40

СКАПАНА ДЪРЖАВА

преди 4 години

ВИНАГИ ИГРАТА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ВЪВ ВЛАСТТА Е ТАКАВА , ПЪРВО СЕ ИЗЧАКВАТ ДА МИНАТ ИЗБОРИТЕ И ВЕДНАГА А СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЗАПОЧВАТ ДА ВДИГАТ ЦЕНАТА НА ТОКА И ТОПЛОТО,КАТО ОТНАЧАЛО СЕ ПУСКА ПАРТЕНКАТА,ЧЕ ЕРПтата И ДРУЖЕСТВАТА ИСКАТ КОСМИЧЕСКО УВЕЛИЧЕНИЕ ОТ 30-40,ЧЕ И 50%,НО ВЕДНАГА (ДОБРИТЕ) ОТ КЕВР ПОНЕЖЕ СА МНОГО СА (ЗАГРИЖЕНИ) ЗА НАРОДА ВИДИТЕ ЛИ (НЕ ) ДАВАТ УВЕЛИЧЕНИЕТО ДА Е ПОВЕЧЕ ОТ 3-4 ИЛИ 5 % .ИСТИНАТА Е,ЧЕ ВЛАСТТА В ЛИЦЕТО НА КЕВР ОТДАВНА СЕ Е ДОГОВОРИЛА С ДРУЖЕСТВАТА,ОСТАНАЛОТО Е ЦИРК

39

Ха -ха ха..ааааа

преди 4 години

Бойко ви бил вдигнал заплатите--и още ще ви ги вдигне...да даааа

38

Анонимен

преди 4 години

гласуваш за М Гаргамел вкарваш Лилито с голямата лачена чанта

37

Анонимен

преди 4 години

къде сте патриоти , родолюбци от воля , Волене дето сте в политиката само за доброто на народа или сте там за доброто на банковите си сметки и апартаментите

36

Анонимен

преди 4 години

По-добър вариант е фалит и държавата ще направи нов лев и ще се рестартира. В противен случай тока ще стигне 100 лева както е тръгнало и какъе е смисъла от валутен борд като няма пари.

35

Закривай

преди 4 години

Циркът ГЕРБ трябва да спре защото е пагубен за България. В Румъния токът се намаля с 3,5% а тук се увеличава, в Румъния успяха да вкарат цяло правителство в затвора. А тук ги избираме за трети път нашите изедници. Стартирахме с равни позиции дори ние бяхме по напред, сега Румънците са със цяла обиколка пред нас. Сега няма да се оплаквате имахте право на глас и избор, каквото сте си избрали това ще рлащате. ГЕРБ не са по даването на пари за хората а по вземане от хората. ГЕРБ=ГИБЕЛ

34

Абсурдистан forever

преди 4 години

Къде са "патриотите/мазохисти" да разправят колко хубав е живота на територията???Никога не е късно да се спасиш от мизерията ...Само половин час полет на запад... ;)

33

Джони

преди 4 години

Да вдигат с поне 20%. И без това е супер евтин токът ако не си със соц уреди. Няма високи заплати с евтини услуги. От подобни схеми фалира държавата още в началото на 80те.

32

О С Т А В К А !!!

преди 4 години

Тази власт е антибългарска и антинародна !

31

Анонимен

преди 4 години

33,Хахахахаххаха, та като ги национализират, ще цъфнем.Или ти наистина смяташ, че начело на национализираните дружества няма да сложат поредната сливенска перла, дето няма да си уреди там на яки заплати всичките роднини до девето коляно, а поръчките на десеторни цени няма да ги печелят все нейни хора? :)

30

Анонимен

преди 4 години

На българина трябва да му пуснат някоя муха, че скандинавски канибали ще му вземат децата.Българинът ще се заканва, че няма да му вземат децата.Ще отиде да протестира.Като се прибере вкъщи, ще научи, че са му вдигнали тока с 200%.Той ще препсува, ще си каже "Ох, поне децата не ми взеха!" и ще си плати като пич.После пак ще си гласува за Бойко.Малко му е на тоя народ, аз бих му вдигнал тока с 500%, щом минава.

29

мак

преди 4 години

Увеличението ще е по-голямо от тези проценти, с които ни залъгват в момента, и то не само на тока и парно, а на всичко. Вече няма да просперираме и с какво ще се хвали слънцето? Мъка.

28

Анонимен

преди 4 години

Има едно нещо, което се нарича, национализация... енергийните дружества с нищо не допринесоха за подобряване на услугата, напротив те само папкат и лапкат, гушнаха медните проводници и ги смениха с алуминиеви, от които се губи енергия... Стана така че, ооткакто има ЕРП-та бял ден не сме видели. ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ОТНЕМЕ КОКАЛЪТ!!!

27

Анонимен

преди 4 години

Пенсионерът хитрец как се прави на добър.Те лошите разбираш ли искали 50%,А той добрият разрешил само 3-4%...

26

Анонимен

преди 4 години

Цените в България надминават западноевропейските.

25

1

преди 4 години

Кога ще помислите за повишаване на минималните пенсии и заплати, а не само на цените на всичко? Ревете, че дишате мръсен въздух, но с тези цени ще дишате и още по- мръсен заради лакомията си! В крайна сметка всичко е въпрос на оцеляване и там правила няма!Пенсиите ще се увеличават от 1 юли, а инфлацията е изяла увеличението още месец Февруари!

24

Анонимен

преди 4 години

Ами нормално при намаляващото стадо пастирите измислят нови и нови похвати за стригане на овце и това не само при енергетиката а е в почти всички обществени и не само услуги

23

Анонимен

преди 4 години

Съкратете тия комисии и депутати и инфлацията и тока ще спаднат. Цени на тока и парно трябва да спаднат със 69%.

22

Sds

преди 4 години

Цените се увеличават заради инфлацията ОК ! Ама заплатите не ....

21

баба мара

преди 4 години

нали ам втечнен газ вече е тука какви 50 процента искат всичко става без паринали това искахме ам газ и самолети да има конкуренция