17

Анонимен

преди 4 години

Абе стига с това "избирате ди ги, ще си ги търпите". Тези които са на хранилка при тях гласуват и другите ги купуват. Открадната е самата демокрация в страната. Превзета е властта и правителството се е превърнало в тиранично. Затова в америка са им дали право на оръжие и затова толкова искат да им го отнемат с измислени масови стрелби. Затова тук никога никой няма да го позволи. Защото на следващия ден София ще е в кръв. Ние сме модерни роби без право на глас. Разделяй и владей.

16

Анонимен

преди 4 години

Казах! Само тоягата е лекарството. Няма обаче кой да поведе стадото. То май и стадо вече няма. И те така.

15

реалист

преди 4 години

Петрола през последните месеци поевтиня с около 10-13 %, а ГЕРБ искат да увеличат ток, газ, вода, парно. Защо! Оставка,съд , конфискация и затвор !!!

14

Шайкаджии

преди 4 години

Обирът на народа от шайката продължава. Тези измамници друго освен да крадат, е могат.

13

Анонимен

преди 4 години

Те и германците ще са з-------България - детски надбавки - 38 лв , такса детска градина - 50 лв .Германия - детски надбавки - 210 евр. ( 420 лв ) , такса детска градина - 30 евр. ( 60 лв )

12

Байфидан

преди 4 години

До 9. Е точно Швейцария ли намери? Те и германците ще са зле, ако се сравнят с тях.

11

Анонимен

преди 4 години

До 5. Глу.пак, Иран и Венецуела са основни доставчици на петрол и влияят на световните цени.

10

дебел депутат

преди 4 години

в България се живее прекрасно :)

9

Анонимен

преди 4 години

В Швейцария 9000 лв.средна заплата-2 лв.кило банани.В България 900 лв.средна заплата-3 лв.кило банани.Ама щом маймуните търпят,защо не?Ток,парно,вода-малко ви е.Още може.

8

Анонимен

преди 4 години

Щом тиквичките пак си избраха тиквите,така им се пада.

7

Поли

преди 4 години

Такова съотношение на разноските за ток и парно спрямо доходите го няма никъде, то не се търпи вече, в бг хората работят за да си плащат парното, а пенсионерите въобще не искам да си представям какъв за какъв цинизъм става въпрос. Топлофикация вместо да се пука по шевовете от ремонти на старите си тръби дето не ги е сменяла от 60 те години гледа само да си набавя средства за заплати и запълване на финансови дупки от лошото си управление

6

Анонимен

преди 4 години

от вчера имаме американски газ през гърцияпо е хубав по-хубаво мирише и цвета му е по хубави ни го продават с много любов и добри чувствазатова и цената му е по-добра- а от там парно вода и т.н.

5

Анонимен

преди 4 години

"Усложнената обстановка в Иран и Венецуела и високите цени" - Иван Иванов. А, може би на Марс е усложнена обстановката? Ние ли сме де*били или ни прави на такива? Вие как мислите, а?

4

Анонимен

преди 4 години

...В същото време... n - пъти, ало журналята, кой ви е преподавал български език, в същото време май сте спали :).

3

!?!

преди 4 години

Тока и водата започват да стават лукс в "нашата мила, родна страна".

2

8 Ф16 за 1.6 МЛРД $

преди 4 години

трябва да купим както е наредил Големия бял вожд на Винету от Банкя. Така, че заколете биволите да има с какво да платим...

1

Анонимен

преди 4 години

Време е да скочи в порното .