148

отвратително

преди 4 години

2,3ма българи за евродепутати,останалите протурски и проруски слуги-като този.И две брюкселски снахи-т.е все чужди интереси защитават.

147

Анонимен

преди 4 години

Той очаквал "ГЕРБ да се срине",пък не се случило.Очаквал БСП да спечели,пък загубили тежко.Твърдо доказателство за пълната неадекватност на усмихнатия гъзпутин.Самоизмамата,че собствените му желания са универсално популярни и желани говори за тежка ограниченост,стерилност на контактите само със себеподобни,неспособност да разбира и зачита чуждата гледна точка.Гледната точка на народа е-преименувани комунисти никога да не дойдат на власт.Корна,Ивчо&Со са полезни за Б.Б.идиоди,винаги ще ги пребива

146

Krom

преди 4 години

и няма смисъл да изпращат там хора които да получават високи заплати и да не правят нищо рече новия Евродепутат, след което потегли да вземе високата си заплата, за това, че не прави нищо Президентски швестър!

145

Нищо не е приключило

преди 4 години

До Българин: Това, което си написал, е гербаджийската опорна точка. А истината е, че БСП е единствената парламентарна партия, която е получила на тези евроизбори повече гласове, отколкото на предишните.Но това е вече в историята. Наесен има нови избори.

144

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 139 Я па ти...Трябвало да направят нова партия... Да се маха с милионите си в чужбина , да не ги гледаме повече, наглеци.Нямаме нужда от партия на богаташите.

143

Българин

преди 4 години

***. Народът му виновен. Не е проблемът, че българите са готови да гласуват за когото и да е, но не и за шайката от БСП.

142

Анонимен

преди 4 години

Прав е човекът! Ако обществото ни беше нормално той, Корни и Елена трябваше да метат улиците.

141

Анонимен

преди 4 години

Прав е човекът! Ако обществото не беше нормално той, Корни и Елена трябваше да метат улиците.

140

Анонимен

преди 4 години

Що бе? На вас корупцията на Цецо Ухото и Пацо Терасата ви харесва ли?Или викаш друго си е да те крадат вифаджии и нагли пожарникари?

139

Анонимен

преди 4 години

бсп е партията на престъпниците!

138

Анонимен

преди 4 години

Няма гербаджия, който да не е престъпник!

137

Анонимен

преди 4 години

Робски манталитет...прав е Христов, но от БСП има много милионери, хората не го харесват това...трябва да направят нова партия, хора които не са били в управлението до сега

136

Анонимен

преди 4 години

Това с аномалията е истина. Не случайно гърците казват "Говорете по тихо да не събудим българите" Никой не може да разбере защо тази страна няма никакъв интерес да си оправи живота, защо търпят 30 год мафията да ги държи в мизерия, и като че ли никой не го забелязва! Държат се все едно всичко е нормално! Титаник като е потъвал, оркестъра е свирел! В България майките като протестираха, "юнаците" пиеха бира отсреща в бара, никой не застана до тях! Това не е народ! Аномалията е тотална

135

КУО ВАДИС ДОМИНЕ ББ

преди 4 години

КУО - МУО?!?! - ОТГОВАРЯ БИБИ ----- И АС УТИВЪМ СЛЕД ЦВЪКИ НА .......!!!----- "От човека, когото никой не може да накаже, днес той е човекът, за когото говорят високомерно и изхвърлят на бунището на ГЕРБ.", изтъкна социалистът.

134

ГЕРБ, КАТО ЕДИН

преди 4 години

ЖИВ ОРГАНИЗЪМ ИЗЦВЪКА ЦВЪКИ И ПРОДЪЛЖАВА НАПРЕД, БРАВО! --- КАЗАНО ОТ ГАРГАМЕЛ!!!---- НА ЕСЕН ГЕРБ, КАТО ЕДИН ЖИВ ОРГАНИЗЪМ ЩЕ ИЗЦВЪКА И БИБИ И НЕЩАТА СИ ИДВАТ НАЗАД, НА МЕСТОТО!!!------------------------------------------------------------------------------------------------------------------АНОМАЛИЯТА Е ЧЕ ЕГОЦЕНТРИК И МУТРА - ПОЖАРНИКАР УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВА И СЕ ПРАВИ, ЧЕ СТРОИ ПЪТИЩА....

133

Върл Левскар

преди 4 години

Агонията на един *** .

132

Анонимен

преди 4 години

АНОМАЛИЯ Е ЧЕ ТЪРПИМ ВСИЧКИ ВАС РАЗБРА ЛИ БЕ ХРИСТОВ

131

Анонимен

преди 4 години

Тук някой си 114 бълнува ,че заплатите при Станишев растяли и били по високи от румънските!Абе,другарко/рю колко беше при Станишев минималната ?Едвам стигна 240 лв и малко преди смяната на правителството за около 6 месеца - 260 лв в началото на 2009 г.Сива икономика,осигуряване на минимума.Тока скъп,и кое е било евтино?Тогава малко преди финансовата криза поскъпнаха и жилищата,покрай строителния бум,но след световната финансова криза - стегнация и отлив от чужденци купувачи!

130

Анонимен

преди 4 години

Иво, истината е, че хората не търпят теб, БСП и другите комуноиди! Изборът е сведен до по-малкото зло, а това определено не сте вие червените.

129

Реалист

преди 4 години

До 122. Ами колкото, толкова. Другите са с по-малко. А ако искаш да знаеш, моето лично мнениее, че хората не отиват да гласуват, когато им е добре. Не можеш да ме убедиш, че когато някой е недоволен, беден и гладен няма да отиде да гласува масово против, а ще си стои вкъщи или ще ходи на почивка.