80

Гарантирано от ГЕРБ!

преди 4 години

Нарастването на заплатите през последните 10г. сега ще се изпари чрез покачване на цените на тока! Поскъпне и тока - поскъпва всичко! А после като въведем и еврото ще стане още по забавно.

79

Анонимен

преди 4 години

Оптимистично е България в сегашния си вид да изкара още двайсетина години. Реалистично е да изкара около 10 след което поради обезлюдяване и липса на кадри ще последва фалит защото няма как 500 000 работещи да изхранват няколко милиона пенсионери. Заплатите са ниски и хората бягат в чужбина. А и не само заплатите разбира се, българина един тротоар не може да построи като хората.

78

Хаха

преди 4 години

Тока скача с 50% а още дори не са започнали да навлизат масово ел. автомобилите в България. След 10г. очаквайте покачване със поне 300-400%.

77

Запознат

преди 4 години

Бай Пещо въздъхна , изпсува тихо и си сипа още!една ракия

76

ХА-ХА-ХА !

преди 4 години

На всички гласували за ГЕРБ да им се увеличи тока с 50% и да поемат увеличението на останалите.

75

Анонимен

преди 4 години

Идва юли,а управляващите нещо замлъкнаха за пенсиите.Само за увеличения,по всички сайтове.Щом е да вземат са много активни,щом е да дадат обещания и тишина до последно.

74

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ

преди 4 години

Докога ?

73

Анонимен

преди 4 години

Кажете ми една друга държава в света, където четенето на книги да се смята за скучно, а да излезнеш сутрин да тичаш преди работа да се смята за абсурдно. Само в БГ е така, то затова даже ромите избягаха в Германия. Нормалните българи и те отдавна са в чужбина.

72

Православен

преди 4 години

Герберите българоубийци и овчия ни манталитет ще погребат България!

71

Анонимен

преди 4 години

Тоягите и пред МС.

70

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

Трябва да сте подготвени ценово за Эврозоната!!

69

Анонимен

преди 4 години

Въпрос на време беше да го вдигнат тока. Бойко с едната ръка раздава пари но с другата трябва да прибира. Иначе как ще му се върже бюджета. Най лесния и гаден начин е да вдигне тока. Иначе този човечец от КЕВР си е кукла на конци. Вместо правителството да потърси начин да спрат кражбите на ток и да ги накарат да си платят, по лесното е да ги вземат от коректните платци.

68

1984

преди 4 години

Партията намалява дажбата шоколад от 40 на 30 грама!Да се чете партията увеличава дажбата шоколад от 20 на 30 грама;Всенародни ликувания...

67

ессср в колапс

преди 4 години

Да Живее Европейската Народна Партия и Члэновете й! Союз нерушимый республик свободных: Сплотила навеки Великая Еуро-Офцый!

66

Герберастия майна

преди 4 години

Стига с тези гербаджийски номера бе! Докато само един т.а.панар ги въртеше по се траеше, но сега цялата шайка започна и някой ще яде дървото!

65

Анонимен

преди 4 години

Бoкo днеска вика на Сталоун "Е какво не ти харесва в БГ, в Северна Македония да не е по-хубаво" ама не посмя вместо Северна Македония да каже Румъния. То скоро и Северна Македония ще е на светлинни години пред нас.

64

Анонимен

преди 4 години

Много е лош материала просто в България. Реално погледнато качественото население не е повече от 1-2 милиона, като много от тях са в чужбина.

63

реалист

преди 4 години

"Колко скача топлото и тока? Дружествата искат с 50%, КЕВР - средно с 3,5% и 4,5%"Може да благодарите на Шайката от ГЕРБ за тактичното увеличение от 3,5% - 4,5%, а не 50 %. Оставка на Мутрата и мутренското управление.

62

бункер

преди 4 години

имам Ишиас, какво е лечението според Брюксел?!

61

Анонимен

преди 4 години

Много добър човек бил Иван Иванов-такива са коментарите във Фейсбук профила му..