59

стефанов

преди 4 години

Понятието "ЗАДЪЛЖИТЕЛНА" гражданска отговорност трябва да отпадне.... Това е задължително крадене на едни пари....Всеки има правото на избор какво да направи.. Най-големите врагове на държавата това са ЗАСТРАХОВАТЕЛИ и банки.

58

наблюдател

преди 4 години

В село Хитрино като избухна влака какво платиха застрахователите? Нула точка нула. Още се водят дела за вината. Застраховката имала лимит колкото за една плевня.Всичко там се построи от дарения, помощи, собствени средства и от бюджета.Тия застрахователи най добре да ги закрият всичкитеХарчат парите ви за офиси, лимузини, вратовръзки и рекламни кампании

57

съвсем правилно

преди 4 години

българските застраховки на дома покриват предимно събития, които не се случват и няма как да се случат, примерно удар от летателно тяло със екипаж или без екипаж, мноо ме грее имало ли е екипаж. Вече ако искаш застраховка за нещо реално, цената на премията скача МНОООГО, има някакви лимити, примерно срутен апартамент - 10 000 лв, а и за тях трябва да доказваш че си имал работеща аларма, пожаро гасителна и известителна системи със годишен преглед, касови бележки за имуществото и още много

56

Анонимен

преди 4 години

Еей и в устата на човека се огледаха рекетьорите. Да не пием и пушим, и да не ядем , но да плащаме застраховки и данъци ееееейййй стига бе. Не е за вярване чак толкова наглост и лакомия.На нас турчин не ни трябва нашите чорбаджии сами ще ни оправят , особено като си трайкаме.

55

Анонимен

преди 4 години

Видяхме тези застрахователи, че платиха 10 лева. След това платиха по 50 хиляди лева, за да си направят реклама с тях, че плащат.Ще оценят къщата на 5 хиляди лева и ще платят 2 хиляди лева.

54

Анонимен

преди 4 години

Правиш застраховка, примерно Каско или някаква друга. Идва време застрахователя да плаща щети и ако изобщо плати нещо, то следващата година ти вдига цената на застраховката и реално ти сам си плащаш щетата от предишната година.

53

Истината

преди 4 години

Много правилно българина не застрахова дома си, познавайки мутренския характер и начин на дейстие на застрахователите. Май някой друг има ниска застрахователна, финансова и обща култура, а не хората, които отказват да подарят парите си на мутрите-застрахователи. Даже държавата не плаща по застраховките, за които събира пари в някакви гаранционни фондове. Последният такъв случай е с фалиралия Олимпик и вместо да плати от Гаранционния фонд, както е по закон, държавата накара хората пак да платят

52

Гошу

преди 4 години

Българинът си заслужава съдбата. Не застраховайте. Не плащайте Гражданска на колата. Карайте пили.Карайте с превишена скорост. Не си плащайте и Здравните. Осигуряване се на минимална заплата. После, после се оплаква те, че друг ви е виновен

51

Анонимен

преди 4 години

Видяхме обезщтетението за загиналите в катастрофата на пътя за Своге изплатено от нашенските псевдо застрахователи.Оцениха човешки живот на 10лв.

50

Анонимен

преди 4 години

Никой не може да ми дава наклон, за какво да си харча парите. Застр.компании ... просто не плащат в случай на щета - в момента имам подобен казус с колата. Никакъв смисъл няма от тия застраховки, при положение че нищо не покриват накрая. Може да е хубаво ама няма какво да ме стимулира да си дам парите на вятъра у нас. Това са пирамиди и всички го знаем...

49

Анонимен

преди 4 години

Вярно е, че не застраховат хората, но то е защото застрахователите са измамници!Имах две застраховки живот и злополука.С години си плащах вноските, докато не пострадах при падане, от което бях с мозъчно сътресение, откирта рана с няколко шева и 4 месечен болничен. Резултата - от Алианц ми изплатиха огромната сума от 100 лв, а от Граве нагло ми обясниха, че падането е по моя вина, поради което обезщететие не ми се полага.Естествено че никога вече няма да си направя доброволно застраховка.

48

Анонимен

преди 4 години

Е това законно гарантирания бизнес е мечта на всяка гилдия. Дайте и задължителна консумация на алкохол и цигари.

47

Мнение

преди 4 години

Ами направяте я задължителна застраховката на дома - нали вече живеем в условията на пазарна икономика и всеки сам си прави сметката как да си харчи парите и лобистите прокарват закони, които да ни помагат как да си харчим парите. И освен да стане задължителна, трябва да се влияе от системата бонус-малус от застраховка ГО, както и да се плаща и зелена карта при пътуване на дома в чужбина.

46

Анонимен

преди 4 години

Нали гражданската отговорност е задължителна. Колко платиха на жертвите на катастрофата в Своге - по 10 лв. на пострадал.Гражданската отговорност е за съвсем друго - за щети, намесени на трети лица. За местата в автобус се прави отделна застраховка , която божурищкият *** не е направил. Само за това нещо трябваше да му конфскуват цялото имущество, за покриване на щетите.

45

Жоро

преди 4 години

И какво като не се застраховаме ,като стане белята компаниите не плащат почват да ти искат фактури за керемиди плочки и за кво ли не само и само да не платят. АЗ примерно нямам фактури за плочки и керемиди за къщата ми строена от дядо ни през 1956г.

44

Анонимен

преди 4 години

Квото иска тва шси прави българина, ЯСНО ЛИ Е??!!

43

сетихте се най-сетне

преди 4 години

До Аз Клавдий"застрахователите са мошеници - ВСИЧКИ!"

42

Анонимен

преди 4 години

До Аз КлавдийМай почвате да ставате наг-ли. Не стига, че застрахователя е проявил лично внимание да ви вземе парите, ами и претенции имате - наводнили ли ви били.

41

Аз Клавдий

преди 4 години

Битава и не покривала щетите, след това си направих битова и се отказах от тази от природни бедствия, след време люшна земетресението в Перник и битовата не покрива щети от природни бедствия... Какъв е извода - един чувал пари за застраховка а застрахователите са мошеници - ВСИЧКИ!

40

Анонимен

преди 4 години

До Аз КлавдийТи пък да не мислиш, че при природно бедствие щяха да ти платят. Тогава щеше да се окаже, че застраховката покрива само наводнение от съседи.