193

Анонимен

преди 4 години

През управлението на ГЕРБ техниката,строителството,дрехите,колите,мебели,екскурзии,почивки не са мръднали,дори поевтиняха.Заплатите се вдигнаха 4 пъти.Да,социалната политика търпи критика,но за работещите граждани живота се подобри най-много от прехода ! Нека ГЕРБ акцентира за пенсионери и инвалиди.И ни води заедно с ЕС към по-добър живот.Казвам ЕС,защото той ни спаси с валутния борд след фалита на България от БСП.

192

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеННоси и ненарязани краставици в сливенския на Иванчева.

191

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

198Ти не си никакъв стратег...

190

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоДаже и Станишев заряза тая брантия.Представяш ли си.Толкова е изпаднала завалийката.

189

АнонимеН

преди 4 години

До СпокоенВЪРВИ ПО-ДЯВОЛИТЕ САТАНИСТЕ!!!АЗ ГЛАСУВАХ ЗА ИВАНЧЕВА!

188

Анонимен

преди 4 години

До СтратегУсещам те как ще си направиш сепуко тая вечер.

187

гласуващи Овце

преди 4 години

Овцете си знаят , гласуват от 1990 по един и същ начин , щото са си Овце и друго не знаят , не са готови за промяна с за Европейския Съюз им миришат чорапите и гащите щото на село няма обща Канализация за мръсната вода както примерно в Германия по селата

186

ПроСоТо

преди 4 години

До АнонименЗа каква "критическа" говориш?!?! Та тя сега е на 54,а репортажите ги правеше преди 20-25 години!Освен това от 1994 имаше мъж до себе си-Станишев,така че ако ТИ си склонна да си търсиш тъпкач въпреки че имаш мъж до себе си ,това НЕ означава,че и другите са така!..НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ!!!!!!

185

Стратег

преди 4 години

До АнонименАз гладен, няма да остана, защото Тангра ме пази, но ти не знаеш, преяждането е опасно, хахахахахаххаха

184

Анонимен

преди 4 години

До ГоранАко Жан Виденов беше се кандидатирал щях да гласувам за него.хахаха

183

Стратег

преди 4 години

До Бойко БорисовАлфа Рисърч се скараха с другите агенции. Ами, ако БСП е победила и Алфа Рисъря грозно манипулира публичното пространство. Откъде вие знаете, че ГЕРБ е епобедил? Аз поставям под съмнение този резултат;))) Тов а епрогнозен резултат;)))

182

АнонимеН

преди 4 години

ИЗОБЩО ДА НЕ СТЕ ПОСМЕЛИ ДА РУПТАЕТЕ СРЕЩУ ПРОКУРАТУРА , СЪД , ПАРЛАМЕНТ!!ТОВА Е БЪЛГАРИЯ СРАМ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО ИЗДЪНКАТА НА ЕС И НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ СКОРО !!!

181

Анонимен

преди 4 години

До Стратегнадеждата умира последна.Нали селски загубеняко?ако не тези избори, то следващите.А до тогава - ГЛААААД.

180

Анонимен

преди 4 години

Хората НЕ ПАСАТ трева . НА ВСИЧКИ ВЕЧЕ ИМ Е ЯСНО , колко са честни изборите в България . Затова е и тази изборна апатия . АКО ИЗБОРИТЕ ПРОМЕНЯХА НЕЩО ,ЩЯХА ДА ГИ ЗАБРАНЯТ ....

179

Горан

преди 4 години

Забравихте статиите от преди 3 седмици, че по смъртност сме на първо място, че по качество на живот - на последно. Добрите и умни хора гласували за герб, освен себе си убиват и останалите. Но трябва и другият да е зле, нали, това е движещият мотив. Защо гласувате за герб - ами за да не дойдат комунистите пак и да не ме изгонят от работа... така "разсъждават" пресъхналите лелки от администрацията, които още си мечтаят вождчето да дойде и да им се усмихне.

178

БАЙ ПЕШО от ВОЛУЯК

преди 4 години

СИРИЗА И ЗЛАТНА ЗОРА ДА ИДВАТ В БИЛГЕРИЯ, И ДА АНЕКСИРАТ ТАЗИ РОМСКО-ТАТАРСКА ОБЩНОСТ, ДА ГИ ДЕПОРТИРАТ НА ВОЛГА, И ДА ВЪРНАТ ЗЕМЯТА НА СТАРИТЕ И ОРИГИНАЛНИ СОБСТВЕНИЦИ : ТРАКО-ЕЛЛИНИТЕ !

177

Винету

преди 4 години

Браво на Алфа Рисърч. Само те познаха точния резултат. Червен колю, къде си бе, ***?

176

Анонимен

преди 4 години

Червените пи дали реват на умряло.кеф

175

Стратег

преди 4 години

До ИзнервенА ти, победител ли се чувстваш, ***;))) Ако искаш дай да ти олабя жилката;))) Изчакай да се преброи последната бюлетина. Сега, знаем, че "Алфа Рисърч" е герберска агенция;)))

174

Анонимен

преди 4 години

До Стратеглъжи, омраза и празни обещания - за БСП говориш нали?