20

Анонимен

преди 4 години

Вече не се живее в тази държава. Затова реших да емигрирам, тук няма смисъл да се стои.

19

Анонимен

преди 4 години

Ами вярвайте тогава каква "интелигенция" гласува за герб.

18

:):)

преди 4 години

искам да го дигнат с 50% за да се събуди тоз народ заспал и да изметв таз гербероенергийна мафия

17

Анонимен

преди 4 години

Не е ли време сериозно да се заровим в тази смрад - енергетиката?!Не е ли време да разберем защо има толкова хора, ангажирани там, защо токът от атомната централа, построена от всички българи и даваше евтин ток, сега някой решава да продава този ток евтино навън, а ние да ползваме скъпите американски и крадливокостовски централи?Едно нагло...обясняваше, че трябва да се плаща такса за необитаемите жилища, че имало комуникация за водата!Ами нали за това си плащаме данъците, извратенияци!

16

Патриот

преди 4 години

Американския франкингов газ е икономически неизгоден произвежда се на загуба само и само да накривят кепето на Русия и да се намеси ФАЩ на енергийния пазар !Никой нормален не би купувал американси газ защото е по- скъп.Следователно за да си лансират газта американците упражняват политически натиск над държавите и купуват предателии които да подписват тези еничарски загробващи договори,а после овцете плащат за краварския масраф!Това е!

15

Аман

преди 4 години

Още от времето на онзи велик председател на Кевр Г-н Семерджиев схемата е една и съща. Въпреки, че той както многократно казаха е разписвал документи с които признава милиони инвестиционни разходи/ненаправени/ на Ел.дружествата не понесе никаква отговорност, а заради тези уж разходи се вдигаха цените тогава. А сега какво толкова се прави, че се вдигат цените, а евриния ток от АЕЦ някой го купува без пари и го продава в чужбина и прави луди печалби. Да променят състава на енергийния микс!

14

Victimized

преди 4 години

Стига с тея номера в стил доброто и лошото ченге ве, те искали толкова ама понеже ние сме добри ще го вдигнем само с няколко процента. Не ви ли писна?

13

Анонимен

преди 4 години

Инфлацията кой я прави,нали пак е Горанов. Който прави инфлацията плаща и по-високата цена на тока.

12

ай сиктир

преди 4 години

Всеки път ни пробутват един и същи номер едните искат майка си и баща, а КЕВР начело с онова изкопаемо Иванов ни "брани" със зАби и нокти, а като погледнеш накрая сметката все по-дебела.

11

Анонимен

преди 4 години

Увеличение при работещи Български Електроцетрали! Представете си какво ще е,ако ги затворят,и почнем да си купуваме ток от отвън!

10

Анонимен

преди 4 години

Давам предложение 1000% за тока моля...

9

а така

преди 4 години

Искаме 500% увеличение на тока и 5000% увеличение на заплатите и пенсиите!

8

Анонимен

преди 4 години

Май вървим към "Семейна томбола". Слагаме всички сметки в една кутия, разбъркваме и която хванем- нея плащаме. Щото то си е ясно, че пари за всичките няма.

7

Анонимен

преди 4 години

Скапан народ. Заслужава да се гърчи в страшни мъки !

6

Мазохист на заплата

преди 4 години

Ама как само с 50%, бе?! Не може ли с поне 250%? То ако токът не ми е поне колкото 3 заплати въобще не е интересно!!! А парното поне колкото годишния ми доход, ама за месец. Става ли?

5

доволен селянин

преди 4 години

най мако с 200-300% кво ке си играме на дребно

4

Анонимен

преди 4 години

нали има банани и тоалетна хартия, това е важното

3

Анонимен

преди 4 години

Тия иде оти вдигат цената на тока, защото имало инфлация. А инфлация има, защото се е вдигнала цената на тока.На това се вика пълен,кръгъл, завършен иде от!

2

Патриот

преди 4 години

Пристигна американския демократичен газ и цените скокнаха демократично??Дали има някаква връзка между двете??!Докога американски гнет и геноцид българи???

1

Оруел

преди 4 години

След изборни обещания от диктатора!