108

Анонимен

преди 4 години

Най-убедено казвам, че който гласува за ГЕРБ е неадекватен и най-вероятно не е нормален.

107

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ Корнелия ви нанесе удар право в сърцето. Хем сте невинни, хем се скъсахте да давате оставки. Никой не ви вярва, освен вашите лапачи-фирми. Затова сте толкова зли. На последните избори имате най-слабия си резултат на национални избори. Губите 120 хиляди гласа от предните евроезбори, а БСП печели 56 хиляди, на следващите евроизбори прогнозата ми е че ще се конкурирате с НДСВ за предпоследното място с 0,2-0,3 процента. Всички ви мразят, не ми се мисли как ще имате кмет с 51 процента наесен?!

106

Анонимен

преди 4 години

До 100Питай Дончева защо Народът не излезе срещу "диктатурата на пролетариата" по време на управлението на русофилите-продажници !

105

Винету

преди 4 години

До 98. Това е смешно бакалско сравнение. Прилича на вица за албанските танкове, които се увеличили със 100% - от един на два. Та и твоята, какво ми сравняваш БСП сега с 2014 при Орешарски, когато бяха на дъното в блатото и е нормално сега малко да мръднат.

104

Стихотворението ми

преди 4 години

прилича на писано или преведено от руски:(И.Христов.новият БСпевродепутат.)

103

БСП са гад.ини

преди 4 години

Аномалия си ти и уродливата ти партия, ***. Разбира се, че ще търпим ГЕРБ, защото мисълта, че БСП може да се върне на власт, е кошмар, който не искаме.

102

Анонимен

преди 4 години

Мичи такай!

101

Какъв е този

преди 4 години

самодоволен "веселяк"?В Президентството блогът му бе тъжен, изпълнен с носталгия по "отминали соцгодини".Много объркано: не бил от БСП, но е в групата на БСП; говори за "подхвърляне на пачки"- без да посочи конкретно: докато в групата на БСП в бълг. парламент има конкретен хванат в миналите избори: Манол или под.- ще се види в медиите..

100

Само ГЕРБ!!!

преди 4 години

Що не коментира хората от листата си? Псевдожурналистката ЙОНЧЕВА. Автор на платени и режисирани репортажи. Без ясна визия за Европа. Известна с това че години наред срещу пари прикриваше хомо ориентацията на Дмитриевич. Самият Дмитриевич години наред беше проводник на еврейското лоби в Европарламента. Мистър Клийн. Самият той с такова потекло. Абсолютен политически неудачник! Заради увлечението си по Азерчо Меликов разреши на Доган да вземе държавата на ръчно управление. Да продължавам ли?

99

Анонимен

преди 4 години

Татяна Дончева - диктатурата ще падне когато народът излезе на улицата.

98

край на диктатурата

преди 4 години

Вече и ромите взеха да си казват кой им купува гласовете и викат тия ако сме нормална държава са за у затвора. Гледайте мнението на ромите по Алфа. Ромите се възмущават, че политици нищо не правят за хората в страната а накрая отиват за ромски гласове. Една ромка каза, че са в морално отношение по-долу от най-последния ром.

97

:-)

преди 4 години

ГЕРБ въпреки малко повечето гласове, сами се биха. Имат 4 депутати от ГЕРБ.1 Е НА сдс бОЖКОВ.1 е на турската общност, казва се Ашим Адемов.БСП, които загубиха на теория изборите на практика си имат един повече и спрямо ГЕРБ сега и спрямо предишния резултат на БСП при Миков.

96

Анонимен

преди 4 години

Този не беше ли кремълски аналлизатор ?

95

Зозо

преди 4 години

От БСП не разбрахали, че повече никога няма да подушат власт. А тоя руски агенг Христов за какъв се мисли? Абсолютен ментак!

94

Анонимен

преди 4 години

а герб СА НАЗНАЧИЛИ НИЩОЖЕСТВОО ДА ПРАСКА НА СЕБЕ СИ ПО 4 ПЛЮСА. Поета не се е оценил Калеко-Алеко, същият и Зозо, същият и Странджата. От коя махала си ромалеси?

93

Анонимен

преди 4 години

я, бсп_то са назначили и поет да драска по форумите!

92

Анонимен

преди 4 години

https://youtube/watch?v=Q6S_z-vaY7k - поздрав за всички, които имат принос за съсипването на БългарияПрекрасния днешен живот - преводТъжна приказка пишат,нека е проклет,този който ни разделя.В кого е грешката,приятели мои,каква ли ни сила,съдбите крои...Прекрасния този живот,ни заведе там,в чужбина пуста,където никого не познаваме.Където имаме всичко,а нищо нямаме.УЖ ИМАМ ЩАСТИЕ,А ДУШАТА МЕ БОЛИ.ЧЕСТИТО ВИ УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ, ДПС И ВМРО-жамбазкихаха - ромските партии

91

Анонимен

преди 4 години

Иво Христов е прав.Аномалия има.Жените в БСП приличат на мъже,а мъжете на жени.Това сигурно е така,защото са лява партия.

90

Анонимен

преди 4 години

Аз очаквах ГЕРБ да се срине напълно, тъй като няма нормално общество,.........! още един бсп_ар който нарича българите не нормални - щото видите ли, не гласували за бсп! шумкарска му работа!

89

The One

преди 4 години

А този защо въобще коментира ГЕРБ?! Да си гледа сдуханата партия, която го изпраща в ЕП, да се радва на петте години безгрижен живот и да не се занимава с неща, които не разбира.