169

Анонимен

преди 4 години

Тоя сериозно ли е толкова пpocт!? Той ни казва че при нас това няма да се свалят данъци както в Гърция. Трябва да се купуват Ф16, да се прави магистрала до луната и т.н.

168

ай бай

преди 4 години

Предизборно вдигат заплати на държавните служители и познайте от къде взимат парите-от ток,парно,вода.Друго не остана за крадене.Ду-е да ви е яко.

167

Анонимен

преди 4 години

Поредната сбирка на мафията-държава!

166

Анонимен

преди 4 години

Трябваше ми време да разгадая високо интелектуалната мисъл на мислителят еднокнижник. Той имал предвид че не може да е безплатно за електората от шведи ток и вода и да им се дават всякакви помощи, защото някой трябвало да го плати и това сме всички ние . Но ние трябва да плащаме и за да може той да взима, а и да дава на нуждаещите се олигарси, а на противните инвалиди и пенсионери трябва сигурно да намали парите и да им вдигне лекарствата. Затвор за невежата мутра със здраво чукане на камъни.

165

Анонимен

преди 4 години

Само ГЕРБ и Бойко!Дано още 20 г.да са на власт!

164

+

преди 4 години

Философията на Държавна сигурност е, с всички възможни средства да се запази статуквото и територията България. Така че да не чакаме справедливост. А касовите бележки защо са безплатни?

163

33г.

преди 4 години

Данъците на олигарсите няма да ги пипате, но на работниците вдигнахте пенсионната вноска с 1% от заплатата за тази година. Само че бизнес без работници не съм чувал да има, както предвиждате вие нашите управници.

162

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ добре ясно е че сте дясно насочени. Но защо не вдигате пенсиите? Косвено бъркате и нас младите в джоба?! пенсиите в съседните държави Гърц и Турц. са в пъти по -големи

161

Thx

преди 4 години

Браво на Премиера. Поздрави.

160

Анонимен

преди 4 години

Някаква сбирка на крадците и изедниците ли е имало?

159

Анонимен

преди 4 години

Бойко , ако не те крепяха началниците за да им служиш на интересите и предаваш народа си отдавна да си в затвора, защото нямаш капацитет и за мутра . Разработиха те и те държат , но вече няма да е така. Няма икономика, данъците са ни много високи , а социални придобивки отрицателни, законовата база я съсипахте, няма правораздаване, навсякъде корупция, климат за инвестиции отрицателен, хората бягат, сериозните фирми също. А Румъния от крайно изостанала вече мечтаем да ги настигнем.Оставка!!!

158

Гъди Гъдев

преди 4 години

Този да сподели как в Румъния ги намалиха или в Гърция опростиха до 20 000 евро кредит. Комунист тотал - доовижжданеее

157

Хахахахахаха

преди 4 години

... тихомълком лекичко ще почне завишаването..И така лекинко събираемостта ще тръгне надолу, защото хората ще започнат да отчитат по-малко... Данъци не могат да се пипат без обществен консенсус, защото няма кой да ги плаща после. Иначе всеки политик спи и сънува как да вдигне данъците за да се нагуши ама не е толкова лесно :)

156

Анонимен

преди 4 години

Ние не сме на втора или трета , а на задна скорост. Фондовете бяха за да се даде възможност на държавата да налее пари за развитие на бизнес среда и създаване на икономика , а герб измислиха как да ги крадат и да охранват олигархията . Сега еднокнижният невежа ви обяснява как вдигнатите данъци и инфлацията са били най доброто , но за кого - за него за да краде по големи суми от бюджета . Наистина ли мисли че простите като него са болшинство ???

155

Хахахахахаха

преди 4 години

Ха сте пипнали данъците, ха сте останали с пръст в гъст. То и сега няма някаква особена събираемост, а ако ги вдигнете още малко, съвсем нищо няма да вземете, всички ще минат на сянка в сивата икономика.

154

Придобитите

преди 4 години

с далавери пари не са чужди, а откраднати от хората. Иначе ти си лай, пудел с пагони по милост!

153

Анонимен

преди 4 години

Пиковият недодялко пише,че издирва Йончева и дава пари за главата и.Майтапът настрана.Той от едното плюване и лижене живее.Сега ще му пресъхне слюнкато,ако опонентите се крият.

152

квадратен

преди 4 години

И пльоския данък ли?

151

Анонимен

преди 4 години

Идват нови избори! Гледайте пак да отидете за гъби! И после мрънкайте тук! Едва ли има по- глупав и *** народ!

150

ья

преди 4 години

Така както обяснява, че няма да вдига данъците, тихомълком лекичко ще почне завишаването....овчедушиетое пай за олигархията !