19

Стамат

преди 4 години

Застраховки трябва да се плащат и трябва да са задължителни и скъпи!

18

Анонимен

преди 4 години

Българинът освен това е голям тарикат и вместо да се застрахова в чуждестранна и реномирана компания си предпочита мутренските Армеец, Бул инс и други подобни и се чуди после що му плащат само 10 лв...

17

1

преди 4 години

Дайте да работим само за данъци и застраховки! Да не ядем, да не пием, да не пушим, да не ходим на почивка, да не дишаме и колко още да не?И като застраховаш, какво ти изплаща застрахователя?

16

Гошу

преди 4 години

Естествено!А,после същия този,ял и пил,пушил,реве на държавата за помощ.Една базова застраховка на имота трябва да е задължителна!Както е задължителна Гражданската на автомобила!Но за българина е по-важно яденето,пиенето,пушенето и му пречи гей парада,отколкото здравето му и имота му.

15

са

преди 4 години

Няма финансова,застрахователна,пътна и като цяло няма култура-*** народ,без бъдеще,каращ ме да изчакам дъщерите ми да станат още малко по-големи,за да им кажа да забягват някъде навън!А за застраховките-имам 50 годишен апартамент и 22 годишна кола!И двете са застраховани-апартамента за 60 лева годишно,а каското на колата е 240 лева,но хората леко ми се присмиват понякога и аз знам защо-щото сме *** народ!!

14

Анонимен

преди 4 години

Доц. Вазов, един друг Ваш съименик ни ограмотяваше по различен начин- а,б,в и подобни безсмислици. Хвала на будители като Вас, приели попрището на обучението на българите в застрахователна култура чрез въвеждането на задължителни застраховки на жилищно имущество. Същи народен будител , строител на съвременна България! А фамилията и задълженията към нея? Ами кучета я яли... Жив и здрав да си....

13

Анонимен

преди 4 години

А как?Не пуши не пие и плаща?

12

До 1,2 и 3

преди 4 години

Застраховайте се в нормални компании, а не в евтини компании. Аз досега не съм имал плоблем нито с щети по Каско, нито с щети по застраховка за къщата. И по двата вида застраховки съм имал щети. Не разчитам на 320 лв. от Държавата.

11

(^-^)

преди 4 години

Застраховката е форма на лотарийна измама. Практически много малък процент са истински ощетените, а всички плащат.. Защо? За да може куп безполезни иначе люде да печелят. Това е то.

10

Анонимен

преди 4 години

Това не е верно. Българинът пести от всичко което може за да си искара месеца и върже двата края. Пушачите и пиячите в повечето случай са хора с пари , но колко са те?

9

sdocfij

преди 4 години

Не се застраховат, защото не плащате... В банките искат по 3 лева на превод...5 месеца чез не са пратили на хората да си видят сметката....къде го имаова

8

Анонимен

преди 4 години

Вместо 50 лева за годишна застраховка на жилището ставащия все по *** и умствено ограничен средностатистически българин предпочита да си купи алкохол или цигари. Това показва само колко глупав е българина и как си заслужава съдбата. За съжаление това е грозната истина, колкото и някои да се пънат и да се опитват да се изкарат други.

7

Анонимен

преди 4 години

Благодарение на това че българите пият и пушат се пълни бюджета, от което много хора могат да работят на държавна работа, финансиран се обществени проекти и т. НА от застраховките каква е ползата, на никой така и не му стана ясно

6

Анонимен

преди 4 години

Стига реклама на застрахователната мафия ако обичате. Пробвали ли сте да получите обезщетение от застраховка? Почвата да искат документи, проекти, глупости и накрая ви казват, че нямате право, понеже еди какво си. Като ви сключват застраховката са много мазни, но после каквото и да стане ще пиете една студена вода

5

една българка

преди 4 години

До Да бъда откровен2Проблема не е в ниската култура а в Стандарта на живот което е различно

4

House M.D.

преди 4 години

По какво е професор господин професорът? Защото застраховката "Селска безотговорност" е задължителна и без нея не само, че не можете да карате колата, но не можете и да си извадите инвалидна винетка /в случай, че имате право на такава/.

3

Анонимен

преди 4 години

Професоре, проблемът не е в Българинът а в плащача. Защото ако има човек щета му искат какво ли не само и само да не платят. Преди седмица предложиха по 10 лв на загинал човек.

2

Да бъда откровен

преди 4 години

България НЕ Е правова страна ! НЕ Е била и НЯМА и да бъде ! Тук не познават застрахователното право !

1

!

преди 4 години

Платена публикация на плащащите по 10 лв при смърт!