57

дпс-герб

преди 4 години

обосновано е трябва да има парички за АСАНСЬОР!ЕТА че ГРОБ преяде и трудно се качва по стълбите

56

Анонимен

преди 4 години

Айде-е, червенушката Мая започна предизборната си кампания! Сякаш, щом се качи на някой престол веднага ще свали цените на всичко и пенсионерите ще заживеят такъв живот, че си викаме дано, дано! Ха-ха-ха-а!

55

ЧАВЕТО до Чавдарче

преди 4 години

Найстина детството ни е безгрижно мама и тате не работят и не плащат нищо

54

Анонимен

преди 4 години

Сутринта по БНР казаха, че 900 000 пенсионери вземат пенсия от 200 до 300 лв.Питате ли ги как преживяват ако нямат деца които да работят и да им дават пари!Седнал Бойко да пита Слай дали му харесва България!!!

53

Анонимен

преди 4 години

Кой ги избра тия предлагам да направим протест като този Кой предложи Пееевски!Да видите тогава как милиционерите ще ни наритат на площада за да си запазят хранилкатаТози коментар ще бъде изтрит след 3 минути защото не отговаря на статуквото на малчание срещу терора на управляващите.

52

Трайно безработен

преди 4 години

Какво ревете нали ви вдигнаха с 10 % заплатите от началото на годината и Бойко каза до края на годината пак ще ги вдигне с 10 %!Пита ли ме мене някои как си плащам Здравните вноски 22.4 лв. и вноската Гражданска Отговорност 64 лв. пък и *** ме обраха като се представиха за майстори на покриви!

51

до 52

преди 4 години

Как кой плаща ми ти го плащаш не знаеш ли!?Сутринта по БНР чух премиера слънце да казва, че няма безплатен обяд за да е безплатно нещо на някои се взима от тия които работят каза го в прав текст.

50

Анонимен

преди 4 години

За увеличението на пенсиите с 5 % от Юли знаем от миналата година а за тока, водата и порното след изборите!САМО ГЕРБДа ви дойде акъла у тиквите

49

Стамат

преди 4 години

Как така необосновано. Не само е обосновано, но е и малко!

48

До Отврата

преди 4 години

За домати "гнусен лъжец" от пет лева да си чувал, едни хубави български, биволско сърце.Или ядеш кучешка радост и колбаси.*** смешен.

47

Отврат

преди 4 години

Гнусен лъжец си бе, такса водомер, 2 домата и кофичка млеко ти е 2 лева на ден, значи 60 на месец, излиза че 820 лева ти е вода и ток, хахаха, гнусен долен червен комунистически лъжец!!! ПФУ!!!

46

66780

преди 4 години

Напротив, съвсем си е обосновано: за да спрем да се интересуваме от корпуционни схеми, грабеж и злоупотреби с власт и да пълним мрежата с възмущението си, хайде на увеличението - тройно, за да си пренасочим възмущението и остроумията към КЕВР - те носят... А иначе сме държеливи - всичко издържаме, на всеки сме готови да дадем издръжка...

45

до Манолова

преди 4 години

Всички знаем,че е необосновано, да не мисли,че ни отваря очите. Искам да знам какво направи госпожа Костинбродска за народа? С коя мафия се пребори на Топлофикация, на ЧСИ-тата, с коя?!

44

petarziz

преди 4 години

мая манолова и за треторазрядна артиска не става стига с тези шмекерлъци че уж много сме загрижени за народа не знам вече кои ти вярва слаб театър лош режисьор

43

Анонимен

преди 4 години

Как необосновано ? Изборите минаха , а до следващите избори простият народ пак ще е забравил .

42

Ти да видиш..

преди 4 години

До Такса водомер 37 При пенсия от 900 лв.трябва да черпиш всеки ден в кръчмата .А пак не ти стигали.

41

Анонимен

преди 4 години

като е необосновано направете нещо бе г.рберастка с ***

40

Завърнал се и..

преди 4 години

отново бягащ от БГ. За пореден път се убедих, че българинът няма достойнство да се изправи срещу обръча от фирми на управляващите и МУТРОМИЛИОНЕРИТЕ, българинът подло и хитро ще издраска през нощта колата на съседа си, но няма да се изправи срещу мутрата и да му каже, че не е човек.Абсолютното беззаконие, безнаказаност, липса на елементарни правила в обществото ме отвращава_т и отблъскват.Не знам какъв е този народ и държава, но не искам да съм част от една аморфна маса, която не реагира.

39

Анонимен

преди 4 години

До кога бе, до кога ще е тази идиотщина всяко лято да се вдига цената на парното. За гражданите нямат грижа, че няма топла вода или е с по-нисък градус, парното също, за топломерите които не са поставени посредата на радиаторите, а в горната част за да отчитат по-високи стойности. Наглеците само искат, а с години нищо не се прави и хората си плащат загуби на поразия. Ако за тези 20 г. някой наистина подобряваше нещо, вече щяхме да пеем и да живеем нормално.

38

ДААА..

преди 4 години

ТОВА СЕ ЗНАЕ ОТДАВНА Г-ЖО МАНОЛОВА НЕ СТЕ ЛИ МАЛКО ЗАКЪСНЯЛА - Е И КАКВО ЩЕ НАПРАВИТЕ ЩЕ СЕ МЪЧИТЕ ДА СЕ НАПРАВИТЕ ПАК НА ЗАГРИЖЕНА ИИИИИ НИЩО ВЕЧЕ СМЕ ГО ВИЖДАЛИ ТОВА