56

ХАХАХХАХА

преди 4 години

Без ромите ГЕРБ никога вече не може да спечели изборите. Просто освен ромите в страната няма достатъчно от другия вид избиратели които са гербести - няма толкова крайно ***. Ромите и *** за ГЕРБ общо са 8 процента от избирателите.

55

До Анонимен 49

преди 4 години

Ако знаеш адресите или номерата на секции в родния си град, можеш да провериш в ЦИК, протоколите са сканирани. Вярно трудно се разгадават поправките и точните цифри, но порядъкът е ясен. Естествено печелят ГЕРБ и ДПС, но някъде има фрапиращи единодушия. Панелните квартали също са за ГЕРБ. Има логика, нали? Веднага може да се обсъди думата облага и думата подкуп, които ще си намерят място в анализа.

54

Анонимен

преди 4 години

КМЕТА НА ТРЪН Е ЛЮБИМЕЦА НА ГЕРБ И НА РОМИТЕ В ТРЪН. БЕЗ ТЯХ НИКОГА НЕ БИ СПЕЧЕЛИЛ ГЕРБ ИЗБОРИ В ТРЪН. ТЕ СА 53 ПРОЦЕНТА, ТОЙ ПЕЧЕЛИ СЪС 70 ПРОЦЕНТА.

53

оставка

преди 4 години

Тройната коалиция на партиите на ромските гласове - ГЕРБ-ДПС-ВМРО. Ето кой печели от омерзението на обществото този който печели от ниската активност. При масово гласуване ромските гласове са нищо...В БЪЛГАРСКИТЕ СЕКЦИИ АКТИВНОСТ 15 ПРОЦЕНТА, В РОМСКИТЕ 80 ПРОЦЕНТА. ГЕРБ КАКТО СЕ ЗНАЕ Е ПАРТИЯТА НА УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ.

52

Анонимен

преди 4 години

ГРОБ печели в ромските махали в Благоевградска област, Кюстендилска област, Пернишка област. Има и едни 5 процента за Жамбазки.

51

Анонимен

преди 4 години

Защо преправяте новината. Петко Асенов директно заяви че ВМРО масово е купувало в махалите. ХАХАХА Ето къде се губят част от избирателите на герб. гледайте цялото му интервю и признанията на ромите по ТВ Алфа. Кой ром по съвест би гласувал за Жамбазки, както го кръстиха хахахахаха

50

Факт

преди 4 години

Най-много пари в мааалите са раздали от ГРОБ.

49

Анонимен

преди 4 години

В Полски Тръмбеш в ромската махала 90% от гласовете са за ДПС . НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ГО ТРИЕТЕ . ТОВА Е ФАКТ И СЕ ВИЖДА ОТ РЕЗУЛТАТИТЕ В ИЗБОРНИТЕ СЕКЦИИ .

48

Анонимен

преди 4 години

Кой печели в ромските квартали? Защо не се дава тази информация на обществото?

47

Да знаете

преди 4 години

Триенето на коментари от толерантност е лицемерие!

46

Гаманов

преди 4 години

Айдееее,световна ромска организация!?.А ние българите къде сме...на дъното! Българската Нация е най-изстрадалата Нация в Света! Няма по изстрадал народ,нито роми,нито синти,нито дори евреите са по изстрадали и мъчени народи от нас!? Като се почне от ослепяването на Самуиловите войници,мине се през 500г.турско робство,кланета и геноцид та се стигне до новата история на Грабежи и Гаври с мизерията на нашия изстрадал народ!!!!!!!?????

45

Анонимен

преди 4 години

12 трола на ОП преброих под статията до момента.Яко са ви активизирали, зер започна предизборната агитация за местния вот.Тука плюете ро.мите, ама други ги купуват и после вие- ОП, се присламчвате към спечелилите и влизате в управлението. Ставате "сподвижници" на купения вот.

44

дс

преди 4 години

До ГЕРБер 36Как каква? Ако ги нямаше евродупетатите, сега щеше да ядеш криви краставици. Да се яде крива краставица е позорно, ще ти се смеят марсианците!

43

Една добра идея

преди 4 години

Има *** начин ромите да се ограмотят.Ако гласуването е само машинно,партиите са без номера и подреждането се променя след всяко гласуване,то бъдете сигурни,че само след един инфарктен вот всички ще се юрнат да учат четмо и писмо,а и езика!

42

ттт

преди 4 години

Значи касираме изборите, правим нови и отново купуваме гласовете им. Хитро!

41

Анонимен

преди 4 години

Електоратът им е много хитър и искат за всяка крачка да им плащат дали до урната да идат или до фурната,въобще без да получат пара на ръка не се помърдват нещо да свършат,а кат стиснат парата в ръката как тяхна заслуга я харчят вече отделно,но за процента как заслуга не забравят да заделят и считат,че той си е техен що за харчене,що за нехарчене,който си определили,така че основно с тарторите се договарят що им знаят табиета кат тогаз могат дори да се преселят по поръка имак не мръдват без пара.

40

Waffen SS

преди 4 години

До Ердоган""Ромите са наши братя !!!"""Е, това Ердоган никога няма да го каже,докато за наши родни политици е дежурен слоган.Ердоган не е такъв неолибералист и не коленичи пред разни комисарчета и чиновничета от ЕС, пак за разлика от нашите "/без/родни" политици

39

Анонимен

преди 4 години

До svetlioПреди 100 год. и на жените било забранено да гласуват. Искаш да се върне живота отпреди 100 год. ли?И спрете да зали.чавате постове, в които се пише истината!

38

Тъпанар

преди 4 години

До 34Не знам колко висши образования има бай Асан, но най-вероятно няма и 1 основно. Виж ако говориш за образУвания, може и повече от 5 да има! И да - познавам роми с висше и да -работят си. Като цяло са по-малко от 1% от ромската популация

37

Бай Иван

преди 4 години

Това ви е демокрацията, за която скачахте и крякахте, че времето било ваше, радвайте й се сега ;) !!!