37

Стъпка 2

преди 4 години

Да ни забранят да събираме дъждовна вода. както направи Веолия в др. държава и ги изгониха позорно. А Германия и Франция -родината на Веолия заведоха дела срещу тях.За тока е важно да плащаме преподписаните договори на ТЕЦ1 и 2, все пак да плащаме 2 милиарда глоби замърсяване.Гарантирано да изкупуваме скъпият ток на ВЕИ-та, ВЕЦ-ове, Перки, слънца на обръча от фирми около ГЕРБ и ДПС, както и бившето НДСВ.Разбирате ли защо МУТРОМИЛИОНЕРИТЕ перящи пари са ненаказуеми!Наглост и цинизъм!

36

Такса водомер

преди 4 години

Обмисляте такса водомер. И повишението да не зависи от КЕВР, а автоматично да се повишава с увеличаването на МРЗ, като съставлява 2.5% от нея.В Израел държава пустиня цената на водата е 60 стотинки кубик.2018 цената на парното скочи с 30 лв, ток, топла вода, студена, ГО - сто лева, медицински осигуровки.Пенсията ми е 900 лв., остават ми на ден 1 мин. вода, 2 домата и кофичка кисело мляко. Няма лекарства, дрехи, обувки, за книги и спорт да не говорим.Честито гласувахте ли за статуквото?

35

Анонимен

преди 4 години

МаяМа само си приказва! Колко мандата беше депутатка и колко пъти гласува промени в енергийните закони, а?Сега ми се прави на Робин Худ

34

ПОМОЛИ ХОЛАНДЦИТЕ

преди 4 години

До Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ...ДА ТИ ВНЕСАТ И АКЪЛ ОТ АМЕРИКА И НА ПО ДОБРА ЦЕНА! НАЛИ ВСИЧКИ ТИЯ ----ЦИТЕ СА ТИ ПРИЯТЕЛИ? А И НУЖДАТА ТИ Е ЛИЧНА И НАПЪЛНО ЗАДОВОЛИМА! РУСНАЦИТЕ СПЕЦИАЛНО, ЗАРАДИ ТАКИВА, КАТО ТЕБ НЕ СВАЛЯТ ЦЕНАТА. ИСКАТ, ЧРЕЗ СТУД ДА ВИ ЗАДЪРЖАТ ПО ДЪЛГО ВРЕМЕ ЗА ПРОУЧВАНЕ И ПЪЛНО ИЗУЧАВАНЕ!

33

Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ...

преди 4 години

Майо ***! Що не се обадиш на твоите московски аверчета да смъкнат цената на газа, че то у нас 4/5 от тецовете са на газ и затова е висока цената на парното!Холандците вкарват втечнен газ с кораби чак от Америка на по-ниска цена от "братушките".

32

КАЗАНО НА НАРОДЕН

преди 4 години

БЪЛГАРСКИ: -- УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ЦЕНИТЕ Е НЕЗАКОННО!!!---- Омбудсманът Мая Манолова определи очакваното увеличение на цените на парното, топлата вода и ел. енергията като необосновано. В ефира на БНТ тя заяви, че с решенията си, Комисията за енергийно и водно регулиране се превръща в основен генератор на инфлация в страната.

31

Анонимен

преди 4 години

Дори и след увеличението цените на тока в БГ ще продължат да бъдат най-ниските в Европа.

30

някой

преди 4 години

Знаете ли с тези цени кога ще се диша чист въздух?Никога!

29

Анонимен

преди 4 години

След избори всичко е обосновано. Какво ли още ни чака след кметските избори? Народа вече свикна по малко на порции му вдиган цените, харесва си дереджето, кефи се на големи лафове така, че проблем няма. Буден народ няма и проблем няма.

28

само констатации

преди 4 години

Буля Мая щеше да оправи лихвите ,бързите кредити...парно,ток вода и кво ли още не.Абе силата ни е в свирката.Важно е да я харесваме ,че като я турат БСП-то където решат,да сме доволни.Ей *** народ...

27

Честито от ГРОБ

преди 4 години

Айде гробаджии,да си ходите,Оставка!

26

Анонимен

преди 4 години

Вместо да каже защо се вдигат цените на газта.тока и водата.Цяла България бедствено положение заради неговите глупости той ухилен.Подиграва се с народа.

25

Анонимен

преди 4 години

причината е ГЕРБ, как да няма !

24

Анонимен

преди 4 години

Тези увеличения на цените нямат нищо общо с цената на газа и петрола (които падат)! Причината е, че от много крадене, незаслужени заплати, раздути разходи и безконтролност БЕХ е затънала в дългове, които плащаме ние! Няма ли кой да направи една пълна ревизия, а не на парче, за да блесне цялата истина? Манолова, като ди казала "А", карай до "Я"!

23

Анонимен

преди 4 години

До 22 - идеално предложение , но онзи професор правилно ни определи сега ще видиш как последователите на дембеле ще се строят първи да платят новите измислени цени , НЯМА РЕАЛНА ИКОНОМИКА , а всичко е стъкмистика , жестоко ни крадат с измислените цени на уж нормалните храни - вчера писаха ,че голяма част от сиренето е с палмово масло , но реакция..никаква стоят си цените все едно ядем истинско сирене , а как се калкулират печалбите от това ? Ако някой ги рекетира мандранжии да кажат кой е

22

баба мара

преди 4 години

след като пристигна танкера с ам втечнен газ всичко трябва да намалява драстичнонали искахте ам газ хаиде сега да ви видя при тази конкуренция

21

Анонимен

преди 4 години

1 месец ,ако никой не плаща,ток,вода,парно,газ,и големите монополисти са ЧАО!Да видиме после на какви цени ще ни продават!!!

20

Анонимен

преди 4 години

Докато не вкарат няколко предатели на държавата в затвора,сметките и краденето все ще са големи!!!

19

Анонимен

преди 4 години

КЕВР,са един слугинаж на чуждите монополни компании,от което народа ,все по-високи сметут!Е,за какво са ни такива предатели???

18

Анонимен

преди 4 години

Дай му народна пара и му гледай сеира!Всички тези бюрократи в предпенсионна възраст гледат да съберат народна пара за старините си.Няма читав сред бюрократЯта, но-о ще драпат до последно за хранилката.