и напредвам много бързо. Езика е смислен и добре построен, нищо общо с българския. Това е бъдещето

134

Анонимен

преди 4 години

38 милиона и 600 хилияди как ще ги върнеш ? Ще стягаш коланите на народа ,нали ? Данъците нямал да вдига.Частникът това не го интересува, сами ще вдигнат ток ,парно , вода , услуги , храна .... и народа ей тъй ще ги върне ВМЕСТО ВАС !

133

Анонимен

преди 4 години

Сериозно ли?...Сага като ти запеем едни оди на радостта,като ти зацелуваме лика благороден!... Сарказмът ми е нищо в сравнение с цинизма ти! ДДС в БГ- 22%,ДДС в Германия 19%!

132

Стратег

преди 4 години

Проблемът на Тиквата е, че вече не е 2009 г. Нема кой да му верва, освен част от гербеският актив. Другата част е с Цветанов. ГЕРБ е КРИБ. Тук имаме едно пълно срастване, на т. нар. "едър капитал" с властта. А на този бал ясно се вижда връзката Горанов - Кирил Домусчиев. Интересно е, какво още й трябва на прокуратурата? Какво трябва да направи още Горанов, за да се повдигне обвинение срещу него?

131

Анонимен

преди 4 години

България е държава от типа Тунис/Мароко и останалите арабски държави от Северна Африка. Същия манталитет. Дори Турция е голяма хапка за нас и по-цивилизована държава. Какво остава да се сравняваме с европейците и американците.

130

Факт!

преди 4 години

Ако направите закон който да задължава частните фирми 20 30 процента от печалбите си също да плащат данък към държавата както е в европа. а не само мизерните осигоркви догава наистина ще влязат поне още 10 милиарда лв в хъзната всяка година