36

Анонимен

преди 4 години

До 35Кои факти? На партийните *** на ОП?

35

ГЕРБер

преди 4 години

Няма проблем , бе ! Всичко е точно! ... Важното е , че вкарахме шестима , които да взимат по 10 - 15 000 евро месечна заплата за СПАНЕ ПО ЕВРОПЕЙСКИ КРЕСЛА и БЪРКАНЕ В НОСА !!! ... Ще ми е много интересно НЯКОЙ да ми каже КАКВА ТОЧНО ЕВРОПЕЙСКА ДЕЙНОСТ се върши в този ЕВРО ПАРЛАМЕНТ и КАКВО , С ТОЧНОСТ, СА СВЪРШИЛИ НАШИТЕ ЕВРО ДЕПУТАТИ ЗА БЪЛГАРИЯ ?!?! ... ТОЧНО И КОНКРЕТНО ! ... Освен яко взимане на ... "ЕВРОПЕЙСКИ ЗАПЛАТИ" ... ?!?! .....

34

До 34

преди 4 години

Преди да пишеш нещо, се запознай с фактите. Безработен ром висшист НЯМА.

33

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 28Защо се чувстваш дискриминиран като българин?На теб ти дават достъп до сладки работни места, хубава заплата, никой не те гони от работа заради етническата ти принадлежност или цвета на кожата ти.Бай Асан и 5 висши образования да има, никой няма да го допусне на работа, там където ти можеш да работиш с цялата си неграмотност и некомпетентност.

32

Гюро Кюмюро

преди 4 години

Ой гиди гиди, гуци гуци - много се налял бе този защитник на ромските и човешки права. Халал да му е, само това ще може да отнесе със себе си... 100-120 кила мазнина, лой и хорската омраза.

31

А тази

преди 4 години

псевдо Световната ромска организация не е ли финансирана от СOPOC

30

Гинка

преди 4 години

Проблемът се решава чрез въвеждане на образователен и икономически ценз. Това ще спре покупката на гласове от една страна , а от друга неграмотните, просяците и крадците няма да определят развитието на държавата ни.

29

анонимен

преди 4 години

Аз ако бях на мястото на ГЕРБ щях да се срамувам от този резултат. Гласували 27% и от тях 30% за ГЕРБ. Това ясно показва огромното "доверие" което имат. От тези 30% като извадим купените гласове и тези на служителите от държавната администрация които са гласували под строй ще остане число близко под 10%. Направо си е за "гордост" този резултат.

28

Анонимен

преди 4 години

Петкан асанов иска по места да бдятвсички където ги изброи,да дондуркати обгрижват ромите.За работа,социални,сметки,...Това е посланието на проекта.Асанов никога немисли,как да накарабрат'чедите да влязат в приети норми.Те са вечно онеправдани и угодия няма.Пътят до Стразбург за тях е магистрален

27

Анонимен

преди 4 години

Като българин се чевствам дискриминиран. На мен никой не ми дава пари да гласувам :(

26

анонимен

преди 4 години

разбрах че простили сметката за вода на ромеите от Бургас щото били бедни не можели да я плащат за българите няма прошка

25

:)

преди 4 години

Ако не са "братята роми" и некадърните Калинки в администрацията назначен от ГЕРБ, Боко отдавна да е следствен. Шайката се държи от ромите и Калинките. За съжаление, нормалните и можещите вече или не са в БГ-то, или се готвят да го напуснат скоро. Това са фактите. Тази "държава" загива.

24

Ердоган

преди 4 години

Ромите са наши братя !!!

23

анонимен

преди 4 години

Искам тези които трият коментарите тук да ми преведат английската дума gypsy. на всички езици я има само у нас е ром. Добре тогава ще го напиша така:Гледам по ТВ една ромка я питат дали знае за какво ще гласува. Отговаря, че не знае, но ще гласува. ЗАЩО? Ясно е, защото и е платено. Не мисля, че такива хора трябва да решават съдбата на страната. Има крещяща нужда както от промяна в изборния кодекс така и от смяна на системата, защото е видно, че сега не работи и тази държава няма да се оправи.

22

Анонимен

преди 4 години

Bibi e chovek na doganq, za nerazbralite

21

IVANOV

преди 4 години

ТЕЗИ ИЗБИРАТЕЛИ ,АКО ГИ НЯМА КОЙ СТЕ ИЗБЕРЕ КРАЛЯ СЛЪНЦЕ , КОЙ СТЕ ИЗБЕРЕ ДРУГАРЯТ ВИНЕТУ , НИКОЙ. КОЛКОТО ПО *** ПО НА ГОЛЯМ ПОСТ - РАДОЙ РАЛИН.

20

Анонимен

преди 4 години

В Монтанско 50 лв. на глас от ГЕРБ и ДПС. Отчитането на пари-гласове ставаше чрез отбелязване на някоя задна преференция - всеки тартор имаше определен номер преференция, с която неговите хора гласуваха и така се отчитаха. ГРОБ и ДПС играха заедно на тези избори - за неразбралите!

19

svetlio

преди 4 години

Преди 100 години на ромити в БЪЛГАРИЯ им е било забранено да гласуват!!!А сега ТЕ решават нещата!!!

18

до 16

преди 4 години

Много си прав Аз не мислех да ходя да гласувам ама отидох заради това защото тези които са платени от Бюджета ще отидат да гласуват и печелят тези които не харесвам.

17

Анонимен

преди 4 години

Това е все едно в един кошер пчелите да оставят търтейте да избират царицата майка!