128

Анонимен

преди 4 години

То наистина е аномалия да гласуват 80 000 калпака за обвиняма в пране на пари ,източила пари на вложители чрез офшорка на панамци",доказани , справедливата "другарка Елена Еврото,както и за този парашутист и другата безизвестна милениумка !Хора без идеи,без визия ,някакви сплетници от селската махала,нахални,безочливи !Яко са се кихали спонсорите за такива ***,за хора които никога няма да защитят държавните интереси,нашите,някакви троянски коне!

127

До Анонимната

преди 4 години

Щом си "общувала" и с двамата,сигурно е че си от "общите", ***!!!

126

Анонимен

преди 4 години

бсп е 100 годишна аномалия. време е да се саморазпусне.

125

Анонимен

преди 4 години

Аномалия е да зарежеш Стратегическия съвет при Президента заради евродепутатство!Защо бе,Христов?Жалко е, че и ти си като партията ти,все безпаричници - влизате заради джоба, а високопарно плещите за социална държава,човешки права,медийна свобода и бла-бла-бла...Честити 5 години хайлазлък,другарю!

124

Анонимен

преди 4 години

Този съвсем изпростя и продължава да дебилничи обществото!Щом за пуяка Иво Христов " цялата" корупция е в асансьорите и терасите,а не на друго място ,явно опростачването продължава!Ама не споменава евтиния апартамент на бившия или проформа бивш шеф Румен Радев за 600 евро/кв.м.също в престижен район или на Нинова за 21 000 лева 120 кв.м плюс гараж ,то само гаража струва толкова през 2005 г, когато ише е била директор на Техноимекс и други държавни предприватизационни предприятия,а за тераси

123

Анонимен

преди 4 години

Не се ли снабдите с послушен главен прокурор, гербери-крадливци, тежко ви, ще се скапете в затворите. Затова дежурите нонстоп по форумите. Не е лесно да пуснете кокала и да си го излежите.

122

Анонимен

преди 4 години

ОБЩУВАЛА СЪМ И С БОРИСОВ И С ЦВЕТАНОВ. Цветанов е човек, който уважава хората. Не казва като Борисов ела ***, ела да се снимаме ***, свали си очилата ***...

121

Анонимен

преди 4 години

На хората им е безразлично дали ще ги лъже и краде герб , бсп или някой друг и резултата е победа на герб с по малко от една десета от избирателите

120

Анонимен

преди 4 години

До 115. Червеният дявол чете евангелието. Взел си няколко парченца от големия пъзел и ползваш само тях, защото така ти е угодно. Не става така.

119

Боко

преди 4 години

До 108. На следващите, на следващите, .... Не станаха ли много бе? От 2013 година го затривате ГЕРБ, а той постоянно печели и още е на власт. А и не разбраха ли такива червени цър.вули като теб, че с ялови драсканици по сайтовете не става.

118

Анонимен

преди 4 години

А бе, да направиш сделка за имот по данъчна, а не пазарна оценка, и да забравиш да си декларираш някаква тераса не е корупция. Корупция е ако си ги купил с пари от подкупи, но това трябва да се докаже. А в твоята партия има доста лица, които добре са се облажили във времето. Затова и не можеш да си обясниш резултатите, тъ.пак.

117

Реалист

преди 4 години

Този е тотално откъснат от реалността в страната, щом е надрънкал такива глу.пости.

116

Мефистофел

преди 4 години

Не ме бъркайте с професора, който ви нарече ***, но това не ми пречи да дрънкам глупости и се държа като интелектуален ***.

115

Анонимен

преди 4 години

Корупцията е надпартиина но партията която успее да създадат правила чрез които не може да се прави корупция определено ще спечели избиратели, естествено другото важно нещо си остава нарастването на икономиката, то ес доходите.Така че това са двата важни фактора, върху която всяка партия трябва да поработи, в стремеж да предложи най добрите решия.

114

Анонимен

преди 4 години

До Само ГЕРБ!!!Вие ли с побърканата си платена и долнопробна журналистика в услуга на ГЕРБ сте тръгнали да давате оценка на Йончева като журналист... Сравнете президента на БСП с вашието чудо невиждано.

113

Анонимен

преди 4 години

Признаци къде корупцията е по-голяма. При БСП - Станишев в България заплатите бяха доста пред румънските. Днес у нас минималната се вдига вдига и е 560, а в Румъния 960. При Станишев растеж 5-7 процента, при ГЕРБ от минус 5,9, ама айде криза било, но същата година Румъния растеж 3 процента, а после растежа на ГЕРБ не мина 3,3 процента. ТА КОЕ УПРАВЛЕНИЕ Е ПО-КОРУМПИРАНО НЕ ЗНАМ, НО ЗНАМ КОЕ Е ПО-ВРЕДЕНО ЗА РАЗВИТИЕТО - ДЯСНОТО ОЛИГАРХИЧНО НА ГЕРБ ПРЕД ЛЯВОТО ОЛИГАРХИЧНО НА БСП. сто разлики!!!!

112

Анонимен

преди 4 години

Как ГЕРБ печели в ромските махали, че и цели провенциални градове, с корупция или без, с идеология...

111

Анонимен

преди 4 години

ОБЩЕСТВОТО НЕ ТЪРПИ - ПРОСТО ИЗБОРИТЕ СА КУПЕНИ ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ !!!!!

110

Анонимен

преди 4 години

Честите хора са гонени в ГЕРБ. Питайте основателката му Душана Здравкова, кой, как и защо я изгони. КАТО ТВЪРДИШ, ЧЕ ГЕРБ СЕ БОРИ С КОРУПЦИЯТА ПОКАЗВАШ, ЧЕ СИ ЗА В ЛУ ДНИ ЦАТА. то и най-корумпираната власт лъже така, хваща по някой беден дребен човечец с два лева подкуп... Хванат ли е един министър, Боко кога хвана лично за корупция? Един поне няма.

109

Анонимен

преди 4 години

Слабото място на герб е именно че бавното запълва дупките които позволяват корупциони схеми безспорно, обикновено ги запълват след някой скандал.И тука беше шанса на бсп да покажат че са по добри от герб в запълването на тези дупки, така щяха да спечелят избиратели с по добра борба с корупцията, която брокира корупцията независимо кой е на власт. Но това е очакване на избирателите, но очакванията на партията са да получат властта без някой да им запълва дупките за корупцията. Трудно е с такова