16

Анонимен

преди 4 години

Нали накупиха един куп камери да контролират скоростта а за каруците и дума не става същото и с изборите не се пипа гласоподавателя на тези които управляват и дават на тия които нищо не работят.

15

анонимен

преди 4 години

На всички избори буквално се самоизбират. В нормалните държави има закон ако не гласуват минимум 51% изборите са не са легитимни. Само, че нашите политици много добре знаят, че нямат доверие сред обществото и авторитет. Другото което трябва да се направи според мен е образователен ценз...минимум средно образование...Тогава ще видим как ще купуват гласове...Да ама не...това никога не може да стане в БГ защото означава да се самоубият

14

Анонимен

преди 4 години

Напишете в Интернет кмет и или областен управител на община с преобладаващо ромелииско население и ще видите от коя партия е!Повечето общини с такива са от ГЕРБ

13

Старшина смешников

преди 4 години

Ама ти смяташ, че маргиналите се интересуват от решенията в европарламента или от това, кой ще влезе там?!? Много наивно - публична тайна е за 50 лева на глас и то предимно герб. За това си отиде цв. Той бе автора на тая схема. Обаче май за късане на опашката стана късно, не мислите ли?

12

Анонимен

преди 4 години

Само хората които пълнят бюджета от данъци трябва да гласуват.В България е обратното едни пълнят а тия които го харчат си избират кой да ги раздава парите о Бюджета.

11

Анонимен

преди 4 години

Как може да ти прекъснат Здравните права ако 3 месеца не си внасял здравни вноски така трябва да се прекъсват и Изборните права ако не си внасял данъци.

10

до 10

преди 4 години

Изхода е много по *** Гласуват само внеслите данъци минимум в размера на минималната заплата.На Избори се избират хора които да харчат парите от данъци за това тези които са ги дали тези данъци трябва да избират.

9

Анонимен

преди 4 години

а световната ромска организация достатъчно грамотна ли е да знае думата "касиране", или и това са и го подшушнали срещу 20 лв? а този петко асенов ли е, асанов ли е - от къде си получава заплатата ?....НПО ?....БХК?....

8

Анонимен

преди 4 години

Човек които не получава пари няма начин да гласува за управляващите които не са направили нищо конкретно за него дори косвено да го засяга няма такова нещо освен да са му вдигнали разхода ама заради това никои не би гласувал.

7

Циник

преди 4 години

Според днес.бг ( от миналата година ) ромите след 10год. ( вече 9 ) , ще са 3 000 000 - това значи, че те скоро ще са "електорално мнозинство" - а това значи, че ТЕ ще избират кой да командва България.Прави чест на Каракачанов, че не ги "ухажва" като *** - за гласовете им.Но неизбежното е на път да се случи - България първата държава в ЕС с преобладаващо ромско население

6

Анонимен

преди 4 години

Надайте се после на Каракачанката да прави стратегии. Кой ще си реже електората бе :)

5

ай сиктир

преди 4 години

Избирателния закон така е нагласен за удобство на партиите, че и един да гласува "избраните" са си избрани независимо с чии гласове. Не знам "избраните" изобщо притесняват ли се, че на практика са нелегитимни при този огромен % на негласували.

4

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Няма...ромска махала пропусната,но за това пък има...шастливи политици;Каракачанов и Джамбазки...например.Извода какъв е;няма...труд невъзнаграден.

3

Съдията

преди 4 години

Ми то това са единствените които гласуваха плюс държавните служители и семействата им които са на герберска служба и заплата.

2

Анонимен

преди 4 години

Тия от световната тзсиганска организация , трябва да са първите , а след тях НПО та за гонене и забрана след като свалим мафията от власт.

1

Анонимен

преди 4 години

По Босфор ТВ даваха в Новините един швед каза Номер 12 и това е